• Love83

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    klart vi ska fortsätta tjöta i tråden när bebisarna kommit

    annelian hoppas de ligger kvar så du får vaginal förlossning hade vart roligt och höra om en sådan många av oss verkar ju få snitt.

    tack för grattis, nu är det matdags :)

  • Love83

    tack igen alla jag försöker dubbelamma sen ammar jag en oc en ibland sedan stör vi till med ersättning var 4e timme efter ammningen. Som det känns nu så kommer det bli mer och mer flaskan så småningom jag har jättesvårt att lägga till bägge och ammar jag en och en gör jag inget annat så det är lite svårt. Men som sagt jag är glad fall jag kan amma delvis och gärna så mycket jag kan nu i början

  • Love83

    mugglefan tack vi har små band med namn runt handleden på dem så det är lite lättare nu i början :)

    jag har dubbelammat på bb och det funkade bra men det är den biten med att lägga till dem själv som är svåra biten och går ju ganska bra nu så länge maken är hemma samtidigt är det skönt att dom tar flaskan så det inte blir för jobbigt sedan när han börjar jobba igen och det inte finns tid för dubbelamning.

    en kompis till mig hade inte mjölk nog till sina 2 första barn men med 3e barnet fick hon så mycket att hon till och med kunde sälja till sjukhuset, så man vet ju alldrig kanske det funkar nu?

    jag tror mina bröst anpassat sig efter två barn för på bb fanns det jätte mycket råmjölk i dem så bägga har fått jätte bra start lite lustigt att det kan vara så, dessutom rann mjölken till snabbare också.

    nu ska jag ut med vagnen en sväng är så fint väder. a en bra söndag alla kram

  • Love83

    mugglesfan jag hade ont som värst de 2 första dagarna såklart att det ömmar fortfarande och jag kan inte ligga på höger sida känns som det blir något konstigt tryck på snittet där. Ju fortare man kommer upp på fötterna ju snabbare läker man, samtidigt så kan man få ännu ondare om man rör på sig mycket men tydligen ett posetivt ont då man läker snabbare.Ja det blir inga raska promenader och jag måste ha hjälp i backarna för att inte påfresta snittet för mycket jag får inte bära för tungt på 3 veckor nu.

    Yasmin det går säkert bra att amma, tror att jag är lite bekväm av mig också nu. Hade jag haft bara de 2 älsta barnen så ade jag kunnat sitta mer och gett det mer tid

  • Love83

    hej hur går det med alla? härligt att läsa om lyckade ul och att bebisar växer och värden ser bra ut

    fy för magsjukan bara hoppas ni klarar er mugglesfan.

    ingen som hört från fokenjo?? antar att hon ligger där med sina bebisar nu

    önskar också er alla en Glad Påsk och bor ju nära gbg så vädret ser lovande ut här också

  • Love83

    jisses här händer grejer Grattis frokenjo till sådana ljuvliga tjejer

    och jäntan Grattis till dig också vilken rejäl 1a ni hade skönta att  det trotts allt verkar bra med er och man är inte helt hundra efter ett snitt, jag kräktes första dygnet efter men det är tydligen väldigt olika.

    ni får uppdatera mer sen

    Här rullar det på det blir jobbigare och jobbigare att amma de tar dåligt tag om bröstvårtan och när jag dubbelammar blir det inte riktigt bra, så vi kommer nog sätta in mer ersättning. Härom natten så var bebisarna vakna varannan till varje timma så då kände jag bara att jag inte kommer fixa detta i längden utan nu börjar vi byta ut vissa mål helt till ersättning för att  de ska känna sig mättare lite längre.

  • Love83

    Parzzon grattis till fina bebisar och vilka fina magar ni har lagt ut tjejer.

    Snart har nog alla klämt ut sina små

    här flyter det på fullt upp men dom är snälla.

    önskar alla en trevlig valborg vi hörs kram

  • Love83

    Lhuna grattis till flickorna hoppas ni mår bra och att ni kommit hem eller att ni snart får komma hem

    Yasmin jisses nu måste dom snart komma tycker snart läkarna ska hjälpa till  för det måste vara jobbigt att gå med dessa förvärkar. Tror dock att det är nära nu för dig vilken dag som helst verkar det som. Håller tummarna.

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!