• Love83

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    hej alla jag fick jätte starka värkar igår kväll och fick åka in livmoderalsen var opåverkad men jag måste vila tyckte det var riktigt otäckt trodde nästan det var kört.

    någon hätr dom har mycket sammandragningar?

    mugglesfan jag ser bilderna men kolla i mitt galleri ist.

    önskar alla en god fortsättning kram

  • Love83

    erikamaria tror det beror på att tarmarna ligger uppåt och trycker, dessutom fungerar ju tarmarna mycket mer långsamt vilket gör att man blir lättare förstoppad och uppblåst jag känner också så oftast på kvällarna att allt trycker uppåt.

    föressten en liten äckelfråga men har ni fått mer ökadade flytningar jag har fått jätte mycket och det märks speciellt på morgonen efter att man legat en hel natt de rinner ur nästan vattnig flytnin´g, jag vet att jag haft så med de andra men tycker det är lika otrevligt varje gång.

    Lhuna när ska du ha dina tvillingar? jag har också bebisar som delar moderkaka och har endast en tunn skiljevägg i mellan dem vilket talar för enäggstvillingar.

  • Love83

    vi ska på tillväxt ultraljud den 10 januari. mina har vart exakt lika stora tror det var nån millimeter kring buken som skillde men ska vara normalt.

    hoppas ni får reda på könet nästa gång då är ni ju lite längre borde ju gå och se menar jag

    jag har gått på ul var tredje vecka men blir nog varannan så småninom ev varje sa han beroende på hur det såg ut.

    var hos bm idag och hade sf mått på 25 i v 23 allt såg bra ut förutom att mina fogar och sammandragningar spökar, fick med mig kryckor hem för att avlasta men tycker det är as svårt att använda dem, hoppas jag kan få bli sjukskriven snart för jag kan verkligen inte jobba i mitt skick nu, klarar knappt klä på vår trottsiga 2 åring.

  • Love83

    erikamaria jag vet inte varför dom inte gjorde det men livmoderhalsen var inte påverkad av värkarna så kanske därför, men ska ligga på på måndag för att få till det. får jag fråga vad du är sjukskriven för är det fogarna?
    Man blir ju deppig också då jag ska vara arbetslös from 1 februari men har timmar på hemtjänsten vilket jag inte får tacka nej toll igentligen så en sjukskrivning krävs ju.

    snurrigt detta  

    javisst är det praktiskt att veta könet särskilt med tvillingar jag är redan färdig med vagn har köpt lite bas kläder men man får väll jätte mycket när de kommer, behöver ett skötbord och spjälsäng bara så klarar vi den första tiden. Tänkte att dom nog känner sig trygga av att sova i samma säng till att börja då de är vana med varandra

  • Love83

    Lyckomia det där snoret har jag också haft Kräks men om jag har haft sex och han kommit i mig kan jag ha sådant dagarna efter , har hört att det är okej att lite av slemproppen kan släppa det bildas nytt om jag fatta rätt, så länge man inte har ont eller att slemmet är lite blodfärgat är det nog lungt.

    minns engång när jag var i v 28 med ett utav barnen vi var ute och storhandla och det kom en jätte stor slemklump alltså riktigt stor ringde förlossningen och hon trodde det var den och att jag skulle ta det lite lungt och komma in fall jag fick värkar.

    vilket härligt prat vi har här inne

    min läkare sa på rutinultralju´det att från v 28 så var det inga problem att sjukskriva men det är ju några veckor dit och behöver få ta det lungt nu

  • Love83

    Men gud så jobbigt mugglesfan detta är något jag också oroat mig för, men jag har hört att ju tidigare man  upptäcker det ju bättre är det man kan hinna förebygga genom olika behandlingar tills de är tillräckligt stora för att tas ut. Hoppas verkligen att det går bra vet inte vad jag ska säga finns ingen riktig tröst jag ska hålla tummarna och även tår för att det ska gå vägen detta.

    Jag har också hört att man kan förebygga TTS genom att man tömmer på vätska hos mottagaren men vet inte så mycket men att detta kan hjälpa. Ja du kommer garanterat träffa bra läkare i Huddinge som kan ge er hopp.

    Tycker det är knepigt att läkaren inte vet riktigt det där med ersättning då han faktiskt ser sådant här då och då och borde veta vad som gäller.

    Många många kramar till dig// Stina

  • Love83

    mugglesfan vet att man gör operationen i Köpenhamn också vet inte om det blir närmare men, har hört att det finns dem som fått åka dit istället.

  • Love83

    lyckomia

    beklagar så fruktansvärt mycket är så lessen att ni ska behöva uppleva detta med att förlora det käraste man har

    är glad att ni får bra stöd från personalen och omgivning ta hand om varandra och era fina änglar kommer alltid finnas nära er.

    många många kramar till er

  • Love83

    hej jäntan va roligt då är vi ungefär lika


    jag blev sjukskriven idag pga svår foglossning går med kryckor och har mycket sammandragningar, men  jag oroar mig ändå för att sjukskrivningen inte ska gå igenom då det ä'r försäkringskassans egna läkare som avgör.


    Men jag brukar passa på att göra lite sysslor på morgonen då jag är som piggast men blir oftast liggande på sängen av smärtor då jag skyndat mig göra massor då jag har ork och min barnmorska sa att det blir värre om man gjorde så.


    Jag har 4 barn hemma och har fått mycket hjälp av de två största det värsta är nog den krävande 2 åringen vi har som styr upp allt här i huset för tillfället.


    Hoppas alla mår bra och grattis ännu en gång jäntan hoppas du hänger på mer här i tråden nu alltid kul att vi blir fler och kan utbyta tankar och sånt

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!