• Love83

    Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!

    lillmagen tack skall iväg och köpa dessa idag vrt att prova


    erikamaria ja gossarna har gått upp väldigt bra ca ett halvt kilo i veckan sedan gick de ner nu när de var sjuka men gick sedan upp ca 600g på 10 dagar tror att det är ersättningen som gör att dom går upp så men vet inte?


    jag får oxå frågan om amning hela tiden vet inte varför seast igår fick jag frågan sa som det var att jag ammade lite för jag orkade inte för då skulle jag inte komma utanför dörren och det förstod tanten mycket väl, antar att det kan vara en rutinfråga typ


    inte är man sämre mamma för att man ger ersättning man gör det som känns bäst oavsett om man valt själv eller inte

    föressten funderar på om man kan börja ge nan2 tidigare (ersättning) tänkte om den mättade mer? rekommenderas från 4 månader men på paketet står det att den kan ges från födseln till barn som inte ammas :/ någon?


    Hoppas ni mår bra alla.

  • Love83

    ikapika kanske får prova nån av de mjölfria eller nanha som erika maria har användt.


    erika maria ska verkligen prova dessa magdroppar låter ju jätte bra, ja skönt att de går upp men det är nog som ikapika säger dom småäter hela tiden pga magont.


     


    ska se om jag kan slänga in en ganska nytagen bild.

  • Love83

    annelian det kn ju vara så att dom bara har en tillväxt priod och äter upp mängd i brösten kan ju avvakta någon dag ellr två för att se om det rinner till så dom nöjr sig lit längre. Kan ju vara jobbogt om d äter så ofta hla tiden om dt inte hjälper kan du ju börja ge något mål med ersättning för att se om de håller sig mätta lite längre

  • Love83

    jenphu kul att de växer tjejerna skönt att din karl snart har semester ign så du får litee hjälp. Min make börjar jobba ign nu på måndag och jobbar 4 veckor sedan har han smester jag bävar lite inför att ta hand om 6 barn själv  nu när de har sommarlov ska det ju hända så myckt hela tidn skjutsas till kompisar stranden mm vet inte hur det ska funka. Kommer be de två största flickorna om hjälp när det kör ihop sig.

    Ha det så trevligt jenphu i Dalarna

  • Love83

    åhh vilka sötnosar mugglesfan jisses vad lika förstår att ni har lite problem ibland Jag börjar se mer skillnad tror jag olika dagar men om det skall gå fort så kan det bli fel oc vi kör grönt på troy och blått för loke mest för att syskonen ska ha lättare att se skillnaden.Annars frågar dom hela tiden vem som är vem.

    jenphu mina andra barn är född 00,03,06 och 09 så det är full upp i stugan :)

    annelian hur går det med amningen?

    vi kör också med lite rapsolja här har börjat mer nu de sista dagarna då de blivit trögare tror det funkar ganska bra, har tyvärr inte hunnit köpa semper dropparna för magont ännu har inget apotek i näreten.

  • Love83

    hej tjejer!

    har varit inlagda inatt igen på näl då troy var tät i bröstet och hostade är så trött på detta båda barnen är inte bra ännu läkaren sa att det kan vara förkylnings astma men man sätter inte in medecinering hemma för detta förens man sökt vård 3 ggr för samma sak låter inte detta knepigt?? är ju 10 mil enkel väg orkar inte med detta såklart åker jag ju för barnens skull men vad ska det tjäna till att behöva vänta med hem medicinering?

    ska till bvc till veckan och får ta upp detta se till att det blir en utredning på båda.

    Sedan kollade vi öronen igen gick inte bra då troy skrek som en gris och Loke masade Loke fick ett öra godkänt iaf  jag oroar mig inte så mycket för detta då jag får kontakt med dem när jag pratar ska få ny tid .

    Angående magen min mage kommer alldrig återhämta sig ser ut som 5e månaden om jag inte har typ korsett på köpte på lindex en gördel jätte skönt stöd för magen faktiskt. Jag har fruktansvärt ont i skinnet ömmar och huden känns avdommnad. Dessutom fick jag ju klåda på slutet och det kliar forfarande och den är skrynklig som attans mina magmuskler  kommer ng inte orka dra iop sig helt vet att jag glipade redan efter nr 4 . Men visst var det värt det men inge kul då jag inte passar några sommarkläder eller jeans hatar mammajeans just nu. Gnäll gnäll idag är jag en riktig bitter f****

    amningen har det blivit mer av här då pojkarna blivit mer masiga och bröstet tröstar men de kan bli arga när mjölken rinner till eftersom dom redan är mätta, ammar även en del på nätterna då jag är så trött så jag ligge roch ammar men jag märker att de inte blir så mätta utan behöver ett flaskmål på natten. annaelian hur har det funkat de sista dagarna med amning?

    yasmin vilka goa killar du har

  • Love83

    yasmin tror oxå att bebisarna blir mer och mer medvetna och känner när det är mycket annat runt om kring och man känner sig stressad, jag märker det på mina. Dom har svårt att komma till ro när vi är ute ex igår var vi tvugna att åka hem vid kl 21 redan från midsommarfirande fanns inte en chans att få dem att somna degnällde och ingen tröst hjälpte så vi åkte hem väl hemma i vår säng var dom så glada och nöjda

  • Love83

    hej tjejer hur går det med alla har vart så tyst i tråden antar att det är det fina vädret som håller oss borta från datorn

Svar på tråden Precis fått reda på att vi väntar tvillingar i maj 2011!!!