Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Eighty six, ja better safe than sorry :)

    Faceprimer, det där känner jag igen alltför väl... Blir irriterad på kollegor och har inget tålamod med dem, kommer hem och misstolkar sambon och blir skitsur... Jag hoppas att det vänder snart!

    Några skrev om hunger, jag äter som en hel karl! Stor frukost och en timme senare två frukter. Ordentlig lunch och nån timme senare en frukt eller knäckemacka. Och så nån frukt eller knäckemacka innan jag åker hem. Jag blir verkligen attackhungrig och måste äta direkt, annars börjar jag må superilla. Lustigt alltså! :)

  • Stinis83

    Hahaha, Luscious - jag är exKt likadan! Jag gråter till Metallica "Nothing else matters" för oj vad fin den är om man tänker efter ;) Jag gråter verkligen för det mesta :)

    Jag gjorde baking soda imorse igen, och det säger pojke idag också :) Jag är dock helt inställd på att det blir en flicka, så vi får se vad ul säger. Jag brukar vara undantaget som bekräftar regeln :)

  • Stinis83

    Lokesmami, vad roligt att du är här, jag har tänkt på dig! Trist med illamående dock, hoppas det ger med sig :)

    Nyponblomman, fy vad läskigt! Hoppas det går bra.

    Faceprimer och ni andra med dåligt humör... Jag har haft en helvetesvecka på jobbet, och den här dagen slutade med att jag bröt ihop totalt och satt och storgrät så högsta chefen tog med mig in i ett mötesrum och frågade vad som hänt och vad han kunde göra... Imorgon ska jag till bm, och då ska jag prata med henne om min stressiga arbetssituation.

    Jag var tvungen att be en kompis som redan gjort rul att göra baking soda test, och enligt det väntar hon en flicka. Men rul sa pojke ;) Hoppas de kan se på kub nästa vecka!

    Förra gången vi gjorde kub fick vi med oss bilder har jag för mig, hoppas på det den här gången också. V 13 imorgon :)

  • Stinis83

    Purran, tack :) Det har verkligen varit en vidrig dag som tagit otroligt mycket på mina krafter. Hade svärfar på middag nu ikväll och fick kämpa för att inte somna. Nu har jag gjort mig i ordning och lagt mig och hoppas att morgondagen blir bättre. Känner mig helt knäckt... Hoppas verkligen att det blir bättre för dig också :) Stor kram!

  • Stinis83

    Usch vilka sammandragningar jag hade igår kväll... Förra grav fick jag problem med smärtsamma sammandragningar från v 17, men nu är jag bara i v 13 (idag!). Är det nån mer som har så? Antar att stressen på jobbet inte är helt hälsosam...

    Tur att jag ska till bm idag. Jag vill inte bli sjukskriven, men sitter man och gråter så man inte får fram ett ord till chefen så har det nog gått lite för långt...

    Nu längtar jag mer än nånsin efter kub-ul nästa vecka, och små sparkar. Ni som är omföderskor, vet ni när man som omföderska kan känna rörelser första gången?

  • Stinis83

    Tack alla för era svar! Det verkar som att gårdagens händelse på jobbet har fått effekt iaf, alla högsta cheferna är inblandade nu och ringer och mailar och visar uppskattning. Skönt!

    Och jag var just hos bm och pratade lite om stressen mest för att ha det dokumenterat. Även det besöket slutade i tårar - men glädjetårar! Jag fick höra hjärtat på bebisen, det underbaraste ljudet som finns! Hon hade inga som helst problem att hitta det till min stora glädje.

    Herregud tjejer - jag är gravid och ska bli mamma igen! Jag har en bebis i magen, och den lever :)

  • Stinis83

    Faceprimer, jag fick också höra hjärtat idag, snacka om att tårarna steg i ögonen! :) Magiskt!

  • Stinis83

    Wielkip, jag tror att alla säger annorlunda gällande ul. Förra grav gjorde jag 5 ul, och frågade min bm om det var farligt. Hon sa att det inte var det. Men min kusins bm kunde inte för sitt liv förstå hur jag kunde få göra så många ul... :)

    Men min lilla tjej är fullt frisk (bortsett från exakt just nu när hon kräks och har 39 graders feber, men det hör ju inte hit) :)

  • Stinis83

    Man gör bara ett RUL :) Anledningen till mina 5 ul var 1 vul för att se hur många det var och tidsbestämma, 1 ul vid KUB, RUL, tillväxtultraljud för att se hur stor bebisen var (jag hade väldigt stor mage, så folk skrämde ihjäl mig med att bebisen skulle vara enorm), och så ett ul när värkarna var igång för att se om det fanns bra med fostervatten :)

    Och bebisen var inte enorm, 3670 gr och 50 cm. Men JAG var enorm ;)

  • Stinis83

    Lokesmami, jag ska också göra RUL i v20 tror jag, men har inte riktigt tänkt så långt... Det enda jag har tänkt på är att den här gången vill vi veta könet, så på sätt och vis känner jag mig lika naiv som inför RUL förra gången.

    När vi gjorde det då fick jag en chock när hon började räkna upp allt som kunde vara fel, men som inte var det. Och trots den chocken och trots att jag vet att risken finns, så har jag inga andra tankar än att jag kommer få ett friskt barn. Nästan lite läskigt, vilken otrolig chock det skulle bli om det visar sig att det är knas :S

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)