• Melva

    VT: tack. Alltid kul att veta att någon läser det jag skriver . Det var fö rätt regnigt i Strömstad!

    Lina S: vad söta pojkar du har

    Jag kan inte säga hur brösten blev efter mellan, men efter äldsta så återgick dom nästan till vad dom var innan, men kommer också ihåg att det tog ett bra tag. Äldsta var 1 år innan det märktes. Dock blev dom lite större, men så hade jag fortfarande några kilon kvar så det kan bero på det.
    Efter mellan hann jag ju inte gå ner nåt nästan så nu vet jag inte hur det kommer bli. Så länge dom inte blir tomma skinnpåsar är jag nöjd.

    tessiej: jag tycker det är svårt med 1-årspresenter så barnen här har fått en slant, en servis att börja samla på och en leksak. A ska få en lära-gå-vagn tror jag.

  • Melva

    Kul att se att det är fler som läser

    Buschi: jag gick ner alla kilon efter A på två månader. Det jag har kvar nu är efter mellan. Min normalvikt är runt 63, men jag har ca 25kg dit... Med A gick jag upp 20 kg så du kan tänka dig hur stor jag var på slutet

    Ikväll tändes en liten gnista hopp till, men jag väljer att vara pessimist just nu och räknar med att den kommer släckas snarast.

    Lana: men, ja det kunde han ju ha kläckt innan. Hur går det på jobbfronten förresten?

    lille08: hur går det? har du fått veta något?

    Egentligen skulle jag ha tränat ikväll, men skippade det. Vi hade grannen på besök och hon hade med sig sin dotter som är i samma ålder som äldsta så det busades på bra här. Jag och L var helt slut när barnen var lagda så vi kollade på film istället. En film som jag fö måste nominera till en av dom sämsta jag någonsin sett. JCVD, den med Jean-Claude Van Damme, där han spelar sig själv. Blä!

  • Melva

    VT: haha, jag vet, men jag tog en chansning . Fick ju höra att den skulle vara så annorlunda.

    Ha så kul i Högsäter. Hoppas det är torrare där än här.

    Imorse vaknade A blöt så det börjar väl bli dags för ny blöja (alltså storleken).

    Nu frukost.

  • Melva

    Buschi: jag cyklar nu nästan varje kväll, ca 2 mil och tränar styrketräning på det. Min kropp klarar inte av att vara gravid så där bra (foglossning, nerver i kläm och diverse annat) så just nu ligger fokus på att få upp normal användningsstyrka i kroppen. Sen hoppas jag bli ungefär lika vältränad som innan första (var bra vältränad innan jag blev gravid med äldsta).

    Så jag har minskat några kilon sen jag började (en månad sen kanske?), sakta men säkert går det framåt. Kan ju iallafall få på mig nya byxor

  • Melva

    jucea: tack. Det går sakta, för sakta, men jag får väl vara nöjd med det . Det jobbigaste är ju att ta steget och hålla igång tillräckligt länge att det blir en vana .
    Ja, dom är söta -och busiga .

    Nu har As nästa tandpar nästan kommit igenom. Han har inte gärna velat äta idag, men han har märkbart mindre ont av dom här än dom tidigare. Gott det.

    lille08: ja, det kanske kan ta längre tid i semestertider. Hoppas du får svar snart då.

    Hela hemmet ser ut som ett bombnedslag nu. Borde städa, men har ingen lust. L fick tid till op idag...

  • Melva

    jucea: L är min man och han har fått tid till steriliseringsop. Jag vill ha fler barn, vi är inte överens...

    Jag låter lille08 svara för sig själv.

    L är iallafall hemma nu och tar middagen med barnen. Jag har ingen lust med något. A skriker fö mest bara, han vill inte äta alls just nu, trots alvedon. Men imorgon eller övermorgon är nog tänderna igenom så det blir nog bättre då.

  • Melva

    sthlmstjejen: igår sa han att han funderar på att avboka det. Funderar alltså, medans tiden tickar på. Och så kom tiden idag. Blev lite jobbigt för mig.

  • Melva

    KaOl: du bara MÅSTE titta in för att säga det eller? Här regnar det ju och är allmänt tråkväder . Nä, men gott att ni har det bra.

    Ja, L har det jobbigt med att jag blir ledsen. Det är ju därför han funderar på om han ska avboka. Jag kan ju tycka att han självklart ska göra det till vi har ett beslut, men han menar att det inte betyder något för honom för han kan ju ändra sig på op-bordet. Jaja, vi får väl se vad som händer. Inte lätt att vara L nu.

    Jag somnade på soffan förut och ärnaturligtvis klarvaken nu. Tänkte träna för en stund sen, men A har varit orolig. Har fått i honom lite alvedon nu så jag hoppas kunna träna snart. Kan jag inte sova är det ju lika bra .

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8