• Love83

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    erikamaria jag fick snitt datum i v34 vet inte vad ofta ni kollar tul, men lycka till och uppdatera gärna sedan :D

  • Love83

    yasmin tycker jag har mer sammandragningar på natten speciellt så fort jag vart på toa eller ändrar sida kan jag känna värk men tror att bäcknet spelar in en stor del också. Förstår att ni är otåliga jag vill bara ha bebisarna nu och v 36 är ju bra gjort trodde aldrig vi skulle komma hit faktiskt.

    spännande med förlossningsplan tyckerdet är jätte viktigt att gå igenom detta så man kan förbereda sig.

    Har haft fruktansvärd klåda det sista speciellt på magen och igår upptäckte jag att magen var full i utslag så idag har jag fått tavegyl tabletter som är klådstillande, ska till bm i morgon för att ta blodprov för att kolla gallsyra nivå eller var det var för att utesluta hepatos antar att det är det man även kallar graviditets klåda. Även detta är extra jobbigt då jag har lust och klia ihjäl mig och det är värre på nätterna. Tror dock att det helt enkelt beror på att man är så uttöjd i skinnet nu men lika bra att kolla upp det

    och kan säga att jag får kommentarer vart jag än går med denna mage antar att jag ser gigantisk ut , folk är snälla men säger att de alldrig sett en så stor mage. nog för att jag är stor men tycker ändå inte jag är så stor när jag tänker på att det faktiskt ligger två där inne.

  • Love83

    erikamaria vilka fina siffror hur känner du inför ev snitt?

    mugglesfan mina hade ju ökat ett halvt kilo vardera i v 34 sedan v31 så det är efter det dom börjar lägga på sig rejält  så till ditt nästa ul väger de nog 2kg iaf

  • Love83


    på begäran bilder tagna igår usch säger jag bara


    Har sammandragning här så magen ser konstig ut   Jag känner mig otroligt sliten nu ska jag säga men jag bjuder på dessa bilder.
  • Love83

    yasmin jag hade en magolja från apoteket men nu kör vanlig helosan och lite kortison kräm för att lindra klådan. 
     
    Tittade lite snabbt på förlossningskliniken förut alltid spännande men jag somnade och har gjort det jätte länge tror jag, fick tavegyl tabletter för klåsdan och den kunde göra en slö.

    fokenjo vilka stora bebisar du bär runt på jag har inte vart på ul sedan  v 34 och då vägde mina 2300 styck men vet ju att de kan lägga på sig ca 200g i veckan nu så det ska bli spännande och se vad de väger nu om de föds på tisdag

    nu måste jag fixa lite mat hungrig som bara den

  • Love83

    hej tjejer

    erikamaria tror även att man känner mer när man är gravid andra gången har fått för mig det iaf, men ring fl om du känner at det inte ger med sig

    annelian  skönt att du sover hoppas du får göra det resten av graviditeten också

    frokenjo har inte vart på ul sedan v34 och då vägde mina 2300g vardera och på tisdag föds dom kanske så då får vi se vad som hänt på 3 veckor.

    mugglesfan håller tummarna för att dina bebisar ligger riktigt så du får vaginal förlossning tycker det ändå är många av oss som har bebisar som ligger i säte eller?

    Var idag in till bm och tog de sista proverna min mage har blivit värre och bm trodde att förlossning var det enda som skulle hjälpa mot klådan, den är nästan värre än att ha ont i fogarna för jag håller på att bli tokig vill riva hela magen.

    hon kände också neråt men kände inget huvud nedåt ännu iaf, på tisdag ska jag ev snittas känns overkligt.

    ha en bra helg alla kram

  • Love83

    åhh jenphu vilka sötisar längtar ännu mer efter mina egna nu skönt att det går bra trotts allt hoppas mjölkstockningen gett med sig för den är inte alls trevlig att dras med.

    sköt om er nu kram

  • Love83

    hej alla!


    jobbigt att ni har krämpor själv blir klådan värre för var dag och den sprider sig mer och mer över kroppen jag håller på att bli tokig på detta.

    hoppas att mitt snitt blir av i morgon för jag orkar verkligen inte mer nu. men jag har fått för mig att bebisen vänt sig så jag blir hemskickad så håll tummarna för mig i morgon. jag uppdaterar så fort jag kan och blir jag hemskickad så får ni nog snart läsa om det här i tråden. men om bebisarna kommer så kanske det tar lite längre då jag inte fattar hur man surfar med mobilen

    sköt om er nu kram

    ps. håll tummarna för mig i morgon

  • Love83

    hej tjejer ser att det händer grejer i tråden tror att det kommer pluppa bebisar på löpande band nu


    Ja nu har jag fått mina prinsar Troy och Loke föddes m planerat snitt kl 9.55&9.56 Troy som är tvilling 1 vägde 2925 och Loke vägde 2715g bägge 48 cm långa födda v37 fulla.


    har kommit hem idag därav att det tagit tid att berätta för er.


    allt är bra kämpar med amning och sådant ska ner på koll på måndag för att se att de växer och ta nytt hörseltest.


    när man gjorde snittet upptäckte man att loke hade jättekort navelsträng så han hade nog blivit snittad ut vid vaginal fl så tur att det blev snitt ändå.


    ska försöka lägga in en bild och berättar mer senare en arg troy nu.


    lycka till med kommande bebisar


     

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!