Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Qatteriin, hahaha - det tycker jag med! Skulle du sett oss skulle du tvångsinta mig nånstans så som jag studsade runt och klappade händerna, hurrade och gjorde high five ;)

  • Stinis83

    Tack för gratulationerna ;) Jag trodde aldrig att man skulle bli så vansinnigt stolt över en sån sak! :)

    K girl, vi har inte heller direkt försökt ihärdigt, vi ställer fram den och frågar om hon vill sitta på den. Hon fick ett gäng trosor som hon bara fick ha på sig om hon inte hade blöja, och då frågade vi var 5:e min om hon inte skulle sätta sig på pottan. Det blev lite olyckor :) På senare tid har vi inte försökt, men på dagis sitter hon på pottan vid varje blöjbyte. Däremot har det aldrig hänt nåt i pottan - förrän idag :D

    Mary Jo, ja men kolla den, jag har för mig att läkaren sa att den var okej :)

    Isavanna, ja herrejösses! :D Åh vad skönt att han är hemma så pass länge, då tycker jag att det får dra igång på morgonen 17:e mars ;)

  • Stinis83

    Tack Ellieott :) Mäkta stolt :)

    Lillaknytet, ehh ja, jag skulle lätt ringa! Jag hoppas att han gick in bara för att torka av barnet, men inte ens det är okej! Hur fan kan man vara så nonchalant när det är högsäsong för vinterkräksjukan?!

  • Stinis83

    Stronza, det är lite konstigt, för jag blir inte inlagd, men inskriven imorgon. Som jag har förstått det så ska det tas prover, ges information, träffa narkosläkaren, och få tiden för snittet :)

    Qatteriin, hahaha männen i vita rockarna kommer med en "krama-sig-själv-tröja" till mig ;)

    Lillaknytet, det tycker jag du gjorde rätt i :) Vad sa de på dagis?

    Åh holy moses vilka sdr jag har!

  • Stinis83

    Undrar förresten vilken vecka Victoria födde i... Det låter rätt fullgånget iaf :) Jag är lite sugen på att åka in till Skeppsholmen och lyssna på saluten kö 12, men det orkar jag nog aldrig... Jag prioriterar att åka och köpa nya stödstrumpor och en kissa-på-pottan-present till dottern :)

  • Stinis83

    Lämnade han barnet på dagis ändå så är det fan skottpeng på honom...! Måtte han bli riktigt magsjuk själv!

  • Stinis83

    Handwritten, det låter som slemproppen onekligen :)

    Bdknapp, hahaha, jag hade nog reagerat som du om min sambo hade ringt och väckt mig om det :) Speciellt om jag hade mått som du gör och inte hade velat nåt hellre än att få föda. Men vi ses väl på måndag då? ;)

  • Stinis83

    Therese, precis vad jag tänkte när jag läste att de var inne där ;) De lär nog åka hem så fort som möjligt och få resten av vården hemma... Men vanka runt i korridorerna så kanske du får se dem ;)

  • Stinis83

    K girl, jösses vad söt hon är! Nu längtar jag ju ännu mer efter min egen :)

    Carla, nej jag blir bara inskriven imorgon tack och lov, skulle inte palla att vara inlagd så många dagar innan. Det slog mig nu på morgonen att jag kanske inte är hemma och kan pussa på dottern igen förrän på torsdag om en vecka... Men man får se hur det går :)

    Ja jag både tror och hoppas att det kommer bli en bättre upplevelse den här gången :) eller, upplevelsen var det egentligen inget större fel på, men tiden efter var inte den roligaste jag har varit med om. Allt är så luddigt när jag tänker tillbaka på det. Men men :) Jag räknar med morfin åtminstone första dygnet. Haha, förlåt men jag fattar inte riktigt, behöver man ta bort mycket hår? Jag vill fasen inte att nån annan ska stå och ansa mig nånstans, nån måtta får det vara ;)

    Usch, jag börjar bli så sjuuuuuuuuuukt nervös så det finns inte... Jag fattar fortfarande inte att jag ska få en bebis! Är det nåt fel på mig!? Qatteriin? :) Och så är jag vansinnigt nervös över operationen... sambon säger att det kommer gå så bra så, det är ingen som helst fara, men det är ju lätt för honom att säga ;) Kan man ligga och lyssna på musik i hörlurar och be någon knacka mig på axeln precis innan första skriket kommer? ;)

    Tänk att jag misstänkte nästan att det var igång på riktigt där när vi skrev sist innan du åkte in...! :) Så himla skönt att allt gick så bra :) Jag kommer ha med mig telefonen, så jag uppdaterar lite via den när det är klart. Jag tror att vi ska hålla tiden för oss själva tills det är gjort, så blir det liiiite spänning iaf ;)

    Hahaha, ja jag tycker faktiskt att hennes kiss i pottan toppar allt idag ;) Jag ska åka och köpa present till min stora lilla tjej idag tänkte jag. Och så har Lillebror beställt en present till Storasyster, men vad det ska bli vet jag inte riktigt. Jag hoppas på att hitta "Dora Utforskaren" filmer, för de fullkomligt älskar hon :)     

  • Stinis83

    Camamill, åh var hittade du dem? Det kan ju vara den perfekta presenten från lillebror! :) Åhlens borde väl ha de filmerna? Jag hittade en låda med  SF´s barnfavoriter på Ica Maxi, men det enda som inte fanns var Dora... :(

    Carla, ja min grej har varit att göra såna saker jättestora, så jag hurrar som en galning, klappar händerna, gör high five, kramar henne, berömmer henne... och tänkte att en liten present kanske inte är så dumt :) Och nu ska jag försöka fortsätta uppmuntra att hon går på pottan så kanske hon slutar med blöja sen :)

    Ja jag tror att det blir väldigt svårt att förstå allt. Att jag ska opereras, att jag ska få ett till barn, att bebisen ska följa med oss hem, att jag ska vara ifrån J... Ja, you name it :) 

    Hahaha, efter förlossningen med J var jag ett nervvrak, jösses vad jag grät konstant och för minsta lilla! Jag kan se framför mig hur det ser ut som att du står och smusslar med en Ipren (nu förstår jag ju att du inte gjorde det - det är Ipren!) och hur han tittar på dig för att han undrar vad du gör... :) Förlåt, men det är en lite rolig syn :) Jag räknar med att det blir likadant den här gången :)

    Men vad är det med barn och att göra så!? Det är som att de bara vill ha en ren och torr blöja och sen är det bara att fire away ;) Gud vad konstigt det kommer kännas att ha en liten bebis igen... :)    

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)