Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Carla, haha ja man har sagt lite tokiga saker ibland, men det är roligt ;) Som sagt, man får ju bjuda på att folk får ge igen lite också, även om jag säkert kan vara precis så dryg som jag verkar ibland. Jag kan vara en riktig bitch om jag sätter den sidan till... :)

    Hahaha, ja men såklart att du också jobbade inom äldrevården och på demensboende! Oslagbar kommentar av tanten! En kväll satt jag ensam i köket med en tant som var helt borta i sin demens, och så fick hon för sig att jag var hennes man... Och hon såg ju att jag var det, så jag försökte spela med. Så säger hon "Och här sitter vi och svärmar... Och där ligger det en halv ko under bordet!" Say what?! Snacka om att hjärnan kan spela en spratt :) En annan tant frågade hur gammal jag var, och när jag sa att hon skulle gissa sa hon "Jaaa... du är ju äldre än mig, så jag säger... 60?" mmm, precis. Minus 40 ;)

    Qatteriin, vilken dag du har haft! Härligt med tjejdag :) På med tensen nu så kanske det lättar lite, sätt den svarta elektroden där du har som ondast :) Hahaha, kan se framför mig hur du sitter och skrattar högt för dig själv ;)

    När vi ändå har backat till kiss- och bajsåldern, hur många gånger är det normalt att kissa på en dag?! Jag har kissat 13 gånger sen inatt! Och det är mycket varje gång. Kanske kroppen som gör sig av med vätska? Jag har inte druckit ovanligt mycket heller...

  • Stinis83

    Då är jag inte helt ensam iaf :) Jag är uppe i 14 rejäla gånger nu, får se hur mycket man får springa inatt... :)

  • Stinis83

    Stronza, vad härligt med ett datum så snart, inte långt kvar alls! :)

    Mary Jo, jag har hört att den från teknikmagasinet är sådär, men den andra kanske kan vara nåt :) Jag tycker att tens under förlossningen var helt oslagbart och nu med foglossningen har jag haft en i flera månader. Den är hyrd från sjukgymnast och av märket Cefar :)

    Qatteriin, vad gullig du är som inte använder tensen för att inte skrämma din moster :) Jag springer runt med min hela tiden och när min lillasyster såg den frågade hon vad jag hade för plattor och sladdar i ryggen ;) Hoppas värme och Alvedon hjälpte! :)

    Evelinas, vilka fina bilder! :)

    Var håller Isavanna hus? :)

    Herregud, idag är det torsdag vilket innebär att IMORGON ska jag på inskrivning på sjukhuset och om FYRA dagar föds vår son!!! Har en känsla av att jag inte kommer kunna sova efter imorgon... :)

    Och vad hände med vädret?! Här har det regnat hela natten?! Inte mig emot dock om snön försvinner och det blir vår nu :)

  • Stinis83

    Åh vad spännande, Kronprinsessan åkte in på förlossningen på Karolinska kl 00:20 inatt! :)

  • Stinis83

    Haha, jag försökte byta till det, men dottern blev tokig när hon inte fick se Bubbelguppies... ;)

  • Stinis83

    Ja, spännande! Jag kollade i telefonen ;) Det måste ju nästan betyda att bebisen redan är född? :)

  • Stinis83

    Tänk om alla kunde få sån fantastisk förlossningsvård som hon får... Men det förstod man iofs att de inte skulle åka in förrän det bara var sluttampen kvar :) Spännande att se om det är en prins eller prinsessa :) Jag tror nästan prinsessa :)

  • Stinis83

    Hahaha, jag började också gråta, det var så rörande att Daniel verkligen fick kämpa för att inte börja gråta själv :) Jag gissade på prinsessa! Undrar vad hon ska heta :)

    Qatteriin, skönt att det hjälpte :) Annars får du ta till tensen ;)

    Isavanna, stackare! Hoppas att bebisen kommer snart så du åtminstone blir av med krämporna. Visst att du inte har nåt val, men jag fattar ändå inte att du klarar att vara höggravid med två barn och dessutom ensam. När kommer din man hem? Kram!

  • Stinis83

    Prinsessfödseln kan slänga sig i väggen - min prinsessa kissade på pottan för första gången alldeles nyss! Hahahaha, är man löjlig om man grinar av lycka?! :)

    Ja gud, när han tystnade till och sa att hans känslor var "all over the place" så kom tårarna och jag satt med ett riktigt fånigt leende på läpparna ;) Precis, jag kom att tänka på vad de hade på sig när de åkte in, knappast kostym hoppas jag. Annorlunda grej att packa i bb väskan ;) Och jag har svårt att se framför mig hur Victoria ligger med en lustgasmask mot ansiktet :)

    Isavanna, jag förstår verkligen det. JAG orkar inte, och jag har min sambo hemma... Å andra sidan har jag ju alternativet att inte orka på ett annat sätt. Frågan är hur min sambo orkar... Nej, är det någon som ska ha bragdmedalj så är det du! Vilken kämpe :) Hur länge blir din man hemma den här gången?

  • Stinis83

    Mary Jo, men den är ju säkert bättre än ingenting :) De man hyr kostar runt 2000 kr att köpa tror jag, och jag har för mig att läkaren som sjukskrev mig sa att Clas Ohlson eller vad det var också kunde ha... Eller kanske Apoteket? De har iaf elektroder till dem :) Men som sagt, teknikmagasinets är ju bättre än inget :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)