Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Stronza, oh, det visste jag inte :S Får se om man känner av dem den här gången då :)

    Camamill, usch stackare! Hoppas du kryar på dig fort :) Jag har också blivit förkyld och småhostar och nyser... hoppas det går över illa kvickt, vill inte hosta och nysa när jag är nysnittad gärna :)

    Vilken natt jag har haft! Har vaknat av onda sdr och en galen bebis som gjort sitt bästa för att ta sig ut genom magen. Jag är helt mör! Kl 5 kom dottern in till oss, och 20 min senare vaknade jag av en varm liten hand som klappade mig försiktigt på kinden. Heeeelt okej sätt att vakna på :)

  • Stinis83

    Micksaan, morgonstund har guld i mun ;) Hoppas ni får en bra dag och att du kan somna om en stund :)

    Isavanna, tur att du fått sova lite :) Stackars dottern :( Vad jobbar din man med? Trist att han fick hoppa in när han skulle vara ledig... Jag beundrar dig som pallar att vara själv med barnen så länge, och speciellt när du är höggravid! Jag hade aldrig klarat det...

  • Stinis83

    Isavanna, ja det är fantastiskt vad man klarar när man inte har något val. Men jag tycker ändå att du är grym som klarar det :)

    Qatteriin, åh det är så jobbigt när man har hantverkare hemma, det känns lite obekvämt :) Jag är en sån där jobbig jäkel som känner mig tvungen att stå och småprata med dem, så jag stör säkert en hel del ;) Och erbjuder kaffe, fika, vatten hela tiden. Nu sist när vi hade elektriker hemma så bjöd jag på lunch så de skulle slippa åka iväg, och betala själva. Jag inbillar mig att de gör ett bättre jobb om man visar uppskattning. Men sen är jag ju tillsammans med en hantverkare (snickare) ;)

    Åh vilka sdr jag har! Lämnade dottern på dagis, åkte och handlade frukost och fick såna sdr så jag bara pustade och frustade. Nu ska jag koppla på tens, värma vetekudden och lägga mig och vila. För ikväll är tanken att jag ska ut och äta och gå och se Dirty Dancing musikalen med min mamma och lillasyster, och då vill jag gärna må lite bra också ;)

  • Stinis83

    Camamill, nej bara att snyta sig gör ju ont redan nu liksom, tänk då med ett sår! Haha, be careful what you wish for, you might get it ;) Man blir sjukligt trött av att ha dessa kraftiga sdr och förvärkar hela tiden. Men så känns det kanske extra onödigt för min del eftersom jag ska snittas :)

    Qatteriin, haha skönt att jag inte är ensam om att vara så iaf! :)

    Ja jag älskar också musikaler, och filmen Dirty Dancing har jag sett minst en miljon gånger. Jag ska absolut recensera :) Hoppas bara att jag kommer iväg, sdr är rätt kraftiga nu... Men det kan ju bero på att jag knappt sovit inatt, så lite vila, värme, Panodil och tens kanske gör susen hoppas jag :) Fr.o.m imorgon räknas han inte som prematur längre, och vi ska ha barnvakt i helgen så då skulle han faktiskt kunna få komma. Bara vi hunnit titta på och välja ringar innan ;) Han lever verkligen rövare därinne och det gör svinont, jag känner mig som ett stort blåmärke :)

  • Stinis83

    Bdknapp, fy vad du haft det tufft under graviditeten...! Hur långt gången är du nu? Nånting måste de ju kunna göra om du inte kan ta hand om dig själv tycker jag... Du ska ju inte behöva bli inlagd för att kunna sköta din hygien, eller ännu värre att din sambo får hjälpa dig... Hade du fått tid hos din bm eller på spec mvc på SÖS? För visst var det där du var inlagd när bebisen var på väg ut?

    Personligen tycker jag att det är lite farligt av en bm att säga till en person som drabbats så hårt under graviditeten att man ska tänka på att det är för bebisens bästa... Varför är det för bebisens bästa att mamman mår dåligt? Jag tror, och det är inget annat än en gissning, att det väldigt lätt kan bli ganska fel.

    Mitt råd är att om besöket hos bm inte ger något så ring spec mvc på SÖS för att på allvar diskutera vad de kan göra för dig. Är du fullgångna 37 veckor borde de kunna göra något eftersom du mår så dåligt.

    Och vad bra att du spyr ur dig istället för att bara må dåligt :) Hoppas att du får bra hjälp! Kram :)

  • Stinis83

    Elskliiing, men fy, stackars dig! Hände nåt som gjorde att foten gick sönder igen eller är det tyngden från graviditeten som gjort det? Och så sköta om två barn och sig själv på det...

    Många gånger känns det som att ALLT viftas bort bara för att man är gravid... Men varför ska man behöva lida i onödan? Nej usch. Hur lång rehabilitering är det efter en steloperation? Hur länge menar de att du ska behöva vänta med operationen efter att bebisen är född?

    Hoppas att bebisen kommer snart eller att du får igångsättning så trycket iaf lättar. Kram!

  • Stinis83

    Bdknapp, ja din bm låter inte som att hon är speciellt bra... Hon har ju helt klart inte skött sitt jobb. Hoppas verkligen att du får träffa en bra läkare när du ska dit så du kan få hjälp.

    Men vad fan, skicka dig till psyk istället för till en ortoped som kan hjälpa dig med de verkliga besvären?! Kanske din bm som behöver psykhjälp istället... Vilken sopa! Hoppas att allt löser sig på ett bra sätt för dig och att du slipper bestående men.

    Elskliiing, usch jag lider verkligen med dig! Hoppas att det löser sig för dig också. Kram!

    Jempa, vad härligt med uppdatering från dig! Hahahahaha kvinna, du och bilkörning är nog den roligaste kombinationen jag hört talas om ;) Vad härligt att han äntligen är här!

  • Stinis83

    Usch, det låter inte kul med eftervärkar... iaf nåt som var positivt med min skada då, att jag slapp känna dem :) Däremot fick jag som förlossningsvärkar när mensen kom tillbaka :S

  • Stinis83

    Lyckobebisen, åh vilken fin ring! Det är nåt sånt jag vill ha, men i guld. Men lite stenar vill man ju ha ;) Vi får se om vi hittar nåt fint. Var är era köpta nånstans? Jag kan typ inga andra butiker än Guldfynd, Hallbergs och Albrekts... :)

    Ja vi hoppas att vi kan få ihop det med dop och bröllop samtidigt, då är ju alla ändå samlade liksom. Vi kommer nog ha det ganska enkelt tänkte vi. Jag har redan sett ut klänning på bild, sen får man se vad det blir. Fästmannen (haha, vad roligt att säga det!) ville att jag skulle ringa kyrkan och kolla datum idag, så kl 13 ska jag ringa dit :)

    Vill ni ha sommarbröllop så ni väntar till nästa sommar då, eller spelar årstid ingen större roll? Höstbröllop är också riktigt vackra, och vinterbröllop med :)

    Ja oj, jag förstår att ni känner er stressade! Och med C's foglossning också... Kämpar hon på och struntar i att det gör ont? Eller tar hon det lite lugnare? Hoppas att ni hinner komma i ordning hemma innan lillgrabben kommer. Måste vara jobbigt för er med snittdatum eftersom det kan vara läskigt att vänta, men samtidigt inte hinna göra det i vecka 38+!

    Vi har bara lite olika alternativ till namn, men väntar och ser hur han ser ut och är :) Hur går det för er? Blir det Sid? Jag tycker det är ett supercoolt namn! :) Vi velar mellan Alexander (är väl topp 3 på namnlistan...), William, Anton och Vincent som det ser ut nu. Ja, det är max 11 dagar kvar nu, men det känns som att han försöker ta sig ut precis hela tiden. Jag tror inte han trivs därinne... :) Så vi får se om han stannar tiden ut eller om han kommer innan. Just nu hoppas jag på innan :) Men du... det är inte många fler dagar kvar för er heller ;) Visst är det galet! :)

  • Stinis83

    Therese, shit vad spännande! Jag blev helt nervös för din skull :) Det kommer gå jättebra! Min kusin födde på KS -10 och hennes sambo fick sova kvar :)

    Då blir det allt mellan 1-3 dagar mellan våra bara! Wihoo, då kan vi rulla barnvagn tillsammans mycket snabbare! Bara mina fogar slutar göra kaos med mig... :)

    Hur fort gick det med C?

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)