• Love83

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    jenphu va härligt med lyckat ul

    vilka fina magbilder ni lagt ut föressten jag har inte hunnit ta några mer kort får bli till veckan då jag är v 30 fullgångna.

    jag har inte packat någon bb väska ännu eller jag har en väska med grejer till mig om jag skulle bli inlagd men inte packat ner nått till bebisarna kanske dags att göra?
    jag har inte fått fram själsäng ännu heller vet inte när man ska våga börja??

    Bilbarnstolar hyr vi på bb denna gången har alldrig gjort det förut men har ju sålt av mig alla grejer och jag vill inte köpa nya babyskydd kommer att få köpa  nya stolar till bebisarna när dom växt ur dem vi hyr.

    önskar alla en trevlig helg

  • Love83

    hej tjejer

    jisses vad ni skrivit hänger ju inte med

    härligt med lyckade bm besök var själv till barnmorskan idag och magen mätte 37 cm nu är i v 30 plus en dag hjärtljuden låg på 144/147 och alla värden såg fina ut.

    Var även på begravning idag för min mormor som dog den 14/2 känns skönt att ha det överstökat samt att hon äntligen fick slippa alla smärtor samtidigt tråkigt såklart.

    Jag har inte köpt några små storlekar ännu vilken storlek ska man köpa?? stl 48 el 44 jätte svårt detta ju men ska kika in på era länkar.

    tänkte även jag skulle försöka komma iväg till IKEA på söndag så jag kan köpa spjälis till bebisarna dom har ju himla mysiga barngrejer där också fina påslakan set mm.

    bör man packa bb väskan nu eller? herregud tycker tiden gått snabbt trotts allt men längtar såklart efter våra små.

  • Love83

    annelian va skönt att dom växer och allt såg bra ut

    lhuna kollade den sidan dom hade ett fint paket för 250 kr ca där prematur stl fanns

    Froken jo haha ja vi h¨åller väldigt jämna mått på våra magar

    Yasmin kan förstå att din gubbe blev lite nervös där ett tag haha tror vi nöjer oss med att bara ha varandra jag och maken på förlossningen, skulle få spader om min morsa var där svårt att slappna av mm. Ska nog skoja med min gubbe när han kommer hem för att se hur han reagerar

    jäntan du växer och frodas också härligt men jobbigt med smärtan i magen, det är nog helt klart ett tecken på att man ska lungna ner sig lite och inte göra för mycket men det är ju inte lätt alltid. Jag målade lite stolar i helgen kände mig piggare än nånsin men fy fan säger jag bara det fick jag igen när kvällen närmade sig kunde inte röra mig mitt bäcken sa ifrån jag fick hålla i väggarna och haltade fram när jag skulle förflytta mig, så nu vet jag att jag ska ta det lungt trotts att jag känner mig super pigg.

    Jag har boat mig lite nu på förmiddagen min BB väska är så gott som packad med kläder till mig och bebisarna. Jag köpte i höstas 2 bodysar på gekås i ullared i stl 44 men jag jämförde dem nu med stl 50 och 44 var större :/ så jag packade ner stl 50 som såg väldigt små ut. I värsta fall får maken ge sig ut för att shoppa under  BB vistlsen, det ligger nämligen ett stort köpcenter när sjukhuset där dom har babybutiker med prematura kläder även name it som också hade prematur kläder när vi var där eller var det exit butik? iaf så är det inte långt om något skulle behövas. Tvättar även påslakan set till vagnen så den är snart klar och redo, känner att jag är ute i god tid nu har lite kläder jag måste lägga ihop men har inget ställe att lägga tvillingarnas kläder ännu får se om jag hittar något på IKEA till helgen. Jisses vad jag babblar på hoppas alla mammor mår bra trotts krämpor

  • Love83

    mugglesfan spännande att hälsa på neonatal allt måste kännas så verkligt när man  ser småttingar som ligger där och kanske ni snart själv har era små. Jag har som sagt fortfarande inte förstått att det faktiskt är två bebisar i min mage

    yasmin usch  då låter ju inte trevligt jag har haft lite stickningar i händer och fötter  och dom har samtidigt sett svullna ut, men har för mig att jag hört talas om att domningar inte är farligt att det kan vara ganska normalt under grav.
    Igår fick jag köpt spjälis och allt på IKEA  dom har så mycket fint, det enda som fattas nu är skötväska och 2 babysitters får se när man orkar ut jag var helt mördbultad efter den turen igår

  • Love83

    annelian ja en får börja ta det lungt, men jag känner att efter v 34 så gör det inte så mycket om det sätter igång så då ska jag börja röra på mig lite igen men lite för tidigt för dem att komma ännu

    yasmin ja babysitter är nog väldigt bra man kan ha med dem ´runt i huset på ett annat sätt och man kan gunga dem och så sedan är det nog praktiskt om man flaskmatar när man är själv hemma då man kan sätta sig emellan babysittrarna och mata med en flaska i vardera hand. Jag ska försöka amma det första men känner jag att jag inte räcker till så blir det flaskan jag har ammat de andra barnen och kan tänka mig att det blir extra jobbigt med tvillingar. Så jag prioterar att jag själv ska må bra som mamma  denna gången. Men man vet ju alldrig kanske går jätte bra att amma vi får se. Jga vet bara att jag vart så himla bunden de andra gångerna inte haft var 3E timme ammning utan kunde gå en kvart imellan eller oftare jag satt jämt med pattarna i vädret tyckte jag och det har jag nog inte riktigt tid till med 2.

    hur har ni tänkt kring amning vs flaska?

  • Love83

    yasmin med 1 barn gick det ju bra jag kunde laga mat och dona med en arm samtidigt som jag ammade, men med två kan jag ju inte göra så mycket men jag ska försöka iaf är ju mysigt det första.

  • Love83

    Yasmin vilken fin magbild hoppas det ordnar sig med dommningarna

    mugglesfan hur ofta är du på ul? tror inte du behver oroa dig men förstår att du är det efter det ni gått igenom.

    Igår var vi på tillväxt ul pojkarna väger 1700g styck och ligger lika, dock ligger bägge i säte fortfarande och ettan ligger långt ner med rumpan i mitt bäcken. Men som sagt dom har fortfarande gott om tid att vända på sig samtidigt så önskar jag att dom inte vänder på sig så jag kan få ett planerat snitt,men räknar inte med detta då dom nog vänder sig.

    tappen var denna gången 3cm så det var bra ska dit om 3 veckor igen.

    hoppas ni mår bra trotts allt kram

  • Love83

    Jenphu jísses vilken pärs du varit med om skönt att din farmor mådde bättre men jag tror säkert att förvärkarna var ett tecken på att det blev för mycket för dig där ett tag. Gott att du kommit en bit på vägen och att tvillingarna mådde bra trotts allt bra att din tapp var så lång också bra om dom håller kvar sig ett par veckor till.

    Yasmin dom mätter tappen varje gång jag är på ul vaginalt och 3 cm är bra normalt huvudsaken är att  den inte kortas för varje gång då det kan vara tecken på att man börjar mjukna och slutligen öppnar sig. detta har kollats extra då jag haft mycket sammandragningar.

    mugglesfan nu ska jag först på ul om 3 veckor igen, så det kanske blir varannan sedan för er

  • Love83

    Yasmin va roligt att det gått bra kul att du också väntar 2 killar

    Man längtar så tills man får träffa dom små allt känns så overkligt fortfarande

  • Love83

    mugglesfan glömde ju skriva att det är härligt att ditt ul också gick bra och att tappen var såpass lång är ju super


    jäntan du får göra allt de du ska utan att stressa så ska de nog gå bra be de andra bära de tunga sakerna hoppas ni får en fin semester.

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!