• Love83

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    Jag undrar hur det går med mugglesfan hoppas deras besök i huddinge gav lite hopp.

  • Love83

    lhuna va skönt och va roligt med två små tjejer. Med mig går det bra har blivit sjukskriven men väntar på papper från f-kassan så jag kan skicka in allt hoppas läkaren på f-kassa godkänner det bara. Var på tillväxt ul i måndags  bebisarna växer bra den ena är lite större men det är normalt ska dit den 25 januari igen kommer gå på ul varannan vecka nu.

    väntade du tvåäggs eller enäggs lhuna?

  • Love83

    mugglesfan gud va glad jag blir för att höra detta, håller nu tummarna för er och vila nu och ta det lungt så du kan hålla inne dessa små så länge som möjligt

  • Love83

    mugglesfan jag har ju tunn skiljevägg och har varit jätte nojjig för detta är verkligen jätte glad att allt gått bra för er har tänkt på er jätte mycket

    Jag är i v 24 plus 5 dagar idag längtar tills man kommer till vecka 30 då man kan pusta ut lite

  • Love83

    hej igen alla

    jäntan har inte fått pappret från f-kassan ännu så jag har inte kunnat skicka in  sjukpappret ännu, men hoppas det kommer på måndag
    mugglesfan jag har inte mätt min mage ännu men ska göra det om jag bara hittar måttbandet :/

    Vattengympa har jag gått på med dom andra barnen , men jag vågar inte nu pga sammandragningar som jag har så ont utav så jag bara tar det lungt nu.

    Vagn hade vi redan fixat jag har gömt den nere i källaren och den kommer inte att ordnas något med förrens jag närmar mig slutet och skulle det hända något så f¨år någon ta hand om den så jag slipper se den.

    frökenjo hoppas du snart blir sjukskriven så du kan ta det lungt

  • Love83

    frokenjo jag har svårt att säga direkt vem det är som sparkar jag tycker nog mina mer knör och masar där inne jag vet ungerfär hur de ligger men de kan ju ändra så de ligger neråt eller uppåt , har haft mycket sparkar mot rumpa och urinblåsa på sist ul låg A med huvudet ned och den andra med huvud upp men jag misstänker att den med huvudet ner har vänt sig.

    mätte min mage idag är i v25 fulla och magen var 107cm i omkrets

  • Love83

    håller tummarna idag erikamaria du får uppdatera oss om hur det gått sedan

    jäntan håller tummarna för att din sjukskrivning går igenom

  • Love83

    grattis till er ovan och skönt att det gått bra


    frokenjo skönt med sjukskrivning


    annelian jätte fin mage

  • Love83

     



    jenphu åhh alltid spännande att llyssna på hjärtljud


    Vill passa på att önska alla en trevlig helg och lägger in en bild som togs för nån vecka sedan då jag var i v24, tycker inte jag ser så stor ut men kan säga att det känns i kroppen att det inte är en vanlig gravidietet . eller föressten nu när jag ser bilden så är jag nog ganska stor ändå är i v 25 plus 3 el 4 dagar idag.

  • Love83

    mugglesfan jag tycker också det är svårt att veta vem som sparkar och hur de ligger, jag känner mycket till vänster sida men ochså mycket sparkar mot mitt underliv och rumpa ibland känns det som en fot ska titta ut väldigt obehagligt då jag nästan kissar på mig ibland.

    dom kan väll busa runt och lägga sig hur som ett tag till vet inte när det börjar bli alldeles för trångt.

    Hur går det annars med dig mugglesfan? mår du bra?+ är du mycket orolig eller känns det bra? kram

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!