Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Ellieott, jag kan nog inte beskriva det utan att riskera att skrämma upp folk, det finns liksom inga fina sätt att säga det på... :)

    Lyckobebisen, åh vilken lättnad att ni fick snitt beviljat! Jag är sjukt nyfiken på vilken dag ni fick, men ni ska få behålla det för er själva ;) Vi ångrar lite att vi berättat för folk vilket datum vi har, men nu är det ju gjort. Vad fin vaggan blev! Vi har en vagga som svärfar gjort, och den är i furu... Jätteful, men jag vågar inte måla om den :) Grattis till snittet!

    Isavann, stackare! Det är aldrig kul när barnen bråkar, men när man dessutom är ensam och inte mår bra så är det ju outhärdligt :( Hoppas att de åtminstone blir trötta av bråkandet så de somnar tidigt :)

    Bebisen är verkligen sjövild på kvällarna, han ligger och headbangar på min blåsa och det känns som att han ska komma ut när som helst. Rent praktiskt skulle han kunna få komma nu i helgen eftersom vi ändå har barnvakt och han räknas som fullgången nu :)

  • Stinis83

    Jag har också ilningar, tryck och hugg mellan benen. Så som han håller på därinne så är det ett under att hinnorna håller :)

    Hahaha, ja det här är nog enda gången i livet som man längtar efter att ha ont! :)

  • Stinis83

    Kejsarpingvin, min bm har låtit mig känna på bebisens huvud när det är fixerat, och visst kände jag huvudet. Men att det var just huvudet och att det var fixerat vet jag bara för att hon sa det, så fråga din bm om du också kan få känna nästa gång hon känner :)

    Med tanke på hur läkarna som undersökt mig har gjort så tror jag inte man kan känna själv om man är öppen. Men hur som helst så ska man nog inte vara där och pilla så mycket eftersom det skulle kunna reta igång förlossningen. Fråga om din bm kanske kan undersöka dig lite försiktigt? Har du haft sdr som gör att du misstänker att det är igång? Lycka till :)

    Coopers, så har jag också haft i typ 2-3 veckor, att det är väldigt rinnigt. Jag har nämnt det när jag varit på fl, men det är inget de kollat upp :S

    Lillaknytet, vad spännande! Hur tätt kommer de? Är de kraftiga? Antar att det inte blev mycket bättre efter badet? Åh så pirrigt! :)

  • Stinis83

    Isavanna, så mycket som det bara skiter sig för dig nu så hoppas och tror jag att du kommer få världens lättaste förlossning :) Tänk att du åker in, får ett rum, hostar till lite och så är bebisen ute ;) Lycka till med microletandet!

    Åh vad jag har sovit inatt! Gick och la mig vid 21, somnade 21:30, vaknade och var uppe vid 3 och så vaknade jag nu :)

  • Stinis83

    Hahahahaha Coopers, jag kan inte låta bli att gapskratta åt dina berättelser! Jösses, vad är det för kommentar "Det var skönt att göra den va?" - herregud! Du måste ha varit helt vettskrämd, stackare :(

    Ja man har ju helt klart känt sig fräschare ;) Och man har ingen aning om vad som är normalt eller inte, men eftersom man ALLTID får orden "Det är heeeeeelt normalt" nerkörda i halsen hela tiden så utgår man ju från att precis allt är normalt :)

  • Stinis83

    Isavanna, hahahahaha, barn och deras brutala ärlighet är ju bara för underbar! Jag får höra "Mamma lite sock i magen!" från min ;)

    När vattnet har gått, fortsätter det sippra konstant då, eller kan det komma lite då och då? Jag stod i duschen och hade inte strålen riktad helt mot mig just då, och så kändes det som att det började rinna utmed ena benet och det - ursäkta - luktade lite konstigt. Jag gick och kissade precis innan jag ställde mig i duschen, så jag borde inte ha kunnat kissa på mig.

    Eller så letar man så väldigt gärna efter tecken trots att de inte finns... :) Det rinner ingenting nu. Han kan få vänta några timmar iaf, vi ska snart äta frukost och sen åka och titta på ringar, SEN kan han få komma :) Inte för att jag tror att han gör det, but still :)

  • Stinis83

    Isavanna, det var nog önsketänkande jag drog till med, det kommer ingenting nu. Däremot har jag en hel del sdr som börjar göra lite ont :)

    Nikis, brukar hon svara när du gör så annars? Det kan vara att hon sover, men du är orolig så jag tycker du ska ringa fl för att fråga dem. De är experter. Håller tummarna för att allt är okej! :) Var hon väldigt aktiv igår så kan det ju vara att hon vilar idag... Men ring för säkerhets skull tycker jag, det hade jag gjort.

  • Stinis83

    Jag måste vara världshistoriens blödigaste mamma! Jag ringde för att höra hur det var med dottern och så fick jag prata med henne. Och jag började nästan gråta när jag hörde hennes underbara lilla röst! Hon berättade att hon hade fått en Kalle Anka film och en Nalle Puh film av mormor. Sen blev hon lite ledsen och sa "Min mamma...!" och då började hon tydligen gosa med telefonen... Åh vad jag saknar henne!! Hur sjutton ska det gå när vi väl ska in och föda och jag kommer ligga inlagd ett par dagar?

    K girl, jag beundrar dig för att du klarade att vara ifrån Hugo så länge! Du måste ju ha gått i bitar din stackare... Skönt att ni äntligen är hemma och tillsammans nu, jag gläds verkligen för er skull :) Lite extra nu... :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)