Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Hej K girl! Grattis igen, vad roligt att hon är här! Hoppas att hon kryar på sig fort. Jag ser fram emot ditt monsterinlägg! :) Kramar!

  • Stinis83

    Jag kommer ha en skaloverall från PoP, mössa såklart, och så åkpåse tänkte jag. Är det kallt kan man komplettera med filt. Sen tänkte jag nog gå över till fårskinn, overall och filt tror jag, fårskinn värmer när det är kallt och kyler när det är varmt, så det kan man ha året om säger de som vet :)

    Jag tror att jag har alldeles för varma kläder och saker till bebisen, jag tänker bara på vad dottern hade när hon föddes och att bebisen ska ha lika. Men dottern föddes i dec -09 när det var -20 grader och typ en meter snö. Lillebror kommer ju nu i slutet av februari och även om det är kallt då så lär det ju inte vara så kallt så länge :)

    Gud vad nervös jag är för läkarbesöket idag! Håll tummarna för mig :) Jag har rätt ordentligt ont i magen idag, och har huvudvärk sen igår. Gissar att sömnbristen börjar ta ut sin rätt... :)

  • Stinis83

    JN, ja great minds think alike ;) Då är min bebis inte ensam om att få svettas ihjäl då kanske ;) Man lär väl gå och känna i nacken precis hela tiden!

    Canjjj, hade du öppnat dig något igår? Vilken tid ska du in idag? Jag förstår att du fick panik och ville åka hem för att fixa, jag tänker se till att ha bb väskan packad innan jag åker in på läkarbesöket idag, ifall att. Håller tummarna för att allt går bra och att du känner dig lugn och trygg :) Så lugn och trygg man nu kan känna sig ;)

  • Stinis83

    Jempa, nu känns det som att jag inte alls sovit speciell bra inatt, jag är helt sänkt och har ont... Men jag drömde lugna och harmoniska drömmar inatt, det kanske var det som gjorde det? ;) Vaknade vid 3 och somnade om vid halv 5, sen vaknade dottern halv 6... :) Nu ligger jag och powervilar inför läkarbesöket kl 11:30. Innan dess tänkte jag ha bb väskan packad ifall att... :) Men inget lär ju hända idag iaf.

    Qatteriin, haha vad gullig liten tjej! Hehe, så nu är det du som drömmer om förlossningar! Vad skönt att min gick bra ;) Det kommer din också göra - garanterat!

    Starbucks finns i Sthlm också, eller rättare sagt på Arlanda. Dumt nog, det vore bättre om det fanns på Centralstationen här också... :) Vi har en salig blandning av Espresso House och Waynes coffee, vi köper espressobönor från Espresso House till vår kaffemaskin hemma :)

  • Stinis83

    Chetti, fina du! Jag känner dig inte, men du är inte en dålig mamma! Jag har känt samma sak som du, att vad fasen har man gett sig in på egentligen. Men du har ju klarat två, så det är klart du gör ett superjobb med en tredje :) Du kanske bara inte har hunnit reflektera över att det faktiskt kommer en till? Om ni dessutom haft det kämpigt med dotterns sjukdom och samtalet med din sons lärare så är det kanske inte så konstigt att det brister för dig nu?

    Låt dig själv vara ledsen färdigt, sen när det känns lite bättre så torkar du tårarna och ger dig själv en klapp på axeln för att du är så tapper och duktig. En fantastisk mamma! Stor kram till dig :)

  • Stinis83

    Hej tjejer, nu är jag tillbaka :) Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om besöket... För det första ville hon inte göra en undersökning eftersom det kunde reta igång förlossningen sa hon. Jag blev irriterad, men med facit i hand var det nog tur... Så det är bara att ila in till förlossningen om det blir mer värkar. Sen sjukskrev hon mig inte för foglossningen?! Hon sjukskrev mig för förvärkarna och sdr? Foglossningen står det inte ett ord om... Sen skulle hon sjukskriva mig fram till 27 feb, men skrev 27 mars... :)

    Det var nog tur som sagt att hon inte undersökte mig, för när jag satt i bilen på väg hem fick jag de värsta förvärkarna jag haft hittills. Jag trodde på allvar att jag skulle behöva stanna vid vägkanten ett tag. Men nu är jag hemma och ligger på soffan och har precis tagit två Panodil. Det är lite lugnare, men de kommer fortfarande. Hualigen!

    Gosmagen, det låter som förvärkar, men ring fl om du är orolig. Hur tätt kommer de? Stannar de av med Alvedon, vila eller dusch?

    Kommer ärligt talat inte ihåg vad ni andra har skrivit, förlåt för det :(

  • Stinis83

    Gosmagen, det låter som slemproppen ja :) Det behöver dock inte betyda att förlossningen är på gång, det kan dröja. Men Scorpios slempropp gick ju samma dag som vattnet gick väl? :) Man gör inget för att stoppa förlossningen om de kommer nu sa läkaren till mig idag (jag är i 35+5) men bebisarna räknas fortfarande som prematurer. Spännande att se hur det blir för dig! Vila så mycket du kan ifall det skulle dra igång :)

  • Stinis83

    En annan sak som läkaren sa som jag tyckte lät lite konstig... Läkaren på sjukhuset ville att jag skulle lämna en kontrollodling när jag ätit klart den senaste pencillinkuren för min GBS, så jag tog med en odling idag. Men läkaren idag sa att jag inte behövde lämna nån odling, för GBS:en kommer att komma tillbaka, och då lämnar jag odling när jag får symtom igen :S Men jag lämnade in odlingen jag hade med mig iaf :)

    Gosmagen, spännande värre! Jag håller tummarna för att allt går bra :)

    Agnesmamma, bra att han beordrar dig till vila! :) Passa på att njuta :) Vad duktig du har varit!

  • Stinis83

    Faceprimer, det kan man absolut ha :) Du känner att hela livmodern är hård om du lägger handen på, men du känner kanske inte själva sammandragningen :)

    Wielkip, jag tror nog att man kan göra så, men jag är ingen expert :) Ring fk och fråga :)

  • Stinis83

    K girl, vilken härlig förlossning, bra jobbat! :) Och grattis till lilla Selma, vilket fint namn :) stor kram och tack för att du delade med dig av din berättelse :) Får se då om jag och Carla går samma väg som dig, vi båda har fortfarande envisa förvärkar... :)

    Anna012, klart du är välkommen! Grattis till graviditeten :)

    Jag samlade mina krafter och andades och stönade mig igenom förvärkarna - nu är bb väskan så gott som packad!

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)