Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Qatteriin, vad skönt att du känner så! :) Lyssnar man på mig så kan man inte tro att jag ammat ett barn förut ;) Men jag hade inga problem med amningen där om man bortser från två mjölkstockningar.

    Camamill, ja det är ju det som är grejen, att jag fick sår på bröstvårtorna. Det gjorde så ont när han skulle amma ur högra bröstet så jag fick ångest typ... Och när jag skulle ta fram bröstet för att amma en gång så hade såret hunnit fastna i bh:n... och lossnade. Aj aj aj! Nu har de läkt och det känns bättre tack och lov. Hoppas att det lossnar för oss snart! :) Kram tillbaka, och tack!

  • Stinis83

    Wielkip, vad spännande! Håller tummarna för dig :) Du kan alltid ringa och säga att du tror att det är på gång så de är beredda. Det stämmer som de andra säger med riktlinjerna, men det är riktlinjer. Jag har för mig att det är flera härinne som haft korta och oregelbundna värkar men ändå varit i värkarbete? Åh, lycka till nu bf-buddy! :)

    K girl, ska jag vara helt ärlig så gav du och Stugfrugan mig det hopp, den gnistan och sparken i baken som jag behövde, och det tackar jag er för :)

    Jag vet att det bara sinar tillfälligt pga mitt huvud, så jag försöker göra vad jag kan åt det jag kan göra något åt. Typ dricka mycket, äta ordentligt, hålla dem varma, etc :)

  • Stinis83

    Shit vad spännande Wielkip och Coopers! :) Wielkip, jag tycker du ska ringa igen om du inte redan gjort det. Stort lycka till till er båda! :)

    Isavanna, jag tycker du ska ringa fl och åka in och kolla för säkerhets skull... Förstår att det är irriterande när de kommer igång så fort man kopplar ctg, men hellre det.

    Carla, var håller du hus?!

    Jag hade inte lika ont imorse när jag vaknade, men petade i mig alla mina morgontabletter, följde med och lämnade dottern på dagis och åkte sen och storhandlade med sambon. Så skönt att ha det gjort, och det gick förvånansvärt bra :) Vi får väl se vad jag säger om ett par timmar... ;)

    BVC kommer på hembesök idag och då ska William vägas igen. Håll tummarna! Själv vägde jag in på 69,7 imorse, så det fortsätter neråt :) Jag är så stolt över mig själv som inte är godissugen och som inte köpte nåt godis eller annat onyttigt! Jag är stans största godisråtta... :)

  • Stinis83

    Canjjj, var bor du nånstans? Klart vi ska ses när bebisarna kommit :) Vad dumt att ni inte får gå på öf! :(

    Tack Qatteriin, jag är jättenöjd! Jag har ju liksom inte gjort nåt för att gå ner :) Tack, hoppas William knubbar på sig lika bra som jag går ner ;)

  • Stinis83

    Tack tjejer, era tummar verkar ha hjälpt, Lillpysen vägde 3850 och hade alltså gått upp 100 gram sen igår! :D Vi ska till BVC på måndag igen för att väga och se så det verkligen håller i sig. Men åh så lättad jag är! :)

    Isavanna, då förstår jag :) Klart du ska vara med på simningen. Min teori är att instinkten funkar väldigt bra, och du låter inte så orolig. Så förmodligen är det ingen fara, bebisen vilar nog bara. Är du uppe och igång hela tiden? Tänkte om bebisen kanske kommer igång om du lägger dig och vilar lite?

    Jempa, åh vilka söta kläder ni gjort! Tack för att du höll tummarna för W, det hjälpte :) Vad jobbigt att alla säger så olika och att man typ ska känna sig som en försökskanin nästan! Men snart är Prinsessan här och då kanske saker och ting blir mer som vanligt vad gäller mediciner?

    Qatteriin, haha, det måste vara ett tecken att det rimmar ;) Men människa, du kan väl inte ha många extra kilon?! Du är ju hur fin som helst!

  • Stinis83

    Kalksten, skönt att det såg bra ut, och hoppas att du slipper hf :)

    Chetti, tack snälla, söta du för dina ord igår! :) Var är det du bor nånstans? Vi måste dra ihop alla som kan sen så vi kan ses :)

    Evelinas, usch jag vet inte alls hur det är att ha karpaltunnelsyndrom, men jag lider med dig och skickar stärkande kramar!

  • Stinis83

    Wielkip, blir det för jobbigt med smärtan så åk in igen och kräv att få nåt eller att få stanna. Det sa de till mig när jag skulle föda dottern, att jag skulle komma in när jag kände att jag inte klarade av att vara hemma och behövde det som fanns på sjukhuset. Typ vård, lustgas, du fattar :) Lycka till nu tjejen!

    Grattis Linda! Och vilken tur att du åkte in :) Lustigt att de hade beräknat henne så fel på TUL :)

    Qatteriin, och var har du satt de kilona då? Jag tycker verkligen att du är superfin :)

    Åh, har inte hunnit vila middag ännu idag och nu sitter jag och ammar. Jag är så trött så jag sitter och nickar till hela tiden... :)

  • Stinis83

    Grattis Karol, vad härligt att allt gick så bra :)

    Handwritten, åh gud så skönt! Visst är det märkligt att veta vilken dag det ska hända? :) Tänk att imorgon blir du förmodligen mamma! Stort lycka till, och ät massa pasta och vila ikväll :)

    Agnesmamma, vad spännande, det låter ju som att det redan är igång :)

    Jag somnade på soffan med Liten på magen, så jag har säkert missat att svara på massor nu. Min amningshjärna fungerar inget vidare... :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)