Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Jempa, inget barn fött här inte :) Men Carla undrar jag var hon håller hus däremot ;) Jag har bara varit totalt slut idag, dottern gör allt för att inte lyssna på mig och sambon har varit iväg med en kompis. Bebisen lever rövare i magen, och när jag och dottern satt och åt middag fick jag en värk som gjorde att jag trodde att det var på gång. Men det kom bara några till sen stannade det.

    Isavanna, jag har också problem med min tvååring... Hon lyssnar inte ett ord på vad jag säger och jag vet inte hur jag ska hantera det. Till slut blir jag tyvärr så frustrerad så jag nästan skriker åt henne, och det hjälper ju knappast... dessutom får jag så fruktansvärt dåligt samvete, jag vill inte vara en mamma som skriker. Men tålamodet är verkligen inte på topp just nu. Jag försöker vara en bra mamma, men det känns som att allt jag gör blir fel :(

    Becka, vad fina saker du fick och vad roligt med en babyshower! :) Stackars dottern som ramlade, och stackars dig som såg det :( Tur att det gick bra dock!

    Lyckobebisen, vad bra att allt såg bra ut, bra att ni åkte in :) Och vad roligt att se C!

    Imorgon är det dags att åka till bm för vanlig kontroll, då får vi se om jag har en ny uvi igen. Och så ska jag be henne att be läkaren skriva om mitt sjukintyg, det är alldeles för mycket fel i det. Jag skulle gärna vilja ha en undersökning för att se om det hänt nåt efter alla förvärkar, men det lär jag väl inte få... Jag får ge mig till tåls helt enkelt :) Godnatt alla fina tjejer!

  • Stinis83

    Godmorgon alla finingar! Ska försöka svara alla, förlåt mig om jag missar någon... :)

    Olivian, vad spännande! Då kommer det nog en bild på en ny liten trådbebis snart ;) Lycka till med allt!

    Agnesmamma, jag frågade min bm om hon kunde uppskatta storleken på bebisen genom att klämma på barnet, och det gjorde hon. Hon gissade att den ligger lite över snittet :) Så fråga du, och fråga om TUL om du är orolig.

    Jempa, alltså... jag satt med tensen på i flera timmar igår och oh my vad den gör skillnad! Jag förbannar mig själv för att jag inte köpt nya elektroder till den tidigare. Jag har sovit som en gudinna inatt, vaknade en gång av att det var så varmt och sen två gånger av dottern, men jag har somnat om direkt. Så underbart! Men det känns ju att man ligger på minus vad gäller sömn... :) Har du kunnat sova inatt? Ska det bli mer pyssel idag? Ja just det hennes internet strular ju... Typiskt! Kraaam!

    Isavanna, ja det är ingen lek alltså... Och det värsta är att mellan utbrotten och anfallen så gör de sig så söta så, så man får världens sämsta samvete... Utstuderade små rackare! :) Jo här väljer man fighter varje dag... saker man fightades om igår låter man kanske passera idag, men oftast dyker det upp något annat. Sambon tycker att jag är alldeles för mesig och jag tycker att han blir alldeles för arg för fort.

    Lyckobebisen, tack! Ja vi får se hur det går idag, men nytt sjukintyg måste jag få hur som helst. Hon nämnde inte ens foglossningen i det trots att jag kom in med både kryckor och stödbälte :S Hur är det med C och bebisen idag?

    Mary Jo, jag svettas också som en gris, speciellt på nätterna. Och jag som aldrig brukar lukta svett luktar som en gammal skogshuggare ;) Värre blir det när bebisarna är födda och all vätska ska ur kroppen! Då vaknade jag med genomblött täcke... mindre trevligt ;)

    Nu måste jag byta blöja på dottern innan hon drunknar stackaren :)

  • Stinis83

    Chetti, dig missade jag att svara! Haha, visst är det lustigt, för första gången i livet längtar man till måndagar! För då får man vara ensam hemma ;)

    Just det, idag är det 14 dagar tills lillebror kommer! Shit vad tiden går fort, men ändå långsamt :)

  • Stinis83

    Ja jag blev helt överlycklig när jag vaknade och insåg att jag sovit så bra! :) Tänk vad lite sömn kan göra :) Men jag lär nog ändå sova lite middag idag ;) Tänkte försöka ta tag i lite praktiska måsten idag, får se hur det blir med det... Ska vara hos bm kl 14, och jag lär nog parkera bilen halvvägs och åka tunnelbana sista biten. Sist fick jag ju såna sjuka sdr när jag körde så långt, plus att parkeringsgaraget kostade 96 kr för en halvtimme!!! Jag höll på att svimma... Men så är det mitt i smeten på Östermalm också, but still.

    Det låter nog bra att ta det lite lugnt och bara vara :) Härligt att du känner dig så pigg, ta inte ut dig nu bara ;) Vad mysigt med systersonen! Hoppas ni får en härlig morgon :) Själv sitter jag i soffan med dottern som är supergosig, det behöver jag efter igår :)

    Ja, två veckor låter ju som ingenting! :) Men du då, om två DAGAR har du din sambo här! OCH ett snittdatum kanske ;) Kram!

  • Stinis83

    Jempa, det verkar bli mer än bara mysmorgon med dottern... hon är snorig och tempade 37,6 i ena örat och 37,8 i andra... i övrigt verkar hon rätt okej, men jag vet inte om jag har samvete att skicka henne till dagis. Tempen är ju ett tecken på att något är på gång, och jag vill inte smitta andra. Men jag ska ju till bm, kanske får ta med henne dit då. Ja fattar du att jag höll på att trilla baklänges... Helt jävla hutlöst dyrt!

    Haha men gulle! Eller menade du att det var sambon du pratade med? ;) Hehe! Igelkott, det var smart. Hahahaha, så om två dagar hör vi inte så mycket mer från dig, åtminstone inte på ett par dagar ;)

    Mina sdr har faktiskt dragit igång ännu mer nu och känns rätt kraftiga. Typiskt när dottern är hemma från dagis... :) Jag funderar på att baka med henne, är svårt sugen på Moccarutor! Sen får man se hur dagen blir, om jag får ringa hem sambon i värsta fall. Stor kram till dig fina!

  • Stinis83

    Coopers, åh jag hatar också bebisspråk...! Vi har aldrig pratat bebisspråk med dottern. Är det nåt jag inte klarar så är det när vuxna pratar bebisspråk med barn, det är vedervärdigt! Hoppas det går över :)

    Ingen bebis på gång här, men det övar sig flitigt känns det som :) Men det hör väl till nu när vi är så långt gångna? :)

  • Stinis83

    Isavanna, grattis på bröllopsdagen! :) Jag hade tagit bilen om jag var du, har inte du också foglossning? Ska ni fira bröllopsdagen ikväll?

    Coopers, när jag jobbade på förskola så var det ett föräldrapar som pratade bebisspråk med sin tvååring... usch! Hehe, vad säger hon när du säger till henne då? Du kanske får prata lite bebisspråk tillbaka så hon hör hur löjligt det låter? :) Eller så får det motsatt effekt...

  • Stinis83

    Cooper, det är nog rätt strategi, så säger jag till dottern när hon skriker och gnäller och har sig :)

    Isavanna, ja det har du så rätt i, jag tänkte mest om du orkade :) Beundransvärt isf! :)

    Qatteriin, jag kan försöka förklara, för det är rena gudagåvan :) Jag brukar egentligen gå efter var jag har mest ont, vilket oftast är mellan ländryggen/svanken. Jag har fyra elektroder, två kopplade till samma strömkälla eller vad man ska säga, och de har olika färger. Svart kontakt och röd kontakt, svart är starkast. Så sätter jag den svarta där jag vill ha störst effekt, ca 2 cm från ryggraden och lite snett/lutande (som slash-tecknet). Den röda sätter jag nedanför med ca 5 cm emellan elektroderna, och liksom lite omlott (inte rakt nedanför, kanske 5 cm åt sidan) och också snett/lutande. Haha, förstår du ett ord av vad jag skriver? :) Fråga annars :)

    Jempa, ja höjden av otur... :) Och det värsta är att den här gången var en sån gång hon hade kunnat gå. Tempen är på ca 37,3 och hon är typ som vanligt nu. Men men, hellre hålla henne hemma en gång för mycket än en gång för lite :) Sambon ringde faktiskt och sa att det blir för besvärligt för mig att ta med henne, så han kommer hem och är med henne när jag åker iväg. Skönt! :)

    Hahahaha, ja hade det varit din sambo som sagt det så hade jag dött! :) Åh vad tråkigt att han inte kommer idag :( Men då får du titta på barnprogram själv och ta det lugnt :)

    Ja det får nog bli Moccarutor nu, dottern är uttråkad och jag är sugen ;) Sen blir det dusch, lunch, somna dottern, vila lite själv och sen dra till bm :)

    Hehe, ja ligger han och sover så kan ju du hänga här :)

    Åh herregud vad jag blev sugen på saftiga, rivna morötter!! Var kommer alla mina konstiga cravings ifrån?!

  • Stinis83

    Oj, vad är det jag hör?! Grattis Carla, jag hade det på känn ;) Vi tajmade inte trots allt då :)

    JN, men vad roligt och spännande, jag håller tummarna för att allt går bra :)

    Olivian, vad roligt, håller tummarna för dig också! :) Är du hemma eller på förlossningen?

    Jösses vilken action det blev idag då :) Själv har jag bara rätt mycket sdr... Så jag får nog ge mig till tåls två veckor till. Men nu längtar jag väldigt mycket när det är så många andra som drar igång :)

    Jempa, nu är mockarutorna klara :) Det var ingen bra idé att baka med en trotsig tvååring... Och så brukar jag alltid göra dubbel sats glasyr, men det glömde jag idag. Jaja, smaken var det inget fel på iaf :)

    Ja det är väldigt skönt att han kommer hem och tar henne så jag kan åka själv. Kram!

  • Stinis83

    Stronza, jag tror nog inte att hon har något emot det :) Du får säga att vi tvingade dig att berätta ;) Vi är så glada för hennes skull, att hon slipper ha ont mer :) Ja du, det var sjukligt gott med nybakade mockarutor (haha, tycker kärleksmums låter så vulgärt!), godare än jag hade väntat mig trots att jag missade dubbel sats av glasyren ;)

    Nu har dottern somnat och jag powervilar innan jag ska ta en dusch och åka till bm :)

    Elskliiing, jag har också väldigt mycket sdr och förvärkar med tryck nedåt :) Välkommen hit! :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)