• Love83

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    Nu vet jag varför jag haft så ont vart hos bm idag och kollat allt mitt sf mått låg på 41cm fortsätter jag växa i denna takt kommer inte jag få plats på kurvan Blodvärde och hjärtljud var bra, men jag är supertrött efter denna tur till bm.

    Yasmin javisst är det trångt och värre blir det väll? man skulle ha en halvmeter längre överkropp så att det inte tryckte så förbaskat uppåt på lungor och allt.

  • Love83

    ja hon sa också oj du  är inte liten typ är 33 fulla veckor i morrn.

    yasmin läste ditt inlägg fort va trist med inbrott i bilen tur med bilstolarna hoppas ni får  ersättning kram

  • Love83

    yasmin det  var ju inget dåligt sf mått det heller skönt att jobba 75 ist men hur länge har du tänkt arbeta?

    Jäntan oj  du har mycket bebis i din mage nu ska på tul på tisdag undrar vad mina väger nu. Skönt att du hade en go fjällsemester. Fy för kräksjuka hoppas det ger med sig snart.

    erikamaria ja lite nervös men jag tror att jag kommer gå hur länge som helst nu bara för att jag kommit så långt hoppas iaf jag slipper vänta för länge på de små.

  • Love83

    Mugglesfan vilka busbebisar som inte vill vara med på ctg kurvan riktigt skönt att allt verkar bra med dom och dig annars.

    Lhuna va skönt att flytten är avklarad nu, försök vila och bara njuta nu

    erikamaria ta upp blodtrycket med din bm tycker det låter lite högt, men behöver ju inte vara något men kan ju va skönt att kolla upp lite extra.Lycka till idag på tul du får uppdatera sen

    frökenjo va jobbigt det låter kan förstå din besvikelse när man så gärna vill en sak och så blir det inte alls som man tänkt sig hoppas att 1an vänder sig. förstår också din andra känsla, mycket tankar kring allt jag är också orolig för hur det ska gå kommer jag orka?? är knappt jag orkar nu ibland.

    Har haft ännu en helvetes natt jag kvider smärta så fort jag ska ändra läge trotts kuddar mellan knäna , när jag ska på toa så haltar jag mig framinnan höft lederna halkat rätt och det gör så ont, kände inatt att jag kommer inte fixa detta i flera veckor till.

    ha det så bra nu alla så hörs vi

  • Love83

    erikamaria spännande och se vem som vill ligga först och skönt att det såg bra ut

    yasmin men det kanske är nått sådant jag har??? får som hållkänsla kommer när jag böjer mig ner eller har ansträngt mig. men jätte jobbigt om detta ska fortsätta.

  • Love83

    Hej girls

    yasmin det låter klokt tycker jag, ta hand om dig själv nu och boa dig

    Jag har haft jätteont inatt också höfterna är ju helt slutkörda vet inte varför det är värre när jag sover, kanske beror på att jag bara kan ligga på sidorna och att de tar extra stryk, känns ganska okej på dagen men om jag går långt får jag igen det på kvällen och natten.

    ser att ni pratar lite namn jag har lite svårt men det lutar åt Loke och Troy här har även smakat på Noel men detta är inte helt spikat gillar även Vilhelm och Melker men det kanske får bli andranamn. Sen vill man ju se hur dom ser ut fall namnen passar.

  • Love83

    yasmin vilken mysmage :)

    mugglesfan ja mitt problem började ganska tidigt men det blir bara värre och värre, efter v 34 ska jag börja sexa ordentligt igen för att se om jag snart kan mjukna upp så bebisarna snart vill komma inte för att jag känner någon lust men gör snart vad som helst för att slippa detta. Samtidigt har man ju hört att det är ju bra så länge de ligger där inne och ju längre de ligger där ju snabbare kommer man hem. Jag är bara så frustrerad jag började storgråta när maken kom hem från jobbet för att jag hade så ont efter att slängt på en maskin tvätt , jag har legat tagit det lugnt från v 22 pga sammandragningar och haft problem med bäcken hela tiden och nu när jag hade tänkt börja leva lite igen att röra på mig komma ut för det gör ju inte så mycket om de komer nu, så får jag så ont och jag kan inte göra något för då får jag jätte ont och då rann det över för mig. GNÄLL GNÄLL igen Men hoppas du slipper att det blir värre iaf.

    jenphu skönt att avikelserna inte är något att oroa sig för och att du ska dit redan om 2 veckor igen så du slipper gå för länge inför nästa mätning.

    annelian jätte fina namn

  • Love83

    Hej tjejer vad goa och snälla ni är Jag har faktiskt suttit i solväggen i helgen helt underbart, jag tog mig till och med en pytte promenad runt kvarteret sen grilla vi korv ute så det har gett en lite extra energi. Nätterna är fortfarande jobba tycker jag fått jobbigare sammandragningar  trycker på när jag får sammandragning men inget regelbundet och även fall dom gör jätte ont så klarar jag att prata mig genom värken så då anser jag att det nog är lungt. Ska på tul i morgon ska bli spännande och se hur dom mår och kanske få lite svar på mina smärtor.

    Mugglesfan va snälla gubbar vi har min lämnar och hämtar också på¨dagis man får verkligen en chans att ta det lugnt även fall det känns väldigt konstigt att inte göra det man brukar göra. Jisses nu är du allt en bit på vägen också man får ta någon vecka i taget så snart är det ju ingen fara om dina små kommer. Här stoppar man inte en pågående värkarbete efetr v 34 vid tvillingar så efter i morgon är det inte så mycket att göra om de vill ut, samtidigt har jag vecka 35 som mål. Men jag kommer garanterat få gå tiden ut känns det som nu när man vart så orolig för att de skulle komma för tidigt.

    jäntan man får klaga haha jag gör ju inget annat hoppas du får ordning på alla flytt jkartonger och allt som hör till flytten, låter väldigt jobbigt iaf.Dina nätter låter heller inte som någon dans på rosor skönt att vi närmar oss sluttampen allihopa här.

    ha en bra dag allihopa

  • Love83

    åhh jenphu lycka till så spännande antar att det är nu det kan hända grejer i den här tråden vi är nog alla små tickande bomber nu kramar till dig jenphu.

    parzzon åhh va roligt jag väntar också enäggsar 2 pojkar enligt ul. Jag har stickningar i händerna mest på natten dom känns blodfyllda och svullna men har jag grejat mycket ex diskat och så kan de sticka i dem extra och de svullnar lite. Har också märkt att dom somnar lätt.

    mugglesfan vilken mysig mage det är östersunds adress du skickar till.

  • Love83

    yasmin det kan nog vara bra att skicka in så fort som möjligt, jag har även skickat in blankett om hur jag vill ta ut mammaledigheten går ju alltid att ändra sedan. Skönt att ha sådant gjort sen är de bara att kontakta fk när bebbarna har kommit så borde de hunnit handlägga blanketterna redan så man slipper vänta extra på mammapengen

    jobbigt med sammandragningar yasmin min är helt försvunna idag har till och med vart ute på en promenad på 40 min skönt.

    parzzon ja allt är i stort sett fixat bara babysitters och tvilling amningskudde som fattas men väntar nog med det tills dom kommit våra bebisar kommer oxå sova tillsammans i början

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!