Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Jag har inte hängt med så bra här idag, huvudet är ett enda virrvarr av tankar och känslor :) Tack för alla lyckönskningar! Ni är fantastiska :)

    Camamill, det är tråkigt när de är så... Nästan så man undrar om det är lite trots. Förmodligen passar han väl på bara för att han kan, och så vill han vara lite rolig för kompisarna, men samtidigt undrar han hur det är med dig? Hoppas att han kommer hem snart :)

    Anna, enda tipsen jag kan ge är att ligga i högläge, och att - ironiskt nog - dricka mycket. Kalla duschar kanske? Usch vad hemskt det låter... Hoppas att det går över. En tröst kanske kan vara att det går över ganska direkt efter förlossningen, men det tröstar nog inte så mycket nu.

    Stronza, tack för dina uppmuntrande ord :) Du har ju gjort det en gång och ska göra det en gång till, det är faktiskt en tröst och lite pepp :)

    Vi åkte och lämnade dottern hos mina föräldrar vid 15-tiden, och jag tyckte det var så jobbigt så jag grät innan vi ens kommit till bilen när vi skulle åka därifrån... Sen har jag gråtit flera gånger. Normalt att det är mamman som saknar barnet så mycket så hon gråter?! :) Ja, imorgon vid den här tiden har jag honom garanterat i famnen... :) Vad konstigt!

  • Stinis83

    Bdknapp, vad skönt att ni ändå kan skratta mitt i det även om jag förstår att det är förbannat jobbigt och kämpigt för dig. Jag hoppas verkligen att vi ses på bb, nöj dig inte imorgon, se till att få som du vill ;) Kram!

  • Stinis83

    Tack igen alla :)

    Elisabeth, jag har haft sdr hela dagen och ett enormt tryck neråt som gjort att jag knappt kunnat gå... Hoppas att det är ett tecken för dig :)

    Ruttenfrukt, det låter som det kan vara hemorrojder, jag hade så för ett tag sen när jag hade väldigt stort tryck neråt. Så det kan ju ändå vara ett bra tecken :) Jag använder Xyloproct stolpiller då jag även har inre hemorrojder till och från, men det finns som salva också.

    Isavanna, min hud är också jättespänd och det är lite obehagligt när nån tar på magen :)

    Qatteriin, haha jag ska ge er allt stöd jag kan när ni våndas över era kommande förlossningar, det lovar jag :) Alla är så fantastiska härinne. Nu har jag precis duschat och tvättat mig med desinficerande medel över hela kroppen. Det gör inte underverk för mitt hår kan jag säga :) Kraaaam!

  • Stinis83

    Qatteriin, ja och imorgon ska det upprepas igen innan vi åker in... :) Vad gott man luktar! Som värsta alkisen ;) Haha, jag nådde inte själv, sambon fick ta både ryggen och benen, så du är inte ensam :) Däremot vägrade han hjälpa mig med rakning, så jag får väl gå och trasslar in mig i allt hår tills jag når själv ;)

  • Stinis83
    Lyckobebisen skrev 2012-02-26 21:35:36 följande:

    Fina du! Snart är han här, lillskiten!
    Lycka till, vi tänker på dig! Hjärta
    Tack vad söta ni är! Hjärta Det känns så overkligt att vi har vår lilla bebis hos oss imorgon :) Och lycka till själva när ni får flytta hem igen imorgon! För visst var det imorgon va? :) Kram!
  • Stinis83
    qatteriin skrev 2012-02-26 21:39:43 följande:
    Stinis: Åh herregud vilken bild jag fick för mitt inre öga nu, jag tror jag dör!! En något annorlunda Rapunzel må jag säga!!

    Hahahaha, ja kan jag inte få långt hår på huvudet så får jag väl nöja mig med det jag får ;) Likadant Hyllan som jag alltid har drömt om - nu har jag den, men den sitter ju inte riktigt där jag drömde om att den skulle sitta ;)

    SaraA, hoppas att de hjälper mot halsbrännan så du får sova inatt :) 

    Handwritten, vad irriterande att det stannade av! Men misströsta inte, jag gick med såna värkar ett tag, och de hade effekt för jag öppnade mig och tappen började förkortas rätt rejält. Så det kan nog vara ett tecken ändå ;) 
  • Stinis83

    Oj vad ni skrivit tjejer, ska försöka att inte missa nån nu :) Och missar jag nån så är det inte meningen!

    Jempa, gulliga du, alltid så full av tröst, empati och glada tillrop! Jag förstår att det är jobbigt nu, och håller med om att du ska fråga om igångsättning. Massa kramar du underbara!

    Canjjj, men gud, lycka till imorgon! Hoppas att du får igångsättning redan imorgon :) Men det borde du kunna få tycker jag. Jag ska hålla tummarna för dig!

    Anna, fy vad kämpigt att inte ha din sambo hos dig nu mer än på helgerna :( Men stort av dig att se till hans karriär mitt i allt det jobbiga! Det kommer vara kämpigt för dig, men jag tror inte att du kommer ångra dig :) Och här är en till som totalt kapitulerat vad gäller matlagning och fix hemma. Fattar hur bra det känns för samvetet när man dessutom redan har barn... Prefab-mat för hela slanten. Men vet du, man är inte mer än människa :)

    Jag tycker förresten att du borde ringa din bm om den plötsliga svullnaden i händer och fötter... Det kanske finns nåt att göra, eller fler prover att ta? Lycka till vännen! Kram :)

    Mammy, när jag väntade dottern gick jag med värkar i två veckor innan det drog igång på allvar. Åk in till sjukhuset och be att få hjälp! Åtminstone kan du få en sovpåse som Jempa sa, så du kan få sova en natt.

    Camamill, såååå inte okej att komma hem full 2 v innan bf!! Vad hade han gjort om det hade dragit igång?! Vad hade DU fått göra om det hade dragit igång? Skulle han stått full bredvid förlossningssängen då? Nej fy skäms, och så försöker han skylla över allt på dig. Jag hoppas han skäms som en hund imorgon och inser hur dum han varit. Stor kram till dig!

    Isavanna, vad skönt att kolla Oscarsgalan i sängen! Och helt rätt beslut att äta på Ikea imorgon. Herregud kvinna, sänk kraven på dig själv! Här hemma har vi ätit pytt i panna, frysköttbullar, korv och annat lättlagat den senaste tiden. Jag orkar verkligen inte!

    Har jag missat nån nu? :S Hahaha, min sambo ligger bredvid och pratar i sömnen :) Och jag är hungrig, men får inte äta efter kl 00... efter 06 får jag inte dricka heller. Kanske bäst att försöka somna om innan man blir alldeles för hungrig. Som min sambo sa innan jag somnade ikväll, när jag sa att jag var hungrig (redan då liksom - hur ska det här gå?!) så sa han att jag var psykologiskt hungrig ;)

    Stor kram till er alla, hoppas ni får sova gott!

  • Stinis83

    Mynneja, för min del får du absolut skriva det i tråden! Jag tänker så mycket på dig, och lider verkligen med er. Jag förstår att det naturliga förmodligen är att anklaga sig själv, men det är absolut inte ditt fel vännen... Jag hoppas att du får hjälp att inse det väldigt snart, det är en alldeles för tung börda för dig att bära. Massor av kramar till dig!

  • Stinis83

    Isavanna, hahahaha! :)

    Liten uppdatering: jag ligger med dropp nu och bara väntar på vår tur :) Jag försöker att inte tänka alls på vad som ska hända, och bara tänka på att bebisen snart är här. Jag träffade mina föräldrars kompis som är narkossköterska när vi kom hit, det var lugnande :) Det enda som stör mig lite är att jag fick droppnålen i armvecket, man kan ju inte röra armen då... :) i-landsproblem ;)

    Stor kram till er alla och tack för era tankar!

  • Stinis83

    Åh herregud, nu börjar det dra ihop sig på riktigt! Gud så nervös jag är :) Snart är han här! Däremot kan det dröja med bild eftersom man inte kan lägga in bilder via telefonen. Jag har nog aldrig haft så högt BT som jag har nu, 125/85! :) Kram!

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)