Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Precis, vi har ju haft det som metod, att man får ha trosor på sig när man går på pottan :) Vart hittade du dem nånstans?

  • Stinis83

    Jag blir så fruktansvärt jävla trött på mig själv! De ringde från sjukhuset och frågade om vi redan hade fått barn, och då sa jag nej, han kommer på måndag och vi ska på inskrivning imorgon. "Nej men vad konstigt, det står här att ni ska komma idag...?" säger hon... Det är fan bara jag som kan missa när det står i fet stil "Torsdagen 23 februari kl 13:00"!!!!!

    Det slutade med att det inte blev någon inskrivning, jag fick den mest väsentliga informationen på telefon och så ska vi vara på sjukhuset kl 8 på måndag morgon så tas alla prover då och vi får träffa narkosläkaren. Jag hatar verkligen mig själv!!   

  • Stinis83

    Tack tjejer! Det är bara så jävla typiskt mig att missa en sån sak! Eller egentligen inte, jag brukar ha järnkoll på allt. Men är det nåt jag ska missa så är det nåt sånt... Jag hade ju behövt få komma dit och få information, jag vet ingenting alls och ska genomgå den största operationen jag nånsin gjort. Hur pantad får man bli alltså...

    Jag säger också att det är skitsnack att man inte har gravidhjärna! Och det värsta är att amningshjärnan är typ tusen gånger värre, då var jag som lobotomerad ;)

  • Stinis83

    Tack Qatteriin, jag kanske får ta en sväng dit eller googla häcken av mig i helgen.

    Åh, när jag vaknade imorse var det en sån bra dag, och jag var så glad när jag åkte och köpte gå på pottan present till dottern. Och när vi gav boken och klistermärkena till henne blev hon jätteglad, och ännu gladare när hon fick välja två klistermärken som vi skulle klistra i boken eftersom hon varit på pottan två gånger. När hon inte fick fler klistermärken blev hon helt rabiat och började skrika och slå mig i magen med boken. Kul, verkligen jättekul. Nu verkar vi köra the silent treatment på varandra hon och jag... :) Jag ger mig inte förrän hon gör förlåt för att hon slog mig.

  • Stinis83

    Carla, ja du har faktiskt helt rätt, ibland är det nog bättre att inte veta. Men kontrollfreaket i mig går bananas ;)

    Åh vad skön promenad det lät som! Här regnade det hela natten, sen snöade det lite och nu har vi 8 grader varmt och sol från blå himmel :) Jag längtar till barnvagnspromenaderna på våren!

    Haha, precis vad jag tänkte säga, fatta hur tillfixad hon förmodligen är... :) Skulle en vanlig människa fixa till sig så efter förlossningen så skulle väl alla kolla snett. Men jag tänkte på det, det kan inte vara lätt att vara kronprinsessa och föda barn och vara så utlämnad som man är. Hon känner nog alltid att hon måste vara på ett visst sätt, lugn och sansad och representabel på nåt sätt. Jag tror inte att hon ligger och gastar som vissa kan göra, eller tillåter sig att bli hög på lustgas ;) Men det är bara en tanke :)

  • Stinis83

    Hahahaha Qatteriin, jo det har du ju rätt i! Då får jag gå på kejsarsnittstrådarna här istället ;) ;)

  • Stinis83

    Kalksten, kommer de och går eller är det konstant? Att det strålar ner i benen brukar vara ett gott tecken ;) Är de regelbundna? Går det över med vila, Alvedon eller dusch? Stannar de av eller har de hållit igång sen de började?

    Carla, hehe jag får försöka hålla fingrarna i styr :) Är på så jäkla dåligt humör nu så det finns inte... Dottern bara gnäller och gnäller och är inte alls på humör heller. Den här dagen som var så bra, allt bara sket sig. Jag såg dessutom att det inte alls är säkert att man snittas den tid man fått eftersom akuta snitt går före... Så det är nästan så jag hoppas att dessa väldigt kraftiga men glesa sdr jag haft hela dagen är på riktigt. Jag vill inte ligga och vänta en massa timmar extra på fastande mage, jag blir ett monster om jag inte får mat :$

    Men åh vad allt sånt där ska strula för er med myndigheter och sånt! Hoppas att det kan lösa sig smidigt :)

    Camamill, tack för tipset! Enda butiken jag inte tittade i ;) Det fick bli en bok och klistermärken som hon får klistra in för varje gång hon suttit på pottan :)

  • Stinis83

    Usch nu är jag lite nojjig... vaknade för en timme sen av en rätt ordentligt ond förvärk. Lyckades precis somna om och då kom nästa och väckte mig. Sen dess är jag vaken och jag har klockat värkarna som är starka, gör ont och trycker rätt ordentligt nedåt. Det känns på nåt sätt ändå inte som riktiga värkar, de känns liksom vassare i smärtan...

    Vila har jag ju helt klart gjort eftersom jag sov när de kom :) Jag tog två Panodil innan jag la mig eftersom jag haft sdr hela dagen. Nu återstår dusch, om inte det hjälper så får jag nog ringa in...

    Jag var dessutom vansinnigt hungrig så jag gick ner och åt lite yoghurt och flingor, och fastnade framför Moulin Rouge på TV4 film :) Jag vill bara få sova nu... :)

    Hoppas ni andra sover gott :)

  • Stinis83

    Mynneja, helt klart dags att ringa så ni får komma in på koll åtminstone! Spännande :) Lycka till :)

  • Stinis83

    Isavanna, fy vilken natt du har haft då! Vad gör grannarna? Gjorde inte väktarna nånting? Irriterande att en sån sak ska väcka H när du inte får sova som det är ändå... Hoppas att du fick sova sen eller att du kan ta igen det.

    Marlin, det verkar som att det var falsklarm. Jag tog en ganska lång och varm dusch sen, och sen somnade jag. Jag har vaknat nån enstaka gång och haft ont, och nu känner jag mig öm och slut i hela kroppen. Får se hur dagen blir, om det kanske blir en tripp in till spec mvc för att kolla om det hänt nåt under natten.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)