Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Jempa, vad skönt att du uppdaterade, jag har tänkt på dig hela dagen :) Och tycker att det låter som att det är igång :)

    Ellieott, håller tummarna för dig! Lycka till :)

    Vad säger ni tjejer? Vann rätt låt? Jag ville att hon eller Danny skulle vinna även om hennes dans är jäkligt skum :)

  • Stinis83

    Marlin, är hon 83:a? Du också då antar jag :) Jag med, så jag kan bara hålla med ;) Vilken röst hon har!

    Hahaha, fan vad skön Gina Dirawi (?) är! :)

  • Stinis83

    Lycka till Sara, håller tummarna! :)

    Marlin, det kan ge "okynnesvärkar" också, men man kan ju alltid testa :)

    Jempa, hoppas att det är lugnet före stormen, sötis :) Igår kväll blev jag mirakulöst mycket bättre och har mycket mindre ont :) Men jag tar ändå smärtstillande så det inte kommer bakslag. Och så rör man sig ju mer. Idag har jag inte sovit middag trots att jag knappt sovit inatt (känns det som), när jag väl kunde lägga mig och jag precis hade somnat så vaknade William och tyckte att det var matdags... :)

    Ja den här låten skäms man inte över att skicka - äntligen! :) Sov gott nu min vän! Kram :)

  • Stinis83

    Vad spännande att det händer så mycket grejer! Tänker på Handwritten och Coopers och undrar hur det går :)

    Mary Jo, shit pommes frites vad snabbt! Hur länge från första känningen tog det? Grattis till lille Tintin :)

    Jempa, snygg outfit! Det är så man ser ut mot slutet av graviditeten :) Vad spännande, hoppas att det är vattnet! Ut fort som fan med dig och skaffa en smartphone så vi inte behöver sakna dig så länge ;)

    Usch, jag är så trött så jag gråter... Jag kom inte i säng förrän halv 1 för William skulle äta, och det blev ingen som helst vila igår. Sen ville han ha mat kl 3, och varje amning tar en timme. Kl 4 vaknade dottern och kom in till oss och somnade inte om. Idag sa jag att vila för mig var heligt, och jag la mig så fort dottern somnade middag. Sov 20 min, sen ropade sambon att vi fick spontant besök...

    Jättetrevligt, det tycker jag verkligen. Men jag behövde verkligen få sova, för om en kvart kommer sambons faster på besök, och lite senare kommer svärfar. Och jag var så trött så jag somnade när jag SATT och ammade William. Men det är kört att sova nu, för han ligger och bajsar (William alltså ;)) och börjar vakna till och vill äta låter det som. Och jag är så trött så jag vill gråta...

  • Stinis83

    Nej jag blev också lite förvånad över att man gör spontant besök hos några som precis fått barn... Som sagt, trevligt men väldigt olägligt just idag. William äter iaf som han ska nu och verkar ha fått igång mjölken så pass att han kräks emellanåt. Ett bra tecken, men sjukt oartigt att kräkas upp maten. Det får vi jobba på ;)

    Stugfrugan, jösses vilket fint hus!

    Coriander, vad knepigt... men det är kanske bättre att vänta med att säga något tills man vet vad man ska säga. Jag tänker på dig!

    Qatteriin, åh vad det lät härligt att gå promenad i vårsolen! Det ska bli fint imorgon och orkar jag så ska jag försöka mig på en liten promenad med vagnen :) Imorgon börjar sambon jobba igen och dottern ska till dagis. Det ska bli lite skönt att få vara ensam med William faktiskt... :)

    Jempa, hur går det för dig?

    Har jag missat nån nu?

  • Stinis83

    Jösses vad det händer grejer! Grattis till alla nya bebisar - ingen nämnd, ingen glömd ;) Och stort lycka till till er där det är igång.

    Jempa, hur går det för dig?

    Här är min första dag efter att sambon börjat jobba igen, dottern kom och väckte mig halv 6 och nu ligger hon nedbäddad på soffan och tittar på barn tv. Jag sitter i en fotänden bredvid och ammar... och somnar!

    Kram!

  • Stinis83

    Jempa, vad skönt med promenad :) Ja, det blir ett annat liv man lever helt klart, på gott och ont. Men mest och oftast på gott :) Jag fick lite av en identitetskris när jag började jobba igen efter J, för hela mitt väsen gick ut på att vara Julias mamma. Och vem var JAG om jag inte var Julias mamma? Jag var ju inte samma person som innan, så vem var Stina nu? Men jag kom ur det ganska fort sen, man anpassar sig :)

    Vad spännande med TUL idag! Haha, om de skulle göra nån gynundersökning också så kan du ju hoppa till på britsen så kanske de råkar ta hål på hinnorna ;)

    Åh, du är en så himla härlig och rolig människa, jag längtar tills vi ses!

    Min sömn ja... William satt fast i mina tuttar heeeeela kvällen igår (pappas pojke...) och åt och åt. Till slut fick jag nog och gick och la mig, men han bara skrek. Jag hade ju ingen mjölk, så sambon gav honom ersättning och pojkspolingen drog i sig 90 ml trots att han ätit mjölk hela kvällen. Han fortsatte dock skrika och blev inte lugn förrän han kom till mig. Och då började han söka direkt!

    Så det var bara att slänga fram tuttarna igen och efter en stund somnade han som en stock. Sen vaknade jag vid 3 av att brösten var så spända, så mellan amningarna har jag sovit gott :)

  • Stinis83

    Daysis, härligt med känningar! Aldrig har man väl varit så galen som när man längtar efter att få så ont ;) Jag minns när jag väntade dottern och var på sjukhuset på koll, och så kom det en tjej som skulle föda. Hon var så långt fram i värkarbetet så de fick lägga henne på en bår redan i entrén, och hon låg bara och kved. Och jag stod och tittade avundsjukt på henne och undrade när psyket skulle tvångsinta mig ;)

    Jempa, man ska faktiskt inte sitta på ringar längre, det är att trycket ökar och problemen blir värre ;)

    Nikis, jag har tyvärr en hel del problem med sånt där, och kan rekommendera Xyloproct som finns både som salva och stolpiller. Det är lite lokalbedövande och hjälper iaf mig väldigt bra. Kan vara bra att ha hemma ifall det blir lite värre efter förlossningen... :) Salvan är om man har hemorrojder utvärtes, och stolpiller är om man har invärtes.

  • Stinis83

    Hur underbar är inte min svärfar?! Han tycker så synd om mig nu när jag är snittad (och när jag hade foglossning), så han har erbjudit sig att komma hit och åka och lämna dottern på dagis för att hjälpa mig :) Gulle honom!

    Måste fråga också om nån vet... Jag har fortfarande kvar all vätska i fötterna och det gör så pass ont emellanåt så det känns som om jag stukat fötterna. Hur kan man bli av med det? Jag använder fortfarande stödstrumpor (Sexy!) och ligger i högläge, men det hjälper bara för stunden.

  • Stinis83

    Nikis, nja, känns det som att du har svårt att få ut bajset så kan man nog säga att du har invärtes också :) Ibland använder jag både salva och stolpiller. Nej gud, hemorrojder är tack och lov inget man har konstant, åtminstone inte jag :) Men om jag blir hård i magen och måste ta i lite mer än vanligt så kommer de som ett brev på posten. Eller om jag inte varit på toa på flera dagar. Men kom ihåg att jag är lite extra skadad därnere ;) Det bästa är att de går över fort med Xyloproct, det står att man ska behandla i 5 dagar, men de försvinner snabbare än så.

    Jag har inte behövt operera bort någon, och får man en seg rackare som inte vill försvinna så är det vanligaste att snöra av den med en gummisnodd så den lossnar av sig själv. Men det har jag inte heller behövt göra :) Försök se till att inte bli hård i magen så ska du se att du slipper dem :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)