Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Bekka, shit människa, hur orkar du?! :)

    Fin bilder Coopers och Ellieott :)

  • Stinis83

    JN, bra att din lillasyster hjälper till! :) Men se till att ta det lite lugnt också och inte bara öka på extra hemma för att du slipper gå ut och böka ;) Ja jag är också så fantastiskt trött på att komma på mat och att laga den... Jag brukar tycka att det är rätt kul, speciellt att hitta på egna rätter. Men nu är det inte kul alls och jag har ingen inspiration.

    K girl, skratta på du, jag är bara glad om jag kan glädja någon ;) Ja jag får också en bild, och min sambo höll på att dö av skratt när jag frågade om han hade gjort nåt med mig eftersom det kändes som jag beskrev :) Han var oskyldig vad han visste sa han ;)

    Tur i oturen så är vi hos mina föräldrar på deras landställe, så jag tar det väldigt lugnt. Det gör så ont att gå så jag kan inte ens beskriva det. Jag lyfte upp dottern för att flytta henne från en fåtölj till soffa, och det gjorde fruktansvärt ont. Får se hur kvällen artar sig... :)

  • Stinis83

    Ponja, förstår att du blev orolig och ledsen... Vad dumt att hon skrämde upp dig sådär :( Isf borde hon insisterat på att du skulle få komma in till fl för en ordentlig kontroll iaf, trots det läkaren sa. Hon måste ju förstå att du blir orolig! Jag säger som de andra, ring fl du och be att få komma in, annars kommer du aldrig kunna slappna av i helgen. Jag håller tummarna för dig! Kram :)

    Jag kan verkligen inte sova, tror det är 10 000:e gången jag vaknar inatt nu... Jag hade förvärkar och sdr hela kvällen, tog Alvedon och låg med värmekudde och tens. Nu har jag så sjukt ont i fogarna så jag vaknar för minsta lilla, hur knäckande som helst. Imorgon ska vi på kalas för min lillasyster, tror jag ska låna ut dottern till mamma på dagen så jag får sova och vila ordentligt.

    Jag tog en liten sovpromenad med dottern i vagnen igår, och oturligt nog avslutades den med en lång men inte direkt brant uppförsbacke... Inte det bästa för fogarna att dra vagn i 10 cm nysnö. Usch vad jag gnäller... :( Inte ens en Citodon hjälpte.

    Hahaha Qatteriin, Freudian slippers var nog det roligaste jag hört! :) Underbart!

  • Stinis83

    Ponja, hur känns det idag? Har du kunnat sova?

    Isavanna, men vad fan är det för föräldrar som lämnar sina barn när de fortfarande är dåliga i magen?! Lynchmobb på dem alltså... De kan ju på allvar inte tänka längre än näsan räcker, och på konsekvenser för andra. Jag skulle aldrig skicka min dotter till dagis om hon var det minsta dålig i magen, det smittar ju så otroligt lätt. Stackars er...! Jag vet inte om det funkar (men det funkar på mig inbillar jag mig), men prova att svälja 10-12 hela vitpepparkorn så kanske du och din man klarar er åtminstone. Hoppas barnen kryar på sig! Kram:)

  • Stinis83

    Isavanna, ja jag kan då inte låta bli att tänka på följderna det får om jag skickar min sjuka dotter till dagis. Andra barn tvingas må dåligt för att de blir smittade, deras föräldrar förlorar inkomst, personalen kan bli smittad och då är det personalbrist som drabbar barnen plus att personalen förlorar inkomst... Det krävs så lite av en att hålla barnet hemma, och jag håller henne gärna hemma en dag extra, speciellt nu när jag är hemma trots att jag har foglossning.

    Ja, ta vitpepparkorn, det gör jag alltid så fort någon bara nämner magsjuka :) Jag är allergisk mot magsjuka, det är det värsta jag vet... Så hoppas jag att ni övriga klarar er ifrån det :)

    Ponja, jag tänker massor på dig! Och är du det minsta orolig så ska du absolut åka in. Hellre en gång för mycket än en för lite. Tveka inte en sekund! Du ska må bra också, det är inte bra för dig att vara så orolig vännen... Så ring fl och be att få komma in tycker jag. Lycka till!

  • Stinis83

    K girl, jisses vad kallt! Det kallaste jag upplevt var -37 grader. Tråkigt med golvvärmen!

    Kim, det görs nog ett TUL :) Hoppas det kan lugna dig, att bebisen inte är så stor :)

    Jag är inte direkt orolig, men vet inte om jag kanske borde vara det...? Hela kvällen igår hade jag förvärkar, sen sov jag riktigt crappigt inatt och nu är förvärkar/sdr igång igen och det trycker. Jag tror inte det är ny uvi denna gång, och det är väl vanligare med förvärkar/sdr när bebisen fixerat sig och man är så sent i graviditeten? Visst behöver jag inte vara orolig?

  • Stinis83

    Carla, ja fy helvete säger jag bara, om du ursäktar språket. Jag känner mig lite som en Barbie man har ryckt av benen på och att vända sig gör så fruktansvärt ont så jag faktiskt börjat gråta flera gånger. Och som du säger så drömmer man om att det gör ont när man väl sover. Hoppas att det går över för oss båda! Och att det inte drar igång för nån av oss nu i all denna snön, då lär det väl få bli ambulans in... Jag sitter fast ute på mina föräldrars landställe. Jag har slumrat lite nu på förmiddagen och ska sova mer middag när vi ätit lunch och mamma somnar J. Tack gode gud för föräldrar! Sambon är ute och åker skoter och grillar korv, det behöver han :)

    Jempa, vad härligt att du är så lycklig och vad fint ni får det! Hehe, lyckas jag se alla bidragen är jag nöjd, sen kan jag somna :) Jag hoppas att kvällen blir bättre än igår, jag mådde inte bra... :) Ha en bra kväll vännen! Kramar :)

  • Stinis83

    Carla och Jempa, jag skulle resa mig och hämta salt när vi åt lunch nyss och då fick jag en förvärk medan jag stod och gick... det gick inte, det gjorde så vanvettigt ont och tryckte så fruktansvärt mellan benen så jag tvungen att stanna och andas. Men det känns åtminstone inte som när de riktiga värkarna kom igång med dottern. Jag ska lägga mig och sova igen, dottern sover sött i sin vagn nu.

    Haha, ja vi får ses här och sätta poäng på låtarna ;)

    Carla, vilken härlig bild!

  • Stinis83

    Carla, usch din stackare! Att du ska behöva må illa ovanpå allt annat... Jag har haft en liknande natt som igår och känner mig verkligen helt knäckt. Det gör ont i magen och ryggen och jag vet liksom inte vad som är vad, är det fogarna som gör ont eller är det förvärkarna, eller triggar de rentav varandra? Är det inte bättre på måndag så ringer jag nog spec mvc för att höra om man borde komma in på koll av tapp och sånt. Det känns som att det händer grejer därnere.

    Inatt drömde jag att någon tog ett beslut om att alla vi i tråden skulle förlösas på löpande band :) Och sagt och gjort - vi fick våra barn och det var så spännande :) Jag minns tyvärr inga detaljer. Men vad besviken jag blev när jag vaknade... :)

    Jempa, vad gör du vaken så tidigt?! :) Vad tyckte du om Mello igår? Jag tyckte Flink var en ren och skär skam, och jag fattar inte hur han kunde få uppträda när han var så uppenbart påtänd... Och DET skrivs det minsann inte en rad om! Skandal... Jag tyckte faktiskt att Dead by April var bäst, och sen Loreen :)

  • Stinis83

    Jempa, ja nu börjar jag faktiskt ledsna riktigt ordentligt... så pass att jag nästan börjar oroa mig för förlossningsdepression eller nåt eftersom jag mått så dåligt så länge, att man på nåt konstigt sätt ska tycka att det är bebisens fel. Ett par gånger igår grät jag och sa till sambon att bebisen inte tycker om mig så som han misshandlar mig inifrån emellanåt.

    Haha, ja jag och Carla måste synka så vi åker in och föder samtidigt eftersom allt annat är så likt ;)

    Hehe, låter inte som att du såg så mycket av Mello då med klistermärken i hela ansiktet ;) Ja jag tyckte då att han såg helt stenad ut, men jag är förvisso ingen expert :) Men han hade noll kontroll över ögonen och i princip bara pupiller. Usch, jag tycker han är vidrig... Hahaha, ja han som skrek i Dead by April har nog lite ont i halsen idag ;) Tänk att råka reta upp en sån kille så han börjar skrika åt en... :)

    Jag läste på text tv att avgaser ökar risken för tidig födsel (före vecka 37) mer än rökning. Så du vet var du hittar mig den närmsta tiden, i ett parkeringsgarage sniffandes på avgaser ;)

    Jag ska också försöka få gå och lägga mig en stund igen, annars kommer jag aldrig orka den här dagen... Ska till svärmor och fira hennes födelsedag i eftermiddag. Stor kram och sov gott vännen!

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)