Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Coriander, skickar en jättekram till dig!

    Chetti, haha vad underbar du är som googlade för att se hur man använder amningskudden! :) Men hur ska man veta innan man provat? Jag fattade inte heller först ;)

    Nu har William fått en "OK" stämpel i rumpan av barnläkaren, så vi sitter i bilen på väg hem! Det ska bli såå skönt att få komma hem, trots att vi blivit så väl omhändertagna på sjukhuset :) Det ska bli kul att se hur storasyster reagerar :)

  • Stinis83

    Stronza, skönt att du återhämtat dig bättre den här gången :)

    Jempa, håller tummarna för din systerson idag! Och för din mamma :)

    Carla, ja gud vad konstigt att man fortfarande skulle varit gravid! Och ännu konstigare att söta D redan är 3 veckor :)

    Det är jätteskönt att vara hemma :) Storasyster sover middag hos mormor, sen ska sambon hämta henne. Jag ligger och vilar lite på soffan i väntan på att dottern ska komma hem, och W ligger och sover :)

  • Stinis83

    Lyckobebisen, visst är det märkligt att tänka att det är sista helgen utan barn! :)

    Jag fick tre hinnsvepningar när jag väntade dottern, de två första kändes inte direkt men den tredje gjorde riktigt ont. 10 min senare drog förlossningen igång :)

  • Stinis83

    Becka, vad fin din lilla Robin är! :) Skönt att allt gick så bra :) Grattis till en supersöt liten kille!

    Carla, vilka söta haklappar! Och vad fin ringen blev :)

    Haha, jag tror jag råkade övermata min bebis, han åt i 40 min och som mest har han ätit i 25 min. Men han åt med aptit så jag lät honom. Sen kom det mjölk ur näsan på honom! :) Snacka om mätt ;)

  • Stinis83

    Stort grattis Lyckobebisen (och Camamill om jag inte redan sagt det) :)

    Jag är inte så aktiv här just nu, vi har lite problem med William och amningen, så vi har det lite jobbigt. Men det vänder nog snart :)

  • Stinis83

    Tack alla för era kommentarer, ni är för underbara! Jag kan än en gång intyga att oron för de små inte direkt blir bättre när de kommer ut, snarare tvärtom... :) Och känslorna man kan ha som nybliven mamma... jag tror babybluesen har slagit till ordentligt hos mig den här gången. Jag har gråtit varje dag nu!

    Sen underlättar det ju inte att man har så ont... jag fick med mig starka smärtstillande från bb, förutom grundsmärtstillande jag ska ta dygnet runt, men de tog slut igår. Så idag har jag försökt jaga nya, och till slut ringde en läkare upp och sa att jag absolut skulle ha mer starka smärtstillande. Hon skickade receptet på en gång och sambon åkte och hämtade ut dem. Det är jag djupt tacksam för, för jag har så ont så det krampar i magen. Jag måste vara en ovanligt vek människa, för jag har aldrig hört talas om någon som haft så här när de snittats, inte en vecka efteråt.

    Tänkte skriva mer men det får bli imorgon, mina ögon trillar ihop :) Godnatt och sov gott alla finingar!

  • Stinis83

    Åh ni är verkligen underbara :) Tack tjejer! Nej jag tror att jag överanstränger mig lite, och jag fick stränga order om att jag ska ligga ner och vila mycket och ta det väldigt lugnt. Svårt när man har en tvååring (som förvisso är på dagis på dagarna) och måste ränna till sjukhuset med William.

    Haha Qatteriin, jag tänkte på dig nu när jag fick en ny craving :) Jag har blivit väldigt sugen på Kalaspuffar! Men det är så sjukt onyttigt och nu måste jag tänka på figuren och vad jag äter... :) Men när jag dricker oboy så tänker jag på dig!

    Jo, snitt är en stor bukoperation och hur stor hade jag inte fattat innan. Inte alls...

    K girl, hur har Hugo accepterar Selma? Är det mycket rivalitet? Äter Selma som hon ska nu?

    Nej, nu har jag somnat 10 gånger medan jag skrivit detta... Soc gott och dröm sött!

  • Stinis83

    Jag ger upp att försöka läsa ikapp och svara alla :) Allt rännande in och ut på sjukhuset och all maratonamning har tagit sin tid... :)

    Lyckobebisen, gud så fin han är! Är det inte en liten Sid? :) Jag förstår precis hur C mår nu, ville inte skriva för mycket innan ni hade gjort snittet... Jag hoppas att hon återhämtar sig fort. Kramar till er alla tre!

    Isavanna, jag förstår att du är less av bara helvete, och jag hoppas verkligen att du får vila innan det drar igång. Det behöver du. Jag hade glömt hur mycket energi det går åt med en nyfödd...

    Carla, fy för att A börjar bli sjuk igen! Hoppas du lyckas häva det. Ja du om någon vet ju hur det här känns! Fy fan säger jag bara...

    Kalksten, håller tummarna för att det är igång nu :)

    Förlåt att jag missat flera nu, min amningshjärna minns inte vad ni skrivit :(

  • Stinis83

    Alltså, ni är ju bara för goa hela högen! Jag blir alldeles rörd av er omtanke :)

    Amningen har äntligen vänt nu efter några mardrömsdygn där vi beordrades maratonamning varannan timme dygnet runt. Det gjorde iaf till slut att han gick upp i vikt och nu har vi lösare tyglar vad gäller amning, och en mycket piggare bebis som har vakna stunder. Men vilket helvete det var alltså... Vi blev så stressade både jag och sambon så vi var inte så snälla mot varandra. Eller snarare så hade han väldigt mycket åsikter om vad jag borde göra, och jag satt mest och grät.

    Och som grädden på moset har jag så fruktansvärt ont till och från, men de nya och starkare tabletterna tar bort det mesta. Däremot blir det omöjligt för mig att hålla mig vaken... :)

    Haha, jag har precis ätit kalla köttbullar och kall spaghetti ensam igen, jag hade glömt att kall mat och att äta ensam är fullt normalt när man har en liten som synkar sina ättider med ens egna ;) Och eftersom jag har ont och mår sådär så orkar jag inte micra maten :)

  • Stinis83

    Men gud, jag har ju glömt gratta er som fått bebisar! Stort grattis till er :) Bdknapp, hoppas du får må väldigt mycket bättre nu, kanske be om vätskedrivande innan du skrivs ut?

    Chetti, jag förstår dig helt och hållet vad gäller bilen. Jag är likadan med dotterns urväxta kläder, jag kan bara inte göra mig av med dem, tanken får mig att gråta... Jag förstår precis.

    Vad tråkigt att din mamma är så :( Man kan ju hoppas att folk ändrar sig när de får barnbarn, men i vissa fall går det uppenbarligen inte att lära gamla hundar att sitta. Min mamma är precis raka motsatsen och bor 1 km ifrån oss. Min pappa lyser med sin frånvaro och har gjort det mer eller mindre hela mitt liv. Men det känns liksom okej på nåt sätt, så har det ju alltid varit, och det har funnits andra fadersfigurer i mitt liv. Men det är nog värre när det är någon som funnits där och som man förväntar sig ska fortsätta finnas där. Tråkigt att hon sätter sina djur framför sina barn och barnbarn, och att inte dina syskon kan sparka henne i baken :(

    Carla, åh gulle dig, jag har saknat dig också! Håller tummarna för att A inte blir mer sjuk nu :) J mår bra, hon hade bajsat löst igår på dagis och då ringde de. Hon är hemma från dagis idag och mår jättebra, det har inte kommit mer bajs. Jag misstänker att det beror på att hon varit snorig och slemmig, då kan det ju bli lite löst när det kommer till magen :)

    K girl, vad roligt att det har gått så bra för er! Kul att höra hur det går där det redan finns barn i familjen :)

    Isavanna, när din man kommer hem är det ryggläge på soffan som gäller för dig! Han ska mata dig med vindruvor och praliner, massera dina fötter och dyrka marken du går på/soffan du ligger på! :)

    Kramar till er alla!

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)