Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Jempa, hahahaha du är verkligen helt fantastisk! Jag fick lavemang när förlossningen gått ganska långt, och det var fan inte det lättaste att slappna av när värkarna kom och samtidigt hålla inne ett lavemang. Jag skulle säga att där har vi Mission Impossible ;) Men det som kom sen var fast om man säger så.

    Däremot vet du ju att det inte gick så bra för mig, att jag fick en ordentlig skada (går inte in på detaljer nu när folk föder till höger och vänster) och jag hade lite svårt att kontrollera funktionerna därnere. Så kom en jättegullig gynläkare och skulle undersöka mig, och jag sa på förhand att jag tyvärr inte kunde ansvara för att det kanske kan hända grejer. När hon undersöker mig så kunde jag verkligen inte hålla tillbaka fisen som kom, och jag säger bara det... Carola kan slänga sig i väggen med sina jävla fläktar ;) Jag har aldrig skämts så mycket i hela mitt liv. Jag grät helt förtvivlat då, men nu kan jag iaf le åt det och skoja om det ;)

  • Stinis83

    Carla, hahaha nej det var inte superroligt då, men synen jag framkallar nu är rätt rolig, och vad ska man göra om inte skratta åt det? :)

    Då var det nog värre någon dag innan när sambon låg i sin säng med J och han ligger med ryggen mot mig och pratar så gulligt med henne. Jag hinner bara tänka att jag ska ta upp mobilen och smygfilma honom, så hör jag hur han säger "Ska vi ha en pruttävling Julia?" och så lägger han av världens prutt. Jag tyckte det lät så otroligt kul eftersom det lät som att det var hon som var den skyldiga, så jag började asgarva så sängen hoppade, och jag pruttade verkligen helt hejdlöst i säkert en minut :) Sambon ligger kvar med ryggen mot mig och säger till Julia "Oj då, där kom mamma och vann med råge!"

    Hahaha, man kanske var tvungen att vara där för att se det extremt roliga i det :) Och förvisso samma sak där, jag låg och grät hysteriskt resten av kvällen och lovade mig själv att aldrig mer umgås med folk, men nu efteråt tycker jag att det är vansinnigt roligt :)   

  • Stinis83
    elskliiing skrev 2012-02-22 13:46:22 följande:
    någon annan som har/haft ont som mensvärk som kommer och går?
    ibland gör dom ont så de liksom pulserar i hela kroppen och man måste hålla andan?
    jätte svårt att förklara dom.. sen känns de som ett ilande ändå ner i knäna från svanken...
    Elskliiing, hur tätt kommer de? Har du provat att klocka dem? Jag tycker det låter som att det kan vara igång... :) Men hur som helst, håll inte andan! Andas människa :) Om inte annat så kan du ju se det som övning inför vad som komma skall. Tänk att du ska slappna av i precis varenda millimeter i kroppen, och så andas du in genom näsan och ut genom munnen. Och på utandningen andas du ut längre än du brukar. Tänk bara på det :)

    Carla, hahaha, förlåt ;) Ja och då var det ändå första gången han hörde mig göra det, han tycker inte det är fräscht när tjejer fiser ;) Nu när jag är höggravid och bebisen trycker på så har det hänt några små såna olyckor, men han tar det med ro. Hey, han har ju friat liksom! Gud, han måste verkligen älska mig ;) Det är så skönt att man verkligen vet var man har varandra. Och ni då som har varit tillsammans så länge och varit igenom så mycket! :)

    Jempa, ja i min efterhandskonstruktion så fladdrade det i hennes hår, och jag har för mig att jag sa nåt om att hon kanske borde haft skyddsglasögon ;) Ja jösses, om 5 dagar är han förmodligen redan här! Jag är nervös inför fredag också när vi ska få reda på vilken tid vi får, och lite mer hur allt går till. Jag gissar att jag kommer ligga sömnlös söndag natt mot måndag ;)
  • Stinis83
    elskliiing skrev 2012-02-22 14:11:56 följande:

    8 dagar kvar.. nr 3 är det.. Jo dom är jätte lustiga värkarna... har prövat med både alvedon och bad men de funkade inte på mig...
    Haha, men skönt att jag sitter och ger andningsråd till någon som väntar 3:an :D Sorry! :) Men ett samtal till förlossningen är nog inte dumt om varken alvedon, vila eller bad hjälper :) Lycka till! :D
  • Stinis83

    Carla, jag får höra samma sak, att vi pratar för mycket med dottern, att hon inte fattar och att man inte behöver vara ärlig om allt. Men vad lär man barnen då?! För mig är det också självklart att vara ärlig och berätta om sånt som händer :)

    Apropå ingenting, så här vill jag vara när jag blir gammal:
    ">

      

  • Stinis83

    Carla, väluppfostrad liten tjej från början ;) Vi har också fått höra att personlighet i all ära, men barnen blir mycket som man är själv, och att VI har gjort J till den hon är. Det är nog den finaste komplimang man kan få :)

    Ja men varför ska man inte vara ärlig? Vad försöker man skydda dem ifrån? Skjuter man inte bara problemen framför sig? Nej, jag vill lära henne att man alltid ska vara ärlig, även om det kan bli jobbigt när man varit det. Och om A dessutom är så med och klipsk så han känner när folk ljuger så finns det verkligen ingen anledning att ljuga för honom. Ärlighet är en dygd och varar längst ;)

    Mary Jo, hur många gånger har man inte gråtit över att man känner sig som världens sämsta mamma som inte kan och inte orkar...? Jag förstår precis hur du känner. Och du är allt annat än en dålig mamma! De måste få ha tråkigt ibland också, tyvärr. Men vet du, jag ser på min egen dotter hur hon ändå har utvecklats av det här, och när hon får tråkigt så har hon börjat leka själv. Det är så underbart att iaktta henne då! Men du måste ta det lugnt också vännen, det gör dig till en bättre mamma. Jag försöker se det som att det är bättre med kvalitet än kvantitet ;) Men jag vet att det är lättare sagt än gjort. Jag har som sagt gråtit floder över att jag känner mig så usel. Tro på dig själv och att du är världens bästa mamma till Vilja! :) Stor kram :)

  • Stinis83

    Hahahahaha Carla, jag döööör! Gud vad rolig A är! :) Vilka sköna ursäkter :) Och vilken vision jag fick av "Okej, jag erkänner - jag måste bajsa!" det var nog det roligaste jag har hört! Det är sånt du kan berätta för kommande flickvännen sen ;)

    Nej men exakt, man behöver inte tvinga på folk sina åsikter. De flesta vet dock att frågar de mig om min åsikt så får de ett genomärligt svar - på gott och ont :) Men såklart inte så att det sårar någon. Så hoppas jag att J också blir :)

    Jempa, åh vilka söta kläder han har köpt! Jag såg också små prinsessbakelser med tyll, spets och taft framför mig, men det var det ju verkligen inte :) Haha, fördomar eller vadå?! ;)

  • Stinis83

    Elisabeth, ja oj, då förstår jag att du saknar familj och vänner! Är det jobb som gör att ni flyttat till USA? Hur trivs ni?

    Det känns bra att veta vilken dag bebisen ska komma, men samtidigt läskigt och konstigt :) Men man ser ju ljuset i tunneln helt klart ;)

    Carla, hahaha ja skriv upp allt! Du får göra som Emils mamma och skriva i den blå skrivboken, men istället för hyss så blir det sköna A-citat ;) När jag jobbade på låst demensboende fick jag höra en hel del saker som jag skrev upp, vissa saker var bara för roliga för att inte skriva ner :)

    Jag är likadan, men nu frågar jag inte folk om de vill ha ärligt svar eller medhåll längre ;) Jag fick ofta höra att jag var väldigt rapp i käften, men jag tror mer det beror på att jag inte riktigt kan hejda vad jag säger alltid... och så bjuder jag rätt mycket på mig själv :)

    Mmm, fresh! Hahahaha, man lär ju råka ut för det där ett par gånger snart ;) Ja vi verkar vara i kiss- och bajsåldern härinne ;)

  • Stinis83

    Hahahaha, apropå olyckor så kom jag att tänka på en väldigt rolig olycka vi råkade ut för på bb med dottern :) Bm var inne på vårt rum och sambon skulle lyfta upp dottern (som hade fått en blödning i nån hinna i skallbenet) och missar att det sitter en lampa strax ovanför. Så han råkar drämma in henne i lampan så den slocknar, och ja har aldrig sett någon ha så nära till tårar utan att gråta :) Men vad vi skrattar åt det efteråt!

    Haha, med tanke på vad jag berättat om vår förra bb vistelse så undrar jag vad de tänkte om oss egentligen ;)

  • Stinis83

    Åh fy Chetti, hoppas du kryar på dig fort! Vad skönt att din man är hemma och tar hand om dig, det behöver du. Kram!

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)