Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Qatteriin, haha ja nån nål måste hon ju kunna sätta nånstans så det drar igång! ;) Han är verkligen jättegullig, han har hämtat henne och är på väg till dagis nu. Ska bli spännande att höra hur det gick, hon var väldigt ledsen när ytterkläderna skulle på...

    Tanken på vätskedrivande slår mig tusen gånger om dagen, men jag undrar också om det är bra när man ammar... Men man kan ju alltid fråga iaf, jag börjar ledsna så hårt på det :)

    Stugfrugan, hahahahahahaha, annars tycker jag det är personalen som brukar vara grym på att skrika ut sånt där när man själv står och viskar ;) En gång skulle jag in på Apoteket med min bästa killkompis för att köpa magmedicin, och så ställer han sig i andra änden av Apoteket och ropar "Stina, här är medlet mot analklåda som du sa att du behövde!" ;) Jag bara gapskrattade och hela Apoteket stod och tittade på oss :)

    Nikis, ja oh ja det kommer försvinna om bara några dagar :) Dels så trycker det väldigt mycket inifrån nu, så det kan vara en orsak. Men att du går på toa så mycket oftare än du brukar kan också vara en orsak :) Det kan bli värre under förlossningen, men sen försvinner det oftast helt :)

    Snart ska jag packa iväg mig och Mini till BVC för att väga honom. Och så som han ätit under helgen så borde han ha passerat födelsevikten nu :)

  • Stinis83

    Dragongirl, visst gör det underverk för humöret! Jag gick ut med dottern till bilen och hörde vårfåglarna kvittra och såg Snödroppar i rabatten :) Balsam för själen! Det blir nog att sitta ute på altanen en stund idag och få lite sol och göda fräknarna på näsan :)

    Hoppas du får klipptid, alltid härligt att fräscha till sig till våren :) Ha en fin dag!

  • Stinis83

    Yay, nu har vi varit på BVC och fått kvitto på att amningen verkligen funkar äntligen! William har passerat sin födelsevikt och väger 4100 g, han har alltså gått upp ca 100 g om dagen nu under helgen :) Åh, jag är så lättad!

    Han kissade på skötbordet två gånger (har inte vant mig vid att byta blöjor på en pojke) och kräktes litegrann :) Nu ska jag lägga mig och sova ikapp lite :)

  • Stinis83

    Jempa, haha vilken annorlunda dröm och snacka om höga tankar ;) Men hoppas att hon har rätt i att det går fort och bra :)

    Anna, det är vansinne, ring fl och hör vad de säger. Vänta till torsdag - det är ju måndag idag! Nej, ring fl och hör med dem, jag tycker det låter som att du borde vara inlagd. Speciellt som du är ensam. Vad låg trycket på?

    Qatteriin, hoppas att förlossningsnålen hjälper :)

    Ja det är så vansinnigt skönt att vi äntligen är igenom den här kampen och att han fattat vad livet går ut på :)

  • Stinis83

    Mary Jo, vad skönt att det gick så bra med tanke på hur det gick sist :) Och vad söt han är!

    Coopers, en riktig liten sötnos :)

    Isavanna, åh varför kan folk inte få ha sina saker ifred?! Och måste man förstöra så ofantligt? Usch vad tråkigt, förstår att du är arg. Idag kommer mannen hem va?

  • Stinis83

    Shit Qatteriin, vad häftigt och spännande! Stort lycka till, och det bästa med det hela är ju nästan att det blev vattenavgång så kan du knäppa bm på näsan ;)

    Jempa, hoppas salvan hjälper :) Det tar några dagar innan de försvinner. Lycka till på ul idag! :)

    Här har jag fått lite bakslag efter gårdagen... Jag bar William i babyskyddet in och ut från BVC, och sen in och ut på dagis. Det lilla räckte för att jag skulle få ont igen, sen lagade jag mat, och framförallt hade jag på mig vanliga byxor hela dagen. Mjukisbyxor förvisso, men de trycker ju på såret. Så idag har jag ondare igen :(

    Värst är nästan fötterna som är så vätskefyllda och känns som om de är stukade åt alla håll och kanter. När ska vätskan försvinna?!

  • Stinis83

    Exakt Daysis :)

    Tack Isavanna :) Nu känns det dock som mycket lättare problem, och bakslag räknar jag med. Lite surt bara att det blir bakslag efter så lite ansträngning. Men du, hur skönt var det att få hem mannen igår då?! :) nu får det dra igång!

    Haha, vi pratade ju hemorrojder igår :) Förlåt om jag blir lite väl privat, men nu är mitt avslag nästan slut, och när jag gick på toa märkte jag att jag blödde där bak istället. Är det inte det ena så är det det andra, sa flickan som blödde näsblod ;) Lite typiskt!

  • Stinis83

    Daysis, vad kämpigt! Har du gått till läkare för det? Har man mycket problem så kan man gå till kirurgen och så sätter de som en gummisnodd runt hemorrojden så den dör och trillar av. Jag har inte behövt göra det själv, så jag vet inte hur det känns. Men jag ville nämna att möjligheten finns, så slipper du stå ut med dem i flera månader. Hoppas de går över snabbare den här gången :)

    Isavanna, ja det verkar vara väldigt individuellt hur man upplever snittet... Dagen innan vi skulle åka hem (3 dagar efter snittet) träffade jag en annan mamma i lunchrummet, och hon var uppe och gick obehindrat och rörde sig som normalt typ. Hon hade smittats kl 22.26 kvällen innan! Och där kom jag och kunde knappt gå... då kände man sig liiiite fånig.

    Åh, jag förstår att det måste vara så skönt att slippa vara ensam och att få avlastning! :) Och så får bebisen komma ut nu, hoppas du får en hinnsvepning som hjälper :)

  • Stinis83

    Qatteriin, heja heja heja! Gud så spännande! Hehe, du kanske skulle ringa din bm och berätta att vattnet gått ;) Lycka till nu

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)