Inlägg från: Stinis83 |Visa alla inlägg
  • Stinis83

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Qatteriin, wohoo! Jag tänker på dig hela tiden :) Nej det blir inte för varmt för bebisen med vetekudde, så kör på :)

    Åhåhå, jag är så spänd och förväntansfull! Jag använde appen på sjukhuset, hoppas det funkar för dig också :) Hur länge har det hållit på nu? Kraaaaaam!

  • Stinis83

    Men du Qatteriin... när pratade du med fl senast? Om du har värkar med 2 min mellanrum tycker jag att det låter som att du borde åka in, det är ju tätt :) Ring och hör med dem :)

  • Stinis83

    Olivian, hoppas att det går fort nu :)

    Att Qatteriin inte har uppdaterat ser vi som ett bra tecken va? :)

    Agnesmamma, blev du hemskickad när du var öppen 4 cm, hade utplånad tapp och med värkar?! Jag trodde man räknades till aktiva fasen vid 4 cm, värkar och utplånad tapp. Hoppas att det hänt grejer inatt :)

    Åh, tröttast.se här! William har vaknat och velat äta tre ggr inatt! Sista gången kl 5, och då vaknade dottern så det var bara att gå upp. Inte ens en extra stark latte kan hålla mig vaken... Gissa vem som ska direkt hem och lägga sig efter dagislämningen! :) Men, jag sitter och myyyyyser med dottern i knät, och vågen visade på 67,4 kg imorse, så snart har jag gått ner 10 kg :D "Bara" 12 kg kvar... :)

  • Stinis83

    Åh vad drygt med alla stressande sms ni får!

    Agnesmamma, vad spännande, hoppas att det går fort nu :)

    Välkommen Linnea :)

    Camamill, 12 kg det var inte illa! Ja det var så mysigt att sitta med henne i knät och krama och pussa på henne :) Känner du dig kluven mellan barnen? Jag kan känna lite så... är jag med den ena så får jag dåligt samvete mot den andra. Imorse fick dottern mamma för sig själv, och nu är det en liten som verkar mammig och som gråter så fort jag lägger ifrån mig honom.

    Nu är jag så trött så jag håller på att dö lite tror jag, promenerade totalt 3 km för att lämna dottern på dagis, och oj vad ont det gjorde. Jag blev alldeles yr i huvudet. Men det gick iaf! Nu har jag tagit värktabletterna och ska lägga mg och sova på soffan med kelsjuk liten William :)

  • Stinis83

    Grattis här också Q :) ÄNTLIGEN är Prins Axel in da house! Vad du har kämpat vännen, grymt jobbat :) Kramar!

  • Stinis83

    Camamill, det är samma här... det är som att hon vill vara med mig extra mycket när jag ammar William. Det positiva är att hon och hennes pappa har kommit mycket närmare varandra nu, innan W föddes var hon vääääldigt mammig. Men nu sitter de och bygger lego och springer runt och busar bara de två.

    Vi försöker få henne att känna sig speciell och sedd, och när W sover försöker vi ägna oss åt henne båda två. Hon reagerar ändå bra på sin lillebror, hon säger (och sa redan när han låg i magen) att han är hennes bebis :) Om nån närmar sig honom utan att fråga först så säger hon bestämt "MITT lillebror!". Hon vill vara med och byta blöja på honom varje gång, klä på honom, klappar honom och försöker trösta honom när han gråter. Det kommer säkert bakslag, men än så länge går det jättebra :) Hur är Millie med Maya?

  • Stinis83

    Men fy, stackars dig Chetti! Hoppas han kryar på sig fort. Måste vara hemskt när dottern blir så ledsen :( Stor kram!

    Yinmia, åh vilken bra present! Hon kommer älska den :)

    Jempa, vilken kämpe du är! Snacka om att du kommer njuta när Maria Isabel är här och ligger nykläckt i din famn :) Kram!

    Camamill, då har vi det precis lika! Skönt att det går så bra för er, även om det gör ont i mammahjärtat :)

  • Stinis83

    Chetti, galet söt liten kille ni har! :) Usch, jag förstår att det känns ensamt och hemskt på sjukhuset... all styrka till dig! Kram!

  • Stinis83

    Jempa, fy din stackare! Klart du inte behöver svara alla gumman. Vad skönt att du fick hjälp på förlossningen och tid på Spec mvc för att diskutera vad ni kan göra. Hoppas att det resulterar i något bra för dig, både med medicinen och ev igångsättning. Massor med kramar till dig tappra, fina, gulliga du!

  • Stinis83

    Yinmia, jag fick två hinnsvepningar när dottern skulle födas -09, den första hjälpte inte alls och den andra tog läkaren i så det knakade i hennes fingrar - den svepningen gjorde ont som fan. Jag började blöda och 10 min senare kom värkarbetet igång, så det kan mycket väl dra igång för dig nu :) Skönt att kunna lämna över till sambon nästa gång! Vi är nöjda nu med våra två barn, de skulle få uppfinna ett tredje sätt att föda på för att jag ska göra det igen. Eller så får killar kunna börja föda barn :)

    Jag såg förresten nåt program där en kille skulle utsättas för simulerade värkar. En tjej som hade fött barn testade så det kändes som värkar och hon sa att det var aningen lindrigare, men hyfsat likt. Killen klarade 45 min innan han helt enkelt inte stod ut längre ;) Så det vore nog katastrof för befolkningen om killar födde barn ;)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)