Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Gosmagen, det är samma här, det kommer någon enstaka förvärk men annars ingenting. Så det blir väl inte tidigare än om 18 dagar iaf... men det är väldigt skönt att ha ett definitivt slutdatum :)

    Qatteriin, men söta, bara för att andra har det värre behöver det ju inte vara lättare för dig :) Skönt att du sovit hyfsat inatt iaf! Hahahaha - JAG har börjat vakna av att JAG snarkar till ibland! Jag som aldrig snarkar eller låter alls när jag sover :) När jag sa det till sambon sa han "Ehh, OM du snarkar? Nåt alldeles otroligt!" :) Min moster hatar verkligen att sova med mig eftersom jag aldrig låter, hon ligger vaken hela nätterna och kollar så jag andas ;) (inte för att vi brukar sova i samma rum ofta, men det har hänt på släktsammankomster)

    Åh jösses, hoppas det går bra att köra, och hoppas att det går som du önskar på arbetsintervjun :) Jag förstår att det känns väldigt märkligt att gå på intervju när man är alldeles höggravid... :)

    Ellieott, stackare! Hoppas att det vänder snart och att du får några nätters god sömn. Håll ögonen öppna med tändstickor ;)

    Anna012, du kanske börjat boa på allvar? Jag börjar också känna mig lite stressad men tänker att det mesta löser sig eller finns på sjukhuset :)

    Carla, hur är det med dig?

  • Stinis83

    Jösses, jag somnade ifrån ett tag och nu hänger jag inte med så jag försöker svara allmänt :)

    Jag har ett barn sen tidigare, så jag har det mesta sen innan :) bb väskan är mer eller mindre packad, bara småsaker som behövs. Det enda jag har köpt har varit pojkkläder eftersom vi väntar en liten son, och har en dotter sen tidigare :) Åh herregud vad jag började längta efter honom nu när jag skrev så. Jag ska få en liten son! :)

    Carla, usch stackare! Mina verkar ha lugnat sig i styrka iaf, men det är knappt jag vågar säga det. Det är jätteskönt att ha ett definitivt slutdatum, och att det bara är 18 dagar dit. Jag fattar inte att om 18 dagar kanske jag redan sitter med honom i famnen om jag får operationstid tidigt på morgonen/dagen :)

    Ja men jag blir tokig!!! Hade det varit vi som hade gjort så så hade vi fått kommentarer, garanterat. Men hur smart känns det att riskera att smitta nån som är höggravid? Och hur tänker din svägerska när hon skickar ner sina barn till er, borde inte hon hämta upp A till sig?! Jaja... vissa upphör aldrig att förvåna... :)

    Åh herregud, jag skulle aldrig skrivit att det hade lugnat sig! Jag skulle vända mig från sida till rygg och fick en sån jäkla sammandragning så jag bara grymtade och inte ens kunde andas ordentligt igenom den, den var så jäkla skarp! Hualigen, nu är jag faktiskt lite glad att jag inte ska föda den vägen ;)

  • Stinis83

    Hahahaha, jag är lite knäpp och har ofta olika "ledmotiv" till mitt liv .) Nu har jag fått ett nytt! "Jag är för fet för ett fuck, kan inte se ner till marken nåt mer" ;) Haha, smaklöst och tacky, men jag sitter på golvet och asgarvar för mig själv :) Och undrar hur jag ska ta mig upp...

    Wielkip, förlååååååt! ;) Har inte Ponja också bf 8 mars? Och Lyckobebisen, men de ska väl kanske också snitta. Du får falla för grupptrycket ;)

    Carla, ja ja tänkte det när jag åkte in på fl och fick åka hiss med två tjejer i fullt värkarbete ;) Då kändes ett snitt rätt okej faktiskt :) Men när jag tänker på att ett snitt innebär att jag ska bli opererad medan jag är vaken så känns det inte lika kul... Jag längtar bara tills det är gjort och jag kan tänka att det där var ju inget att oroa sig för :) Hoppas att jag ligger och tänker så om 18 dagar... :)

    Ja hon verkar vara lite speciell din svägerska, väldigt needy och uppmärksamhetstörstande. Måste vara jobbigt att vara så!

    Anna, min dotter är 2 år och hon håller på att längta ihjäl sig efter sin bebis :) Hon lär nog ångra att hon nånsin gjort det ;) Det ska bli spännande att se hur man klarar två barn!

    Chetti, jag tänkte faktiskt massor på dig idag, hoppas att mötet gick bra. Synd att du behövde vara ensam eftersom mannen jobbade :( Kram!

  • Stinis83

    Finaste Jempalainen! För det första tror jag att det är helt normalt att känna så överlag, och speciellt när man varit ifrån varandra så länge. Sen tror jag inte att du har något att oroa dig för, allt sånt där kommer rinna av dig när dörrarna i ankomsthallen öppnas och han kommer gåendes där. Haha, jag sitter och lyssnar på "Always" med Bon Jovi och fick en musikvideo i huvudet, hur du står i ankomsthallen och är alldeles nervös, dörrarna öppnas gång på gång, men det är inte han. Så plötsligt öppnas dörrarna, allt ljus runtomkring slocknar och plötsligt står han där i motljuset från dörrarna. Allt går i slowmotion när du börjar gråta och ni springer mot varandra och kastar er i varandras famnar som om det gällde livet :)

    Hahaha, jag rörde mig själv till tårar! Störd man är :) Men hjärtat, jag tror att killarna har svårt att ta till sig att vi är gravida och begränsade av det när det inte syns på oss. Nu kommer han hem till dig och er stora mage, han har missat så mycket i graviditeten, det är snart dags... Han kommer bädda ner dig i sängen och mata dig med vindruvor och praliner hela dagarna, fluffa huvudkuddarna tills du blir helt vansinnig, massera dina fötter tills de ömmar. Han springer ju runt därnere och köper små rosa prinsessklänningar med pärlor, paljetter och spets :)

    Så misströsta inte hjärtat, jag tror att det kommer bli bra. Annars kommer jag över och slår honom i huvudet med en stekpanna! Stor kram till dig fina du :)

  • Stinis83

    Mynneja, hehe, kul att man kan glädja någon ;) Hahaha, jag sitter fortfarande och asgarvar! Började lyssna på lite lugna låtar men blev så fantastiskt känslosam så ja var tvungen att sluta :)

    Note to self: Sätt dig inte på golvet när du är höggravid. Det kan hända att du ser ut som en valross som försöker sig på en gravt misslyckad breakdance, och faktiskt låta lika illa när du försöker ta dig upp!

  • Stinis83

    Karol, folk tror säkert att jag är galen när jag skrattar åt det, men kan man inte göra det så tror jag man blir galen av det :) Tur att jag är ensam hemma iaf så någon slipper se ;)

  • Stinis83

    Jempa, vad roligt att se dig! Du ser faktiskt ut ganska precis som jag har föreställt mig! :) Jättefin!

  • Stinis83

    Jempa, haha vad söt du är som har olika färg på strumporna förresten! Skönt med fler som inte bryr sig om sånt, precis som jag ;)

    Qatteriin, sno den du! :) Det är ju dagens sanning, det är fan omöjligt! ;) Vad roligt att det gick bra på intervjun! Vad sa de om när du tänkte börja jobba igen? När skulle de höra av sig?

    Anna, ja det är jätteroligt att hon längtar efter sin lillebror :) Men jag tror inte riktigt att hon fattar att han ska bo här, och vad det innebär ;) Hon har två dockor som hon går runt med och pysslar om och så säger hon "Jujja äskar bäbis!", och talar om för alla att hon har en bebis i magen :) Nu ligger hon med huvudet på min mage och klappar på den :) Vilket spännande yrke du har! Riktigt snygga uniformer tycker jag, jag var tillsammans med en kille som gjorde lumpen i Berga som minröjare ;)

    Canjjj, men vad sjutton ska de bete sig så för?! Det var ju DE som ville ha dig inlagd för observation ju?! Knepigt, och jag förstår hur du tänker när du säger att du inte kommer ringa i första taget... men glöm inte att det är dig och din bebis det handlar om, ert bästa. Så hur mycket det än tar emot, så ring om du blir orolig.

  • Stinis83

    Cookie, jag springer också på toa som en tok! Normalt blir det typ 1 gång i veckan, max, men nu är det flera gånger om dagen sedan ett par dagar tillbaka :S Är det bebisarna som trycker på?

    Min dotter har tjatat om "annkaka" hela veckan, så idag ställde jag mig och stekte det. Och när jag skulle vända sista pannkakan var jag lite oförsiktig så det stänkte brännhett, smält smör på hela min mage... Jädrar vad ont det gjorde!

    Hahahaha, sen skulle sambon resa sig från bordet för att åka iväg och göra ett ärende, men så kom han på sig själv (att man sitter kvar tills alla är klara) och satte sig igen. Då säger dottern "Sitt still pappa och ät annkaka!" Hahahaha, ord och inga visor, hon är väldigt bestämd min lilla dam ;)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)