Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Canjjj, du får gärna utvärdera dem och ge utlåtande sen om du vill :) Åh fasen, det var ju rätt stor skillnad, vilken butik var det i? Man kanske skulle slå till redan nu så är man kittad när snön försvinner :)

    JN, jag har gett upp att må dåligt över vikten och hur jag ser ut, jag får ta tag i det sen :) Jag är ju gravid för 17! :)

    Dragongirl, åh jösses din stackare! Kan du ha fått någon bakterie kanske? Jag åkte in på akuten när jag väntade dottern för de misstänkte att jag hade fått malaria efter en resa till Sydafrika. De tog avföringsprover och en väldig massa andra prover, men konstaterade magsjuka i mitt fall... Hoppas de hittar något på dig som är lätt att behandla så du får må bra :)

  • Stinis83

    Men shit vad trött jag blir på mig själv! Jag såg en bild i en blogg, på en skogaholmssmörgås med kaviar på - och blev så sjuuuuuukt sugen på det! Jag gillar bara kaviar när jag har saltbrist.

    Det tröttsamma är att när man precis blivit av med ett sug så kommer nästa...

  • Stinis83

    Dragongirl, kan du inte få komma tidigare än i februari? Det låter konstigt att du ska vara så dålig så ofta... Hoppas du hämtar dig snabbt :)

    Bekka, vilken fin mage du har!

    Qatteriin, låter nästan som att det är värt att testa såna skor alltså :)

    Isavanna, jag tror faktiskt att jag förstår precis... Jag låset mig lätt vid vad siffrorna på vågen visar istället för att se på hur jag ser ut. Jag har dessutom en väldigt skev självbild, det spelar ingen roll hur smal jag är så ser jag valkar, dubbelhakor och annat sånt som inte finns. Så har det varit så länge jag kan minnas och jag har varit nära att bli inlagd ett par gånger eftersom jag gått ner lite för mycket i vikt. Med tanke på allt det har jag klarat viktuppgången förvånansvärt bra de här gångerna :) Jag vet att det är hjärnspöken och inget annat. Det svåra är att inte lyssna på dem och lyssna på vad vänner och familj faktiskt säger.

  • Stinis83

    Carla, stackars A! Fasen alltså att folk inte kan hålla sjuka barn hemma... Sånt där är jag noga med, om dottern så är lite rinnig i ögonen och vi ska nånstans så ringer jag och meddelar det innan så de får avgöra själva. Jag är stenhård med 48 symtomfria timmar vid magsjuka och 24 feberfria timmar vid feber. Annars går ju allt bara runt runt! Och det är inte bara för andra barns skull jag håller henne hemma, det vet man ju själv hur jobbigt det är att vara på jobbet när man är halvdan, och på dagis/skola är det ett helt annat tempo...

    Kommer inte ihåg vem som frågade om färdknäppen :) Jag tror som flera andra sagt att det funkar om det redan var på gång. Om du däremot får orgasm så kan det reta igång sammandragningar som kan bli lite halvjobbiga, men om det kan dra igång på allvar av det vet jag inte. Sperman innehåller prostaglandin eller vad det heter som också kan trigga igång, men det är nog bara en extra skjuts om det redan är redo :)

    Jag provade ALLA knep som finns utom färdknäppen och att dricka champagne. Jag gick med värkar i två veckor och var öppen 3 cm.

  • Stinis83

    Jag måste fråga er... jag har haft jättekonstigt ont mellan benen nu på kvällen, och längst ner i magen. Kanske lite som mensvärk. Men jag känner inte alls igen det, det är liksom konstant och det gör ont vare sig jag sitter, står eller ligger ner. Så det känns inte som det vanliga "fixeringsonda" jag har känt av ett par dagar, det hugger till lite då och då. Men det här är hela tiden, och jag har sammandragningar som känns kraftiga men inte alls lika kraftiga som när jag åkt in :S

  • Stinis83

    Godmorgon alla!

    Vilken natt jag har haft... undrar om jag haft värkar eller nåt, för hela natten har jag drömt att förlossningen är igång. När jag har vaknat har jag inte känt mer än att jag har ont i magen, så jag har nog inte vaknat av värkar eller sdr iaf. Just nu känns det som att han väldigt gärna skulle kunna få komma nu... Jag är i 34+5 idag och är så ruskigt nyfiken på vem som ligger därinne :)

  • Stinis83

    Grattis Nippertippan! Hoppas att allt gick bra och att ni mår bra :) Går det fort att må bättre för dig nu? Stor kram!

    Qatteriin, ja man vet aldrig, just nu hoppas jag nästan... Börjar bli rätt less på det här nu :) min ligger också och hickar på nätterna, jösses så det knäpper i magen :) Tålamodet, humöret och orken är inte på topp efter en sån natt, hoppas resten av dagen blir bättre. Kunde du somna om sen?

  • Stinis83

    You go Qatteriin! Samla ihop alla dina gravidhormoner och gör kaos med bovärden. Tala om att det är så konstigt eftersom kakelfirman inte har fått någon order från honom, och att det brinner i knutarna. Säg att bebisen är beräknad om 4 veckor (man ska ALLTID korta av tiden) och att allt SKA vara klart då. Och så kan du ju be honom att dra åt helvete så fint så han ser fram emot resan dit ;)

  • Stinis83

    Kick his rare little ass! :) Var trevlig men bestämd, det kommer man längst med :)

    Jag borde också ladda för ett sånt samtal, jag är så irriterad på Boxer-Robert... De kanaler jag tittar mest på är 3:an och 5:an, och senaste månaden har de försvunnit med jämna mellanrum. Snacka om i-landsproblem, men vad fasen jag är ju sjukskriven och hemma hela dagarna. Och så betalar jag ju för kanaler jag inte kan se på. Skärpning Robert! Annars får du antingen bjuda på en månadsavgift, eller ge mig extra många kanaler i en månad. You choose :) (det är så mycket lättare att vara kaxig och ettrig så här än irl ;))

  • Stinis83

    Är det förresten någon som sett Unibet reklamen där två gubbar står och dansar het gudomligt roligt? Så ska min segerdans se ut när bebisen är född :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)