• Love83

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    yasmin har du bett din barnmorska om moderskapsintyget??? det ska du be om och skicka in det till fk sedan skickar de hem papprena som du fyller i och skickar tebax till fk. Du får kanske ta det ännu mer lugnt yasmin hoppas det lugnar sig iaf.

    annelian så fint dom växer era små.

    erikamaria jätte fin magbild

    uppdaterar när jag kommer hem från tul sedan, ha en bra dag alla kram

  • Love83

    jenphu grattis till tjejerna skönt att de är så pigga trotts allt nyfiken på bilderna sedan.

    gick bra idag pojkarna väger 2300g vardera dock ligger 1an med rumpan först men 2an ligger mer på tvären så vi fick snitt datum idag. Det blev den 12 april men om det visar sig att 1an vänt sig på snittdagen så blir jag hemskickad så det är ju inte helt spikat heller.

    frokenjo har du fått nått datum ännu?

    ser att vi alla får fler ofler krämpor vi får kämpa på

  • Love83

    frokenjo ingen aning om jag får i v 37 pga enäggs kanske? det var iaf det tidigaste dom kunde snitta i sa dom tror jag är precis 37 fulla veckor när snittet är planerat. Hon sa också att en tvillinggrav är 37 veckor i genomsnitt och här blir man igångsatt i v 38 eller man gör försök och funkar et inte så får man gå ytterligare nån vecka men i v 40 måste de ut.

    Jag dricker också super mycket antar att det är bebisarna som är törstiga kanske gör de åt mer vatten när de träningandas och så, när de träningsandas brukar de få hicka som följd och här hickas det ganska många ggr om dagen.

    tror att det är normalt att svullna extra nu på slutet.

  • Love83

    haha jäntan det där med trosorna är bra jag går själv och föreställer mig att vattnet ska gå ute bland folk och att jag tvingas lägga mig ner på marken och ringa ambulans, eftersom rumpan ligger först är det risk att navelsträngen trillar före ner i slida och det är inte bra. därav minskar man trycket genom att lägga sig ner men hur skulle det se ut om man låg utanför ica?? bra att vara förberedd

  • Love83

    här är det lugnt ännu har ont men är väll det vanliga

    jenphu kul att höra att det går bra för er roligt att få vara mer med tjejerna nu.

    får skriva mer när jag hinner har 4 barn själv nu som jag får ta en stund medans maken hjälper svärfar lägga golv. Tur att jag har 2 stora tjejer värst med de små som kräver lite mer.

    god fortsättning kram

  • Love83

    Jäntan hoppas det lugnar sig i magen och att de stannar kvar ett litet tag till iaf jag känner oxå att helgerna är hektiska barnen är ju hemma mer och så mycket som ska hinnas med innan bebisarna kommer.

    Någon nämde att bebis 2 var livligare så är det för mig också 2an är den som ändrat läget upp och ner och masar runt medans 1an sitter där han sitter han blir väll nertryckt av brorsan så han inte kommer ur läge.

    yasmin tror bara läkare och barnsköterskor kommer in mer på slutet för att vara beredda eller om det tillstöter något akut under värkarbetet.
    imorgon är jag fulla 35 veckor känns helt sjukt bara 2 veckor kvar tills vi kanse får se våra bebisar då längtar efter dem nu är så trött på min mage vart jag änn går får jag kommentarer om hur stor jag är en farbror med hund sa att det var nog den största magen han sett. Jag bor i ett samhälle och det är normalt att man kan stanna till och prata ibland och hälsar på varann känns lite jobbigt att höra hur tjock man är hela tiden dock.

    hoppas ni mår bra allihopa nu ska jag passa på att sova lite middag ska ju på utvecklingssamtal med största tjejen ikväll så kan vara bra att vara lite utvilad.

  • Love83


    mugglesfan  låter underbart att sitta i solen och bara njuta jag fick oxå ta mig ut en sväng förut ma an verkligen suger i sig all sol man bara kan få nu. Igår började det snöa här och var nästan snöstorm men som tur var lade det sig alldrig.

    lägger in en bild från helgen magen syns kanske inte så mycket men man kan ana den
  • Love83

    Det är inte min öl på bordet såklart vi är på 25 årskalas syrran tog bilden. Har inte hunnit ta några störe magbilder nu det sista.

  • Love83

    mugglesfan håller tummarna för bra siffror idag


    va snälla ni är känner mig inte liten iaf


    frokenjo haha ja man är verkligen uttittad, och folk blir paffa när man säger att det är 5 veckor kvar.


    det där med att bebisen vänt sig vd planerat snitt, här gör man ett extra ul på snittdagen för att kolla så man inte snittar i onödan så jag riskerar att kunna bli hemskickad om ettan vänt sig som sagt. ingen garanti för att bebisarna kommer den 12 igentligen.


    idag ska jag till bm och kolla hur mycket jag växt uppdaterar när jag kommer hem.

  • Love83

    frokenjo men gud såg först nu att du fått ev planerat snitt tänk va  nu är det verkligen nedräkning

    yasmin lycka till hos bm vi får uppdatera varandra sedan, härligt att komma ut i solen lite nu också kram

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!