• Love83

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    frökenjo skrattar jag är likadan går som en kärring man vill verkligen inte ramla med tvillingmagen

    mysigt att det sprattlar så mina knör mer känner ju att det är något där önskade det kunde vara tydligare bara så att man får mer bekräftelse på att det är bra. Jag ska iaf på rutinultraljudet på måndag så håll tummarna för att det ser bra ut nu

  • Love83

    frökenjo glömde skriva att jag håller tummarna för ert rul och att ni tar er längre i graviditeten denna gången

  • Love83

    är nervös idag ska på rul håll tummarna alla för att det ser bra ut kram

  • Love83

    hoho alla allt gick bra och jag såg nästan direkt att det var snoppar på dem, jag fick inte helt klartecken från läkaren att det var pojkar men när han mätte lårbenet på ena bebisen såg man en tydlig pung och snopp och jag frågade om det som sticker ut där är vad jag tror, svaret jag fick var att jag ser väldigt bra och att hann trodde jag hade rätt om att det var gossar. Kommer få gå på täta kontroller ska dit igen den 20:e och då får vi se om det syns tydligare.

    sedan drog ju läkaren det där med hur lika pojkar och flickor är och det är klart man vet alldrig men jag har alldrig sett snoppar på mina tjej ul och inte på bägge två.

    fröken jo va roligt grattis

  • Love83

    mugglesfan va härligt KUB gick bra :) min mage har växt väldigt mycket ser ut som jag är i v 25 iaf tycker jag, men jag har vart gravid många gånger  så då är nog magmusklerna inte så starka att de håller emot på samma sätt.

    annelian ja RUL är förkortning på rutinultraljud va roligt att få se dem igen

    Frökenjo HÅLLER TUMMARNA IDAG!! du måste uppdatera när du gjort det är så nyfiken Jag har fått hårigare armar men vet inte om det beror på att det troligen är pojkar, däremot kan jag ibland lukta riktigt gubbsvett   äckligt

    jobbigt att vara öm i magen men det växer så det knakar nu så det drar väll i alla ligament, jag har ont när jag ska vända mig i sängen på natten och kan ha jätte ont nertill.

  • Love83

    jag köpte lite grejer nu redan till våra små då jag ändå var på ullared och köpte klappar. dom har ju superbilliga täcken kuddar och massa bra att ha köpte två brunbärsa påslakansett med moln till vagn kuddarna til vagnen kosta 13 kr påslakansett 59, dom har ju barbapappa filtar och massor av gulligt, men vågade inte köpa för mycket redan.

  • Love83

    frökrnjo gud va roligt grattis då är vi exakt lika långt- bra att det är tjejer dessutom eftersom om man skulle föda tidigt så är tjejer i regel starkare än killar.

    lyckomia jag drömmer så knasigt jag också hela tiden

  • Love83

    har inte vägt mig men tror inte jag gått upp så mycket men magen är iaf väldigt stor.

  • Love83


    Lägger in en bild på tvillingmagen i vecka 18 och 4 dagar. det händer ju grejer med magen iaf. Men bry er inte om mitt sexiga underställ
  • Love83

    jenphu lycka till i morgon jag håller tummarna du får gärna uppdatera

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!