Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Tack Carla :) Det känns ju inte helt osannolikt. En kollega till mig fick missfall i v 17 för inte alls längesen, och idag såg hon min mage för första gången... Hon såg nästan lite ledsen och förvånad ut, men sa inte ett ord. DET är ett exempel på obekväm situation, hur ska jag nånsin kunna prata med henne om det utan att liksom... skämmas för att jag är gravid när det gick så illa för henne? Är det någon som förstår vad jag menar?

    Jag har en nära kollega på jobbet som är gravid, en kompis som jag fick barn samtidigt som första gången, och en svägerska som precis fått :) Så det är roligt att ha några nära :)

    Kul att Kronprinsessan är gravid! Tänk om man skulle hamna på samma sjukhus samtidigt ;) Hon lär ju föda på Danderyd, alla kändisar föder där ;)

  • Stinis83

    Babybluey, Postafen hjälpte inte på mig, jag blev bara helt sjukt trött. Så jag fick Lergigan Comp utskrivet, och det hjälper MIG jättebra. Sånt är dock säkert individuellt... :)

    Lycka till, det kan inte vara kul att må sådär :(

    Själv har jag fortfarande illamående, men med tabletter håller det sig i schack. Däremot har jag en stor mage som gör att folk vågar säga grattis utan att fråga först :) Ska försöka få till en bild i bildtråden snart.

    Jag såg att några skrev om mammabyxor i bildtråden. Jag har köpt två par mammabyxor på HM, och de sitter så sjukt bra! De hade hur mycket snygga byxor som helst, till min stora glädje :) För min del blev det ett par beige chinos och ett par svarta, vaxade jeans. Hur sköna och snygga som helst! Mina kollegor kommenterar dem och vill ha likadana, och blir "ledsna" när jag säger att det är mammabyxor ;) Så ta en titt! Men utbudet kan nog variera rätt stort mellan olika butiker kanske.

  • Stinis83

    Nicole, en kompis till mig hade samma problem så hon tog med sig sin sambo till bm. Bm sa "Ja... Alltså, killar har en ganska stor övertro till sig själva och storleken på snoppen. Hur ni än gör, eller hur stor den än är så kommer du aldrig i närheten av bebisen!". Så där fick han så han teg ;)

    Min bm ringde mig idag och sa att hon fått resultaten av inskrivningsproverna jag tog förra veckan, och att järnvärdet var lite väl lågt. Redan! Så hon sa att så fort illamåendet är över så ska jag börja med järntabletter.

    Jag måste försöka få till en bild på min mage, ni kommer inte tro att det är sant... :)

    Min blogg är baralitevi.blogspot.com kommer inte ihåg vem som frågade :)

  • Stinis83

    Linna, ja du har nog rätt. Det är så svårt det där, förmodligen tänker hon inte alls på samma sätt som jag. En killkompis och hans tjej fick missfall i v 8 nu, då var jag i v 6. Först nu vågade jag berätta om min graviditet.

    Eller, vågade är fel ord. Men först nu gjorde jag det. Jag vet inte vad jag väntar mig, han blev ju såklart jätteglad. Men man är så rädd att någon ska bli ledsen när man själv är så lycklig...

    Men det kanske bara är mina gravidhormoner och min gravidhjärna som trasslar till det för mig. Jag tror verkligen inte att någon är missunnsam :)

    Nån mer som känner sig virrig? Det är som om hjärnan inte synkar med ord, skrift eller handling riktigt :) Det kanske var lågt hjärnvärde jag hade ;)

  • Stinis83

    Kolapapper, vad heter den appen? Jag gick upp 21 kg förra gången, det vill jag gärna undvika igen :) Och då kan det kanske vara bra att hålla koll :)

  • Stinis83

    Jag håller tummarna för alla som har vul/ul imorgon :) Och är supernervös inför mitt ul nästa torsdag... En hel evighet ju! :)

  • Stinis83

    Jag börjar tyvärr också bli lite orolig att allt inte står rätt till därinne, eller att jag inbillat mig alltihop. Vilket rimmar konstigt med att jag typ fått foglossning?! Ska till bm på fredag så får vi höra vad hon säger.

  • Stinis83

    Grattis alla till era lyckade ul idag! Jag är så avundsjuk på er :) Jag börjar bli lite nojjig, så jag har fixat test jag kan ta från en kompis som har överflöd ;)

    Skogsälvan, jag har också ul 1 sep! :) Eller ja, KUB-test som jag erbjudits gratis. Trots att jag bara är 28 :)

  • Stinis83

    Eighty six, ja jag tycker nog att mitt kan lukta lite konstigt ibland, typ riktigt starkt. Men tycker du att det luktar väldigt konstigt ska du ringa din bm, det kanske är uvi eller något annat?

    Jag gjorde just baking soda test och fick en smärre chock, för enligt det har jag en liten pojke i magen! Sjukt otippat :) Det ska bli roligt att se om det stämmer på rul :) Det var liksom ingen tvekan, det pyste och bubblade som värsta skumkronan!

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)