• Melva

    Augustibebisar 2008, del 8

    Han har inte sagt att han bestämt sig för att sticka, men som han säger: "jag vill ju inte lämna dig, men jag vet inte hur jag gör". Tack för den. När jag påpekar det för honom så heter det bara "ja, men jag har ju inte sagt att jag lämnar dig". Nä, han har heller inte sagt att han självklart stannar kvar. Det är den där osäkerheten som är problemet i stort.

    L är kramig och gosig på alla sätt och vis. Jag är avståndstagande. Jag klarar inte av den här situationen så bra och han bad mig ju tänka över det en gång till. Jag har dock bestämt mig och jag kommer inte ändra mig. Så jag gissar att sticker han inte nu så gör han det om ett år...

    Jo, vi går båda fortfarande till terapeut och jag hoppas han fortsätter även om han drar. Han behöver det. Jag med, men jag vet inte om min terapeut är så där super. Hon ska ju hjälpa mig hantera L sas, men hon talar mer om för mig hur jag ska göra med barnen än han, typ.

    Det enda jag kan tänka på är hur jag ska orka med allt själv. Jag känner redan av karpaltunnelsyndrom och fogarna.

  • Melva

    sthlmstjejen: tja, maken i ett nötskal. Nä, han skyller inte på mig, man har har väldigt svårt för att ta ansvar för vad han gjort. Som sagt, han vill fly, har alltid gjort det när det är jobbigt. Det är lättare än att konfrontera och ta hand om det.

  • Melva

    sthlmstjejen: hon kanske är så inne på att gå just nu?

  • Melva

    Äl-test hade jag kunnat prova om vi hade fått försöka länge innan jag blev gravid (som länsgt har vi försökt aktivt i ett år och då hade jag inga test), men annars hade jag nog blivit gott stressad av dom. Mer verkstad än trevligt tror jag. Vilken press, tänk om man grälat, tar ett test med bra resultat och så ska man hoppa i säng hux flux då? Nope, inget för mig.

    lille08: gott att allt såg bra ut .

    Lina S: hoppas ni får det här huset istället då . Om dom inte vill sätta ut annons så blir det väl inte så många som budar heller.

  • Melva

    Var ju till tandläkaren med A idag. Kom dit och det första hon sa var, Ja du behöver ju egentligen inte komma hit, du kan ju det här nu. Så här får du en tandborste till A. Sen räknade hon tänderna och sen var det hejdå. Såg också att kindtänder är på väg igenom, men det visste jag ju redan.

    Ikväll ska jag handla inför hans födelsedagskalas till helgen. Och hitta ett par byxor till mig. Behövs nu.

    Jag är trött, men inte så som jag varit dom senaste dagarna. Fick sovet en del inatt också, kanske mest för att jag faktiskt lade mig rätt tidigt . Jag får sluta sätta på tvättamaskinen så sent.

    Fast ikväll kommer ju finalen på SYTYCD och den SKA jag se .

  • Melva

    VT: ja, det var när vi försökte få till E. Jag började bli stressad när det närmade sig året utan att det tog sig och skulle precis till att ringa för att få bli undersökt när det blev plus på stickan .

  • Melva

    Grattis goshheidi !

    Ja, det kan ju kanske stämma. Jag har också hört att det kan ta ett år innan kroppen återhämtat sig efter hormoner. Nu ändrades inte min mens när jag slutade med p-piller dock.

    jucea: men det är ju fullt naturligt att man har mer lust vid äl .

    Rimfolina: tack. Ja, jag hoppas också det. Köpte ett par mammabyxor idag, men smyger lite med det för L. Löjligt egentligen, men jag är så rädd att han ska sticka...

    Har skitont i ryggen nu. Nerverna. Måste köpa nya skor märker jag.

    VT: gör det!

  • Melva

    VT: glömde en efter mitt Gör det!
    Sen var det senaste inlägget riktat till sthlmstjejen istället för mig?

    Jag har ont i huvudet och känner mig snurrig. Sjuk. Hinner inte med det nu, ska ju fixa allt inför As kalas till helgen.

    sthlmestjejen: jag vet, jag vet.

  • Melva

    VT: vad skönt att ni har ett så fint förhållande till dina svärföräldrar.

    Ja, jag är ensam, L jobbar som vanligt. Sen ska han träna ikväll. Lika bra det, jag får mer gjort då. Knappast så att han kommer städa undan sånt som behövs innan den stora städningen ändå på kvällen.
    Nä, jag knaprar alvedon.

    Nu är det dock dags för både V och A att få sova lite så då ska jag också vila.

    MEN vad märkligt det känns att E inte är hemma!

  • Melva

    Jag hade, numer med tvekan och inte lika lätt, gjort abort.

    Jag är helt slut. Snurrig och orkeslös. Har inte orkat göra ens hälften av det jag hade tänkt göra hittills.

    A står någon gång ett par sekunder själv, men det är inte mycket och inte säkert. Häromdagen reste han sig dock utan stöd, men fann det snabbt . Han är inte i närheten av att ta några steg eller gå. Vill fortfarande hålla med båda händerna när han ska vandra iväg någonstans. Han är nöjd med sitt krypande. Det kommer ju när det kommer, ingen idé att stressa över det. Bara han går innan nästa pyre kommer så är jag nöjd och det är ju ett bra tag dit .

  • Melva

    Nu kanske ni tycker jag är fullständigt ansvarslös, men jag vet knappt vad influensan går ut på. Jag har inte brytt mig om mediarapporteringen då det många gånger blir så förstorat. Så jag vet inte ens vad jag ska vara rädd för.

    Förskolan där E börjat har ändrat sina hygienrutiner och jag har börjat tvätta händerna på barnen lite oftare, speciellt när vi varit i affärer, men mer än så gör jag inte.

  • Melva

    Hur säkert är det där vaccinet då?

    Jaha, nu har jag sagt till maken att jag kommer inte ändra mig. Det blev ju kanske inte så där jättebra av det. Väntat iofs. Han blev stött av att jag sa att jag mem räknar bort honom, men det har han ju själv gjort och gör fortfarande!
    Men precis innan han stack till träningen så kom han och sa att han vill ju vara med mig och att han får lösa det här på annat sätt. Fast jag bli irriterad, som vanligt ska han lösa det (jag är liksom inte med i planerna) och VAD ska han lösa? Nu sa han att han ska försöka öka inkomsten.

    Säg till när ni vill att jag ska sluta tjata om det . Men det är skönt med feedback (positiv som negativ) och jag behöver prat om det.

  • Melva

    Vi har det inte superfett, men inte supertight heller. Vi har så vi klarar oss, mycket tack vare att vi bor så billigt. Jag tror bara att han har ju bestämt sig för att det räcker oc han har otroligt svårt för att ändra sig. Min inkomst kommer dock bara öka from nu egentligen (förutom i korta perioder), men det räknar han inte med...

    Ja, barnen kostar ju inte så mycke tnär dom är små och i takt med att dom blir större så kommer jag också börja jobba ju..

  • Melva

    goshheidi: håller tummarna för att det är helt ofarlig blödning.

    VT och Lana: jag hoppas ni får pluss snart, om inte annat för att slippa vara höggravida på sommaren

  • Melva

    jucea: vi behöver inte skaffa större, men han vill. Jag anser dock att det kommer gå bra så som vi bor nu. Lite trångt blir det naturligtvis, men inget av barnen går i skolan så dom behöver inget eget ställe för läxläsning eller liknande än.

  • Melva

    Hann inte mer än sätta mig så grinade mellan över något...

    Vi planerade redan när jag väntade A att vi ska bo kvar flera år här och om det inte fungerade att ha alla barnen i ett rum så skulle vi flytta ut i vardagsrummet. Det är inget som behöver ändras nu.
    Barnen får bo 2 och 2 i rummen och vi i v-rummet.

    Hus får bli när det är läge för det och det återstår att se när det blir det. det tråkiga här är att det skiljer en del på priserna på bara några få mil så det är surt att köpa hus här. För vi vill inte flytta dit det är billigare .

    Och så glömde jag ju det viktigaste! A fyller år idag .

    Nu frukost, sen iväg till förskolan. Ska baka bullar som vi ska kalasa på sen. Blir tårta två dagar i rad till helgen så det är väl lite överdrivet att ha det idag också.

  • Melva

    A tackar och bockar (står med huvudet i golvet, som en fällkniv) .

    Ja, det blir ju trångt, men nog går det. Folk har bott trängre .

    VT: Lane är det vi kan sträcka oss till. Tyvärr har dom ju ingen affär där så jag är sådär intresserad egentligen. Men det är ju populärt också.

    Nä, jag får nog vinna på lotto för att L ska bli nöjd tänker jag.

  • Melva

    VT: ja, Väne ryr skulle ju vara ännu närmare till gården, men jag vill inte bo där. Vi var en sväng dit och kollade och jag blev inte klok på hur det var uppbyggt riktigt. FAst det är ju egentligen en vanesak. Men det är dyrare hus där va?
    Vill vi bygga behöver vi inte köpa tomt .

    Nu har jag lagt A och V och hoppas få lite vila själv. Det ser ut som sju svåra år, men jag är fortfarande snurrig så det får vara till när jag orkar ta tag i det. Går snabbt sen ändå.

  • Melva

    A tackar för grattisen.

    Jag mår skit, sjuk. Egentligen ska A få 1-årssprutan idag, men jag ska ringa bvc och höra om dom vill ha dit mig. Vet inte hur hysteriska dom är när det gäller svininfluensan. Alltså, det är inte den jag har, men dom är väl kanske extra försiktiga.

  • Melva

    KaOl: rigtig liten tuffing!

    jucea: jag bryr mig inte faktiskt. Jag lämnar äldsta på förskolan och ska börja gå till ÖF med dom andra när läge är för det. Kommer vara lite mer noggrann med handhygienen, men mer än så gör jag inte.

    Jag kommer inte vara här på ett tag. Är helt slutkörd, har inget stöd, ingen att prata med (förutom er och ni är guld värda, men jag behöver någon irl också) och mycket som ska ordnas. Med tanke på dom senaste dagarnas utveckling så kommer jag inom det närmaste lämna L. Hur och när det kommer kunna ske vet jag inte, men jag kan inte leva med en som är så negativ till allt jag vill göra och bara kör på med sitt och anser att jag ska acceptera det eller sticka. Han kan inte se vad han gör. Hur det blir med barnet har jag ännu inte bestämt mig för, jag har börjat vackla. Jag vet inte hur jag ska klara av det själv.

    Tack för mig.

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8