• Love83

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    yasmin skönt att att besöket gick så bra blodtrycket behöver ju inte betyda något. och stor hade du blivit över magen.

    jag hade inte växt något sedan sist men tyckte ohon höll bandet över blydgdbenet idag så dessutom kanske magen börjat sjunka ner nu, värden bra pratade lite om snittet känns så nära nu. hjärtljuden låg på 150/153.

    nu  får jag besök ha det gott idag tjejer

  • Love83

    mugglesfan va roligt att det gick bra hoppas bebis 1 ligger rätt så du kan föda vanligt.

    ja ev snitt datum den 12 april

  • Love83

    mugglesfan ja har också tittat i de trådrna och ser att många lider av sömnbrist, jag har nog räknat med extra jobb men tror nog det är svårt att föreställa sig en då. Just nu känner man ju att dom bara kan komma för man längtar men när dom väl kommer så kanske man önskade att de låg kvar ett tag tll


    ja min karl kommer vara hemma 2 månader sedan jobba lite sedna har han ju semester så ska bli skönt att kunna hjälpas åt.

  • Love83

    Mugglesfan vilka söta ungar tänk kanske man vid nästa år har 2 sådana stora som disskuterar med varann här hemma.

    yasmin ja mina har haft ganska lika hjärljud hela tiden faktiskt nej det spelar ingen roll om det diffar mycket kan ju bero på att mina är enägggisar kanske då de delar moderkaka och man styrs mer av varandra?? ingen aning men att det diffar är inte farligt iaf Skönt att ha gubben hemma i 3 månader sedan.

    frokenjo du får ringa bm om du är orolig men tror inte du behöver oroa dig, jag har en doppler men har inte  lyssnat så mycket med den det sista är rädd att jag ska bli mer nojjig.Jag känner inte min 1a så mycket då den ligger bakom 2an och är nertryckt med rumpan 2an busar hela tiden, ibland får jag för mig att 1an mår dåligt och sådant.

    Åhh tänk om de hade samma regler här då kan man ju iaf få bestämma om man vill åka hem eller låta bebisarna komma själv, jag får väll grina eller något, om inte annat hade jag velat haft en igångsättning ganska snart då. Vi får se. Stackars hon som inte fick ha gubben mer än 2 dagar hemma men antar att det kanske var en sån mama som klarade allt glant.

    trevlig helg till er också

  • Love83

    erkamaria är mest nervös för att jag alldrig ska få barnen men kommer nog vara pirrigt den dagen vi får klartecken att nu kommer dom

    mugglesfan jag har också köpt en bellybandit tror den också kan ge extra gott stöd efter ev snitt, är också skeptiskt men gott att ha stöd på magen så man slipper känna av hänget.

    här längtas det också till man kan röra sig mer.

    Förut när jag var på toan och skulle dra på mig byxorna så forsade det ut massor liknande vatten men det kom bara ett tjoffs sen har det inte kommit mer, vet ju att man kan ha vattniga flytningar nu och jag har haft det extra mycket men blev lite chockad då det kom på en gång. Satte på mig binda men det har inte blivit något mer så jag får avvakta men undrar om det funkar så om vattnet går att det kan gå utan att man märker det eller attdet små sipprar eller forsar? Jag har alldrig vart med om att vattnet gått under mina graviditeter utan bm har fått tatt hål på hinnorna på förlossningen. nån som vet? ska man ringa förlossningen kanske ändå?

  • Love83

    hej igen det har inte kommit något mer var bara den gången det som kommit efteråt har varit normalt tjockt så antar att det bara att det samlat sig på ett ställe och sedan släppt när jag rörde på mig , så jag avvaktar tills i morgon inget känns konstigt i magen eller så. Men kanske bör ringa och kolla upp det ändå nu så är det gjort iaf.

  • Love83

    ringde och berättade hon tyckte att vi skulle prova handukstestet alltså man viker en kökshanduk och lägger i trosorna är det vatten tränger det igenom och flytningar lägger sig uppe på handuken, skulle prova detta så får vi se, men tror det är lugnt. Ha em bra kväll alla kram

  • Love83

    det var inget så allt är lugnt. Känner mig dock lite konstig idag har sovit fruktansvärt dåligt inatt, men men är väll så här på slutet som sagt.

  • Love83

    God morgon

    Ja det är skönt att det är lugnt ändå och man har ju alldrig varit med om nån vattenavgång som sagt så man känner sig ju så osäker.Mugglesfan vem vet men det kan lika gärna bli någon av er andra som får härnäst man vet alldrig Jag äter novalucol mot min halsbränna och har haft ganska okej men det har blivit mycket tuffare nu på slutet och speciellt kvällen, jag vet ckså att jag bör undvika för söta saker sent på kvällen för att förhindra halsbränna.

    yasmin hur går det med förkylningen? jobbigt med sådant nu och sedan sväller ju slemhinnorna extra nu. Jobbigt med domningarna i händerna också jag har också fått mer problem med stickningar i fingrar och händer när jag sover, jag har också börja ta på mig vatten så jag är lite svullen.

    regnig och trist söndag är det här idag hoppas ni haft en bra helg alla kram

  • Love83

    yasmin jisses vilken natt du haft var du öppen något?? skönt att det lugna sig men det är väll lugnt om dom vill komma nu?? vem vet du kanske snart får dina bebisar jobbigt med förkylning och halsbränna dock

    jenphu jätte nyfiken på bild men vi biter i hop i väntan skönt att det går så bra för er hoppas att flickorna snart får komma hem vädret börjar bli prfekt för barnvagns turer nu.

    ha det så gott tjejer i morgon går jag in i 36 fulla veckor

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!