Inlägg från: goshheidi |Visa alla inlägg
  • goshheidi

    Augustibebisar 2008, del 8

    Hur är det för dig Jucea och ni andra som är gravida igen? Fick ni ömma bröst i början? Jag kommer ihåg att jag hade jätteont i mina bröst med F och de blev jättesvullna i början. Nu känner jag inte alls av nåt sånt. Kan det bero på att jag fortfarande ammar F morgon o kväll?

  • goshheidi

    jucea, grattis till bilköp! Ford mondeo är bra har jag hört :)
    Vi funderar på en VW passat... Men vi måste nog vänta och se hur dethär utvecklar sig först...

  • goshheidi

    jucea, jag tror inte att influensavaccinet innehåller kvicksilver. De borde inte få använda den komponenten i vaccin i europa längre.

    Idag var jag till läkaren. Han kunde bara konstatera att jag blöder lite och att det inte är alls ovanligt i början av en graviditet. Han konstaterade också att jag är gravid men man såg nästan ingenting på UL, så jag är antagligen inte så långt gången som jag borde vara enligt sista mensen och det kan bero på att ÄL var minst två veckor senare än vanligt eller så är det en "onormal" graviditet som kommer att avsluta av sig själv :(
    Det var tråkigt att inte få några raka svar. Bara framtiden som kan utvisa...

  • goshheidi

    Jucea, det låter lite otäckt med kvicksilver faktiskt.

    Jag hoppas också! Är en otålig själ. Vill inte vänta!! :)

  • goshheidi

    Kan du ha blivit getingstucken? De är ganska galna denhär tiden på året?

    Tråkigt med smågräl :( Gör fuldansen ;)

  • goshheidi

    Amelie, tack för namnsdagsgratulationerna :)

    Bloddonation tycker jag också att är jättebra. Det var egentligen först när pappa blev så sjuk att han behövde flera påsar blod två gånger i veckan som jag verkligen insåg hur livsnödvändigt det är att folk donerar. Är själv 0+ och de skickar sms till mig då de vill att jag kommer och ger. Har också funderat på att donera benmärg, men det känns lite mer läskigt... Nån här inne som donerat benmärg?

    Misshellen. Åh, fy! Men vilken tur att han klarade sig. Visst blir man omskakad och börjar tänka hur skör tråd livet egentligen hänger på? Min bror voltade med sin bil när han precis hade fått körkortet. Bilen blev till skrot och hans vänster hand blev alldeles tilltrasad och stor bula i pannan. Jag grät när jag såg bilen. Inte för att jag tyckte synd om bilen utan för att jag då insåg vilken jäkla tur han hade haft och hur glad jag var att han fortfarande levde. Åkte in till sjukhuset och gav honom en jättekram.
    På passagerarsidan var taket alldeles inbucklat så om han hade haft någon bredvid sig hade den personen aldrig överlevt. Men man ska inte börja tänka en massa om...
    HAHAHA. Detdär med barnvakten var roligt!

  • goshheidi

    I lördas plockade vi 100kg äpplen och förde dem sedan till ett ställe där de pressar frukter och bär till saft. Jag kan bara varmt rekommendera det. Nu har vi källaren full med äppelsaft som inte innehåller ett enda tillsatsämne och har alla vitaminer kvar.

    Igår var jag sååå trött :( Somnade nästan ståendes. Fick en kort tupplur på kvällen då F också tog en liten tupplur. Och så var vi på en restaurang och åt och F ville absolut inte sitta i matstolen. Han skulle bara upp och gå och se på akvariefiskarna och tjöt som en värre brandbil om han inte fick. Alla människor tittade på oss och jag skämdes.... Det var sista gången på en låång tid som vi går ut och äta igen.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8