Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Stronza, förvärkar eller riktiga värkar, ring fl och hör vad de säger eftersom du ska snittas :)

  • Stinis83

    SaraA, förstår att ni inte vill flytta tillbaka även om det också känns konstigt för er. Har du provat att ta Losec? Det hjälper mot min halsbränna :)

    Stronza, vad skönt att det stannade av :) Man vet aldrig, bättre att ringa i tid eftersom du ska snittas så de hinner med det :)

    Anna, usch din stackare! Men du... har du kollat upp klådan och svullnaden? Om inte så gör det, har för mig att det kan vara nåt med levern eller om det var njurarna. Gravidhepatos? Så kolla upp det. Förstår att det är tungt och jobbigt :( Har du stödbälte mot foglossningen? Sov med en kudde mellan knäna, det kan underlätta rätt mycket :) Och försök gå med korta steg och att inte ha fötterna bredare isär än axelbredd. Styrkekram till dig!

    Jag känner mig så fånig, låg och grät igår för att jag är så fruktansvärt nervös inför imorgon. IMORGON! Tanken på operationen är inte rolig... och jag fattar inte att jag ska få träffa min bebis imorgon. 9 månaders väntan är snart över! Så ofattbart.

  • Stinis83

    Tack fina, underbara Jempa! :) Du hittar alltid de rätta orden :) Det jag tycker är värst med snittet är tanken på att bli uppskuren... det äcklar mig faktiskt. Jag försöker fokusera på målbilden av att det är över och att vi har honom hos oss och det hjälper en del. Jag vill bara ha själva operationen överstökad så jag kan se tillbaka på igår och idag och skratta åt hur löjlig jag var.

    Min sambo var fantastisk igår och satt och tröstade mig :) Sen kollade vi roliga Youtubeklipp för att tänka på annat. Han lovade mig att inte svimma ifrån mig imorgon, han tål varken blod eller nålar och det lär väl vara en del av båda ;) Men tanken på att ligga vaken och veta vad de gör på andra sidan skynket är inte helt rolig...

    Det låter kanske konstigt, men jag tänker på Mynneja när det blir jobbigt... då minskar mitt "problem" ganska ordentligt. Och många av tårarna igår var nog för Alfred också, jag hade inte hjärta att blåsa ut ljuset när jag gick och la mig igår. Så det fick brinna. Massa kramar till dig fina du!

  • Stinis83

    Tack gulliga Qatteriin! Du fick ur dig en massa vettigt tycker jag :) Det är ju jätteskönt att veta att man har ett definitivt slutdatum, men som du säger så är det oväntat läskigt när det datumet är här. Jag har tyckt att det har varit läskigt hela tiden, men kunnat låta bli att tänka på det eftersom det ligger så långt fram i tiden. Men nu kan jag inte skjuta bort det längre...

    Och det är ju en helt ny start på ett nytt liv som jag tror att jag vet vad det kommer innebära, men egentligen vet jag ingenting. Det här är en helt ny person, och jag har ingen aning om hur dottern kommer reagera eller hur jag kommer må.

    Min fästman är fantastisk. Han gav mig sovmorgon idag, men jag kan inte sova. Så jag ligger här uppe i sängen och lyssnar på honom och dottern och njuter av att höra dem prata och leka. Så fort han bytt hennes bajsblöja ska jag gå ner ;)

    Tack fina du för dina gulliga, omtänksamma ord! Allt stöd man får härinne betyder så mycket :) Massa kramar!

  • Stinis83

    Hahaha, jag döööör! Vi satt och åt frukost och min sambo satt och gjorde en massa ljud och höll på, då säger vår tvååring "Pappa, snälla?!" med bedjande ton :) Hahahahaha, underbart! Han blev knäpptyst :)

  • Stinis83

    Tusen tack alla underbara tjejer härinne! Ni är verkligen helt fantastiska var och en av er :) Ert stöd och era tankar imorgon kommer göra det lättare för mig!

    Jempa, haha det var en lite rolig historia faktiskt! Man tänker så logiskt när man fått lugnande ;) Tyvärr kommer jag inte få nåt lugnande eftersom bebisen påverkas av det, och de vill inte att bebisen är påverkad v nåt eftersom snittade barn tydligen kan ha lite svårare att komma igång med andning och sånt. Så jag får så vackert ligga där och vara vaken och helt klar i huvudet...

    Jag skulle operera mitt ena knä för en massa år sen, och fick så mycket lugnande så jag skulle sova under operationen. Men mitt i operationen vaknade jag och låg och tittade på tv:n som visade vad kameran i mitt knä såg. Det fattade inte jag, jag trodde det var barnprogram... :) Jag såg en stor, rosa elefant och då sa jag det högt. De blev förskräckta över att jag var vaken och gav mig ännu mer lugnande, men jag höll mig vaken. Och jävlar vad ont det gjorde när de tog bort skiljeväggarna i knät (såg ut som flortunna gardiner) och jag kände att de var inne i knät och höll på. Därför är jag lite extra rädd nu... Men å andra sidan känner jag mig bättre övervakad den här gången. Kram :)

    SaraA, har du provat Losec? Stackare, det låter hemskt :(

    Anna, klart du ska gnälla om det är jobbigt! Ja gud, bara att rodda runt och vända sin egen kropp i sängen är svårt, och inte blir det bättre med alla kuddar :) Finns det inget du kan få mot klådan?

    Har jag missat nån nu, så är det inte med flit. Jag ligger och vilar med benen i högläge, har så mycket vätska i dem och det gör så ont så jag knappt kan stå. Svärfar är här och tapetserar en fondvägg i bebisens rum och jag försöker samla kraft till imorgon, och ändå inte tänka för mycket på det. Tänker jag på det så försöker jag tänka på när han är här :) Jag vet ju inte exakt vilken tid det kommer bli eftersom akuta snitt kan komma emellan, men även om det gör det så borde han vara här om ett dygn... ;) Massa kramar till er alla!

  • Stinis83

    Marlin, jag har också haft lite segare flytningar ett par dagar, men inga klumpar. Med dottern var proppen klumpig och sega flytningar, så jag undrar om det inte är proppen som lossnar lite ändå ;) Håller tummarna för dig!

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)