Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Lillaknytet, då bor vi också nära, jag bor i Täby :) Var ska du föda den här gången? Jag födde på SÖS förra gången för det var närmast där vi bodde då. Pga olika omständigheter blir det bäst att jag föder där igen, så det blir till att ta sig igenom hela stan när man måste in på koll... :) Men på måndag smäller det! :)

    Carla och Daysis, tack för peppningen om viktnedgången :) När jag skrev att jag räknar med -5 kg så menade jag på måndag, sen kommer det ju bli mer. Hoppas jag iaf eftersom jag ligger på +22 kg idag! Men jag gick upp 21 kg med dottern, gick ner 4 kg i samband med förlossningen och på totalt 4 mån hade jag gått ner allt. Helt utan diet, jag åt vad jag ville och var ute och gick mycket :)

    Åh vad typiskt, jag låg och sov middag och så vaknade jag av billarmet som tjöt och trodde ju direkt att någon varit på bilen. Det gick inte att låsa den igen sen, så jag ringde sambon. Då var det passagerardörren som var igenfryst imorse så jag inte fick upp den, men nu hade den tinat och öppnats lite... Nu ska jag försöka somna om, mår fortfarande lite konstigt.

  • Stinis83

    Haha Nikis jag har samma problem som du :) Jag har ett par gravidbyxor jag fortfarande KAN använda, men det blir valk i ryggen ;) Och benen är så svullna så mina ben ser ut som cupcakes. Hela jag ser nog ut som en cupcake! ;)

  • Stinis83

    Jempa, fy vad du har det kämpigt vännen! Men så mycket elände och oro som Maria Isabel har upplevt i magen, så kommer hon vara världens goaste och gladaste lilla tjej när hon kommer ut tror jag :)

    Låt dig själv vara liten och ledsen, jag tror det är viktigt. Som du säger så mår man bättre efteråt :) Och det är väl klart att du blir irriterad på sambon som gnäller över trötthet... han kunde ju prova en dag av din tillvaro då. Skönt att han verkar lite mer förstående nu iaf :) Massa kramar till dig fina!

    Jag vill svara fler, men är så trött så ögonen trillar ihop... :) Ikväll somnar jag med tanken på att om en vecka vid den här tiden så ligger jag på sjukhuset och snusar på vår lille son :) Godnatt!

  • Stinis83

    Godmorgon tjejer! Hoppas att ni fått sova gott inatt :) Jag har sovit jättebra tack och lov, bara varit uppe och gått på toa en gång och inte vaknat en massa däremellan. Underbart! Däremot mår jag illa idag igen och känner mig yr i huvudet trots att jag sitter... Hoppas att jag slipper blodtrycksfall idag, det var inte kul att känna som att man skulle spy och svimma samtidigt på dagis igår :(

    Isavanna, hoppas att din dag idag blir tusen gånger bättre än gårdagen :)

    Jempa, klart hon inte tagit skada av allt du gått igenom, jag lovar dig att hon kommer vara världens gladaste lilla tjej när hon kommer :)

    Lyckobebisen, åh vad härligt att få flytta hem äntligen! Lagom till helgen också så ni kan fixa en massa :)

  • Stinis83

    Nej usch... jag hade problem för en del år sen när jag svimmade lite överallt, och man får ju panik när man börjar känna att man håller på att svimma. Och det blir det ju inte bättre av :)

    Jag vet att jag kommer sakna magen när den är borta, men just nu tycker jag att det känns rätt skönt att den är hyfsat borta om en vecka. Jag kan knappt sitta för även om jag sitter med särade ben så sitter jag i knät på mig själv, och så tar den emot uppåt också... :)

    Nej, lite kall oboy och smörgåsar på det kanske? :)

  • Stinis83

    Haha, igår kväll drog sambon upp knäna när han låg på sidan i sängen, och råkade ju knäa mig i magen. Det händer varje kväll :) Så sa han "Men ÅÅHH, jag längtar tills du inte är i vägen längre!!" ;) Jag förstår honom, för jag känner mig i vägen överallt med min enorma mage :)

    Klart jag äter macka och dricker oboy för er tjejer! Ligg kvar ni, jag fixar't :)

  • Stinis83

    Håller tummarna för att bebisen laddar för att komma ut Camamill :) Lycka till på TUL och spec mvc idag :)

    Jag funderar på om man skulle försöka ta sig förbi vc för att kolla BT när jag lämnat dottern på dagis... Jag fattar inte varför jag mår såhär?

  • Stinis83

    Ellieott, vad gullig du är, din sambo kan skatta sig lycklig :) Hoppas näsblodet slutar och att du kan somna om en stund :)

    Jag har precis lämnat på dagis, nu ska jag lägga mig en stund i väntan på att Apoteket öppnar så jag kan köpa mer Losec, hatar uppstötningar. Ska nog köpa Digestivekex också, blev så vansinnigt sugen på det igår :) Jag undrar om det kanske är bebisen som ligger och trycker på magsäcken iaf, för när jag dricker så kommer det upp utan förvarning... Najs!

  • Stinis83

    Lillaknytet, usch hoppas att det går över!

    Becka, kan man kolla BT där? Det vore ju hur bra som helst :) Vilken jättefin mage du har! Själv blev jag kallad kossa igår när dottern ville att jag skulle krypa omkring på alla fyra med henne... skitunge ;)

  • Stinis83

    Jag däckade på soffan i två timmar, åh så skönt! Ska kanske försöka göra lite nytta här hemma och sen åka till Apoteket och lite så.

    Här har jag lite semmelbullar kvar i frysen, så det får bli en semla idag. Men jag är egentligen inte alls sugen... :) Ska nog passa på att lyssna på lite hööööööög musik, snart är det kört ;)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)