Inlägg från: goshheidi |Visa alla inlägg
  • goshheidi

    Augustibebisar 2008, del 8

    Felix har klarat sig med en tupplur sen ett par månader tillbaka ungefär. Han somnar ca 20:30, vaknar 08:00 och tupplurar på dagen mellan 12 och 14:30.

    Men ibland sover han bara 1,5 timme på dagen och då märker man att hans fjäder är slut efter middagen. Så då blir det en kort tupplur på en halv timme efter han har ätit. Men det har kanske hänt fem gånger på 2 mån.

  • goshheidi

    Vi är nyss hemkomna från Sushi-kvällen och det var riktigt bra. Nu vet jag hur man lagar sushi! :) Är bara lite orolig nu (oroar mig jämt över något), för det användes vacuumförpackad tonfisk och krabba. Jag åt bara de med gurka och avocado, men och vi använde ju gemensamma knivar :/
    Kan man begära att få göra ett blodrpov på mvc om man är orolig tro? Och vad kan de göra sen om de märker att man blivit smittad? Säger de bara shit happens? eller finns det någon medicin mot det då? Hur snabbt ser man i blodet om man blivits mittad. Suck. Ursäkta att jag jämt skriver så ego inlägg och jämt är jag orolig över något.... orolig själ....

  • goshheidi

    VT, jag vet inte hur liten. Men gravida har av nån orskak 20 gånger högre risk än andra att smittas. Varför vet jag inte. Och så stod den nånstans att just i vacuumförpackat finns det ofast i. Suck. Varför ska man behöva läsa om allt... Jag ska ringa till min bm på måndag.... å jag trodde att jag var duktig som bara höll mig till avocado o gurka, och så stod det på samma sidan som jag läste på då att man måste vara extremt noga med att rengöra underlag och knvar och alltihopa.... Skit oxo :( Man ska väl kanske inte tro på allt som står på nätet heller men...

  • goshheidi

    Jucea, tack än en gång. Du har alltid så lugnande svar. Och jag oroar mig för det mesta helt i onödan :/

    Hallon, haha! :) Men det är ju kul med nytändning i förhållandet! :) Tog ganska länge för mig att se mig själv som en sexuell varelse igen och att bli överens med min förändrade kropp. Hade löjliga tankar om att kanske P inte är lika förtjust i den som innan osv osv. Men tänd på P har jag dock varit nästan hela tiden :) hihi.

  • goshheidi

    Kvack...jag beklagar verkligen :'( Men min pappa levde sju år och han hade en väldigt agressiv sort. Vi vet ju inte hur länge han hade haft det innan de upptäckte det heller, men säkert ett bra tag för det hade hunnit gå ganska långt. De kanske kan stråla istället för operation? De frös ner min pappas två gånger. Finns många alternativ. Hoppas verkligen att allt går bra för din pappa. *kramar om*
    Jag är just nu hemma hos min mamma . Kom hit i måndas och stannar till fredag. Vi har haft det jättebra. Hon var på arbetsintervju igår och idag fick hon veta att hon fick det!! :) 17 andra sökande hade det varit. Hon har inte jobbat på 30 år :) så hon tycker det känns pirrigt. Hon sa att andra människor gå i pension i denhär åldern, och hon börjar jobba. :) Men jag tror att det gör bara gott åt henne att börja jobba. Få nåt annat att tänka på osv.

  • goshheidi

    Mamma ska börja jobba på ett bageri :) Blir tidiga morgnar med väckning klockan 04:30 för henne, men det är bara ett halvtidsvikariat så hon slutar redan klockan 9:30 så är hon trött så är det ju bara för henne att lägga sig ner o sova några timmar till sen. Är så glad för hennes skull. Hoppas hon kommer att trivas.

    VT, nej jag berättade inte för mamma, och bestämde mig för att inte säga till någon annan heller i.o.m att det ännu är så tidiga veckor. Känns att det vore jobbigt ifall det inte är bra och att behöva berätta till alla sen att det inte blev så. Men jag tycker ändå att kroppen börjar kännas mer gravid just nu, så jag känner mig mycket lugnare för tillfället. Men nästa månad genast efter ultraljudet berättar jag. Jaa, men min syster kunde jag inte hålla det hemligt för, barnmorska som hon är. Hon tittade på mig i ett par sekunder och uppifrån och ner och sa, du är ju gravid! Hahaha. Vad säger man då liksom? :) Så jag fick gott lov å berätta åt henne hur det ligger till :)

    Och idag i butiken kunde jag inte gå förbi saltgurkorna som låg i en såndär tunna. De doftade alldeles underbara tyckte jag, så jag kunde inte motstå. Är inte annars speciellt förtjust i saltgurka, så dethär var något nytt :)

  • goshheidi

    luz, jag tänkte det, att kanske det är min nya craving. Vad äckligt egentligen! :) . Men det var sååå gott! P undrade vad jag riktigt sysslade med när det lät: Åååhhhh, Mmmmmm, ÅÅååååhhhh, Aaaaaah!! från köket. hahahah :)

  • goshheidi

    VT, Jättestoert GRATTIS till er!! Äntligen. Har hållit tummarna för er. Hoppas allt går bra.
    Du undrade vilken vecka jag är i nu. Är i v.9 eller 10.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8