Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    K girl, åh vad jag gråter när jag läser det du skriver! Det är ju skönt såklart att allt går så bra med Selma :) Men jag tänker på dig och Hugo! Framförallt dig. Vilken panik och ångest du måste haft! Bara att ringa ambulans och dessutom åt sig själv, och så var Hugo hemma. Man vill ju inte skrämma upp dem samtidigt som man säkert är rätt rädd själv. Och att sen behöva lämna honom mitt i allt... nej fy, nu förstår jag verkligen att du mår dåligt och saknar honom. Och jag tror och hoppas att han kommer bli överlycklig och lättad över att få träffa mamma och se att du mår bra nu :) Stor kram till dig!

  • Stinis83

    Haha, jag försöker också känna mig fram och hoppas på det bästa ;) Men tänk om man skulle halka till eller nåt! Och sen är det ju inte helt jättebekvämt att stå som man måste göra, inte när man har foglossning. Jag fastnar liksom sådär sen en stund ;)

    Coopers, ja jag sa också det till henne och att jag tycker de får mycket oförtjänt skit, för jag har bara positiva upplevelser av dem *peppar peppar*. Jag försöker göra så så mycket som möjligt, önska kassörskan en trevlig dag, le mot busschauffören och säga "Godmorgon"... det kostar så lite och kan göra en persons dag :)

    Carla, hahaha, vilken rolig dröm! Shit, 10 kr, då kunde du ju köpa 20 Bugg! ;) Hahaha, klockrent ju! Ja, jag föredrar nog din dröm framför min... Men det går över. Häromveckan vaknade jag av att sambon gosade in sig hos mig och låg och kramade mig hårt. Det visade sig att han hade drömt att jag tyckte att han inte lyssnade på mig när jag pratade om graviditeten, så jag hade ringt mitt ex (ett annat än det jag drömde om) och så hade han kommit dit och vi satt och pratade. Min sambo blev vansinnig och vi hade tydligen blivit riktigt jäkla osams. Så han var jätteglad när han vaknade och det var en dröm ;)

    Alltså. Lyssna på den här utan att gråta en enda tår!
    ">

     Jag dör! Den är så vacker :)       

  • Stinis83

    Agnesmamma, ja säg det, jag har faktiskt ingen aning?! Jag hade inte heller så när jag väntade dottern. Men det kanske är därför, för att vi är omföderskor? :S Men det finns nog ingen känsla som beskriver det bättre ;) Inte för att jag nånsin har provat, men jag kan ju tänka mig. Jag såg ett par såna när jag var på safari i Sydafrika, och det var rejäla grejer, typ lika stora som jag själv! Vilket jag dessutom råkade säga på jobbet högt så folk hörde... ibland undrar jag om jag har nån form av Tourettes Syndrom alltså... :)

    Qatteriin, nej stackars dig! De hade väl kunnat förbereda dig på det, eller åtminstone förklarat innan du var tvungen att fråga själv... Det är väldigt känsligt att byta bm mitt i allt, speciellt med din historia. Vad dumt att de inte tog dig på allvar, hur lång tid kan det ta att ta en sticka och kolla protein?! Det gjorde de ju för fasen på mig trots att mitt tryck var bra (110/70). Ja du kanske var stressad över att de ryckt undan mattan under fötterna på dig, men vill man ta risken? Nej usch, jag hoppas att du kan känna förtroende för den nya, annars tycker jag att du byter. Man ska känna sig trygg med sin bm, det är jätteviktigt, speciellt om man är orolig.

    Chetti, jag lider med dig! Hoppas att det är något som kan ordna sig så ni får må bra allihopa. Barnen är det finaste man har, och man vill deras allra bästa. Har de inte bra på något sätt så går man sönder... Massa kramar till dig, och hoppas nästa möte går bra och att du känner stöd av att ha din man där!     

  • Stinis83

    Nu sitter jag äntligen vid datorn, så här kommer bilder på "lilla" magen. Håll i hatten!



    Vecka 36 (förra veckan) 

     


    Vecka 37 (idag)  
  • Stinis83

    Qatteriin, jag förstår att det känns förjävligt. Har inte din gamla bm rapporterat över nånting? det kan ju inte vara kul att komma dit och känna sig misstrodd sådär... varför skulle du ljuga om vikten liksom? Nej usch... De skötte inte det där snyggt, de får ju tänka på att det är människor de jobbar med, människor som går igenom det största i livet... Massa kramar!

    Marielle, tack så mycket :) Min sambo tittar på den ibland och säger "Vilken jäääävla mage du har alltså!" :) Men jag är ju inte så stor från början, så den ser rätt enorm ut på lilla mig :)  

  • Stinis83

    Qatteriin, jag fick faktiskt också en konstig känsla av nån form av mobbing eller nåt innan du skrev det... fråga mig inte varför - jag var ju inte ens där :) Men det bara kändes så... Och no offense, men kvinnodominerade arbetsplatser har jag lite fördomar mot ;) Jag har heller aldrig fått ta nån urinsticka förrän i onsdags, men det är för att mitt tryck alltid har varit lågt. Vad bra att hon ringde iaf och sa att läkaren kan skriva ut det. Men det hade ju varit bättre om hon bara hade sagt att läkaren KOMMER skriva ut det ;) Visst känner man sig som en junkie när man ber om nåt receptbelagt?! Jag bad en läkare på spec mvc om Citodon för foglossningen och hon skrev ut det högst motvilligt...

    Carla, nej 20 Bugg är fasen inte fy skam! Eller såna där S-märken om du kommer ihåg dem? :) Haha, jag tänkte också att "F*ck you" är Qatteriins låt idag! :) Min är nog fortfarande Svullo ;) Jag måste fråga dig... och du behöver inte svara om du inte vill... men springer du fortfarande på toaletten? Det gör jag, och det är asjobbigt! Minst 4 ggr om dagen, är det trycket neråt som gör det eller?

    Tack alla för era fina kommentarer om min mage :) Den är verkligen jättetung! Jag är bara 165,5 (jätteviktigt med de där 0,5 cm ;)) cm lång och väger ju normalt 55 kg. Nu väger jag 75! :) Men om 17 dagar är jag förhoppningsvis lite mindre och ligger och luktar på min nyfödde son :)   

  • Stinis83

    Kalksten, vad skönt att allt såg bra ut hos bm :)

    Åh, det stör mig att läkaren inte ville undersöka mig... jag vill ju veta om det hänt nåt mer av förvärkarna! Dessutom såg jag att hon har skrivit mer fel i sjukintyget, hon har skrivit att jag är i vecka 34?! Plus att hon inte skrev nåt om foglossningen, bara sammandragningar. Men sammandragningar kan man väl bara bli sjukskriven för till vecka 37, sen räknas ju inte bebisen som prematur längre? Jag får nog fråga bm på måndag om läkaren kanske kan skriva om sjukintyget och ge mig ett nytt... 

  • Stinis83

    Carla, Panodil is da shit! De hjälper mycket bättre än Alvedon :) Hehe, men varför undrar du ens hur jag visste att du köpte S-märken? Det är ju min favorit ;)

    Haha, tack min ständige vapendragare! Vem vet, vi kanske springer runt (okej, överdrivet) och är helt vidöppna utan att veta om det? ;) Läkaren frågade om jag hade känt nåt tryck och jag svarade "OM jag har! HELA tiden!"

    Ja det där med Tourettes... jag undrar på allvar om jag har det, jag slänger ur mig saker utan att kunna hejda det och efteråt tänker jag att det där skulle jag ju tänka tyst, inte högt... :) Min förra chef hade nog Tourettes på allvar, hon hade inga spärrar alls. Hur kul som helst var det! Jag frågade henne faktiskt en dag om hon hade Tourettes, och hon svarade "Ja... jag tror fan det!". När jag berättade att jag väntar en pojke sa hon "Åh vad roligt! Snopp ska du ha! Eller få. Eller fått?" ;)   

  • Stinis83

    Ja, Sura Patroner måste det vara! Sen fanns det som små rör med kulor i olika smaker, salt, surt, tutti frutti... Oj oj oj, godiset var bättre förr! Oh yes, kryptoniter köpte jag idag faktiskt ;) Man blir helt skinnflådd i munnen, men det är det värt. Har ni förresten sett klippet från TV4 Morgonsoffan när de ska annonsera att Lattjolajban börjar apropå Kryptoniter? Hahahahahahaha, sök på TV4 Kryptonit eller nåt sånt på Youtube och dö av skratt :)

    Carla, ja både förvärkar och foglossning känns rätt meningslöst för mig faktiskt, men men det är ju värt det i slutänden :)

    Tack Lyckobebisen! Hur går det för er med renoveringen? Håller tummarna för besöket på Auroramottagningen :)

  • Stinis83

    Lyckobebisen, vad fina filtarna var! Det hetaste tipset jag kan ge är en snorsug :) Oumbärligt! Och i början får man inte klippa naglarna på dem, så en liten nagelfil är inte dumt. Det hade jag med i bb väskan för de kan ha rätt långa naglar när de föds :)

    Menar du killen i magen eller sambon? :) Det är bra med båda :) Den i magen är sjövild och sambon tycker att det suger att han får sköta det mesta här hemma, och det förstår jag. Men han verkar förstå att det inte är så mycket jag kan göra åt saken och att jag gör så gott jag kan. Och snart är det ju över :)

    Ja gud, jag förstår om ni har panik ifall det skulle bli snitt! Men det ordnar sig :) Hopas ni får flytta hem så snart som möjligt :) Hur mår C? Är foglossningen bättre?

    Hahaha, ja min chef är så jäkla rolig! Men det kan bli väldigt obekvämt också när hon säger saker utan att tänka sig för ;) Men kommentaren till mig var nog den bästa! Jag är lite likadan som hon, och så inser man först efteråt att man kanske inte skulle sagt sådär... :) Men hellre det än tvärtom, jag bjuder på det och folk som känner mig blir knappt förvånade längre :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)