• Love83

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    men fy jenphu jobbigt att behöva gå igenom detta så direkt efter förlossning och allt skönt att det gick bra och att du verkar må bättre.

    har du haft mycket problem med gallblåsan innan? jag har haft perioder medkramper i mellangärdet så illa att jag åkt in till akuten men bara fått tabletter mot magkatarr som inte hjälp ibland har det vart så illa att jag kräks och tror nte jag ska överleva, jag föder hellre barn som du säger.

    undrar om det är gallan jag också kan ha problem med då? läkarna har inte gett mig nån riktig diagnos när jag kommit in och oftast har det typiskt nog lugnat sig när jag väl åker in så då är det kanske svårt att sätta en diagnos.

    jaja skönt att allt  gick bra iaf :)

  • Love83

    jenphu det ska jag verkligen göra tack för att du orka svara har inte haft känningar på ett bra tag men kan ha småkänningar ibland och blir då livrädd för att det ska övergå i ett anfall. Men ska verkligen ta upp detta nästa gång. Skönt att du återhämtar dig så bra, och ta hand om dig nu lite extra kram

  • Love83

    annelian håller verkligen tummar även tår för er


     


    stormkast jag köpte något som var för prematurer kul att ha i början men dom växer ju fort mmina kom 3 veckor före är snart 6 veckor och jag använder stl 56 nu. lycka till med bebisarna

  • Love83

    annelian grattis till tvillingarna  va skönt att dom är här är det inte de frsta tvillingarna med en av varje kön i råden? hoppas du kryar på dig efter snittet.nyfiken på bild senare.

    yasmin skönt att få bukt på uvi:n ingeb  trevlgt.

  • Love83

    hej alla

    vilka sötisar du har Annelian men vilken hemsk upplevelse tur att det gick bra trotts allt.

    Yasmin skönt att du får sova lite extra på natten när du ger ersättning hur mycket ger du?

    Har inte haft tillgång till internet på länge har legat på sjukhus med pojkarana dom har rsvirus och har vart jättedåliga men nu är vi hemma efter 7 dagar jätte jobbigt det är första natten hemma nu  är lite orolig för hur det ska gå.

    nu ska jag amma bebis så får återkomma i morrn kram alla

  • Love83

    erika maria mina äter ca 100 ibland 125 ibland får jag bara i dem 80 ammar inte lika mycket längre som förut då gav jag bröstet innan ersättning nu ger jag mest som tröst eller när jag känner att det spänner för mycket tyckte det tog n evighet att hålla på att amma sedan ge flaskan, dessutom blev de inte mätta på bröstmjölken mer än nån timme. så här kommer det nog bli ersättningen som tar över så småningom.

  • Love83

    yasmin det är tufft när mn har fler småttingar i hushållet och sedan barn som ska ha sommarlov bävar lite inför detta faktiskt. Andreas börjar jobba snart så då måste jag komma in i andra rutiner det är verkligen lyx att vara hemma båda två det underlättar.

    Idag ska vi väga pojkarna och träffa läkaren för kontroll tror dom väger över 5kg ca nu gör inget annat än äter hela tiden och dom äter ännu mer på mig nu ammar mycket för att dom gnäller vet inte om man kan gå över till nan2 kanske mättar mer?? den ger man ju först från 4 månader men jag får höra med bvc vill ju att dom ska vara nöjda och att man ska slippa mata varannan timma :/

    det var någon som frågade hur hörseltestet gått vi har inte varit på någon mer kontroll ska först den 20 juni men jag oroar mig inte så mycket för dom hör iaf lite dom lyssnar och skvätter till vid höga ljud så håll tummarna.

    nu när vi låg inlagda för rs hittade man ett blåsljud på Troys hjärta så detta ska vi också kolla upp det är något hela tiden men läkaren sa att vi inte skulle oroa oss så då försöker jag låta bli.

    oj va långt inlägg hoppas alla har det bra här är det regnigt idag och kallt så nu ska jag krypa ner i ett bad och passa på att bada gossarna så de inte luktar så mycket spy när vi kommer till bvc

    kram

  • Love83

    erikamaria uff ser att jag inte är ensam och två kolikbebbar och ensam på dagarna då ska jag inte klaga men jobbigt med höfterna och blåsljud hoppas det ordnar sig. Läkarna trodde att blåsljudet kunde bero på infektionen hjärtat pumpar fortare när man är sjuk och då kanske klaffarna inte orkade stänga till men vi får se.

    man får tänka att bara det att det blir tvillingar är ju otroligt och att det oftast inte blir något fel är ju också fantastiskt men inge kul att bekymmra sig hela tiden.

    många kramar

  • Love83

    erikamaria vi har fått sova ganska bra men tycker att nu när dom blivit lite mer vakna så har dom blivit jobbigare på nätterna dom har svårt att komma till ro och idag har dom skrikit till och från sen innan kl 6 antagligen magknip annars är dom snälla så. Jag vet dock hur det är att ha kolik bebis då våran Vilda var hopplös och kan bara tänka mig hur det skulle vara att ha två sådana.

    javisst man vill bara få en OK stämpel så man kan gå vidare men vi får hålla tummar för våra små

    nu ska jag ut i hönshuset här har vi fått kycklingar under natten så måste kolla till! SPÄNNANDE

  • Love83

    vilka godingar ni har '

    var på  bvc idag och troy A vägde 5580 och Loke B vägde 5560 de är 8v och 3d allt såg bra ut för  övrigt läkaren hade svårt att höra blåsljudet men vet inte om det berodde på att ubgen skrek eller om det lät mindre.

    här skriker dom för fullt har gjort hela eftermiddagen blir som en fiolsträng och har hjärtskärande skrik antar att det kan vara en släng av kvällskolik :/ hoppas det snart är över.slänger in en bild på gossarna när jag hinner kram

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!