• Melva

    Augustibebisar 2008, del 8

    VT: vad bra att det känns bra .
    Jo, det måste vara svårt att räkna ut att man ska borsta och inte mata dom med en massa godis hela tiden

  • Melva

    KaOl: jobbigt när det känns så.

    sthlmstjejen: nä, hon börjar imorgon.

    Quinny: jag ska också ha mini hemma ett år till minst (A, 0809). Hans storebror ska också vara hemma så det blir bara äldsta som ska börja förskolan nu. Hon blev 4 i juni.

    Jaha, smarta jag är svintrött, men satte på en maskin tvätt. Klar om sisådär 2½ timme! Att jag inte lär mig...

  • Melva

    Carina: tack. Jag tror det kommer gå väldigt bra.

    Just det, A har dreglat i två dagar nu och kunde inte somna utan alvedon förut. Lite röd och svullen i tandköttet så nu är det täner på g igen. Men erfarenhetsmässigt så kan dom ju dröja länge med ont. Jippie! Eller nåt. Kommer nog bli en del tuffa nätter nu, tröttheten på mig börjar ju komma nu också.

  • Melva

    sthlmstjejen: ja, min tanke om nyfödda är ju "en sån vill jag ha" . (Men visst är det skönt när dom närmar sig året, börjar gå och så ).

    Idag var första dagen för äldsta på förskolan. Hennes protester när det var dags att gå hem hördes över hela nejden. Mellans var inte långt efter. Så jag tänkte att vi går till ÖF då, men det lät likadant när det var dags att gå därifrån...

    Nu sover mellan och jag hoppas A slocknar inom det närmaste också så jag och E kan ta vår dagliga gosstund i soffan.

    Lina S: hoppas ni får det nya och får sålt ert gamla hus.

    Maken tittade på hus häromdagen, såg jag av en slump. Är ju inte direkt det han brukar kolla om jag säger så . Och inte var det ett rött, fyrkantigt tegelhus heller! Kanske blir karl av honom också.

  • Melva

    sthlmstjejen: vet inte vad han tänker. Är lite less på att han aldrig kan kläcka ur sig vad han vill utan femtielva brasklappar, värderingar om huruvida man ens kan tycka så och sen avsluta med det klassiska "jag vet inte". Så jag är lite sur nu.
    Det är så j-a tungrott att ens försöka ha en konversation med honom om vad vi ska ha att äta. Du kan ju tänka dig hur det är i övriga lite mer viktiga områden då.

    Jo, mellan ville ju inte heller gå hem igår. Får se hur det blir idag. Samma bråk och skrik kan jag tänka. Kommer inte ens ihåg om vi skulle komma tidigare eller vid samma tid och stanna längre idag. Måste ringa för att höra sen. Jag tror dock det kommer gå alldeles utmärkt att lämna henne sen.

    A har dock sovit bättre inatt. Tack för det, men jag är ändå gristrött.

  • Melva

    MissH: grattis! Ja, mellan var ju en bitare och det kan hända ibland fortfarande, men nu mycket sällan. Nu bet han av både frustration och kärlek sas, men inget är ju ok. Jag gav honom ett alternativ, han fick bita i snutten. Att säga nej har alltid triggat igång honom mer och på så sätt fick han ur sig samtidigt som han inte gjorde fel. Men snutten var också det enda han fick bita i, inte tröjor eller nåt. Fortfarande kan han gå omkring med snutten i munnen när han är trött och grinig.

    Han har öht varit ett "mun"barn- stoppat mycket i munnen, visat känslor med att bita etc och gått omkring mycket med snutten i munnen medan han lekt med annat.

  • Melva

    Lana: grattis till E (för hon fyller idag va?).

    Förut stod A en stund själv, reste sig från golvet, men han märkte nog inte det. Han var förbannad .

    Jag väntar på att A ska somna. V sover och sen ska jag och E gosa i soffan. Som vanligt .

    Jag har inte gått upp ens ett gram. Brukar ju vanligtvis vara ett par kilo dom första veckorna för mig. Men jag klagar inte . Å andra sidan så känner jag inte av det alls så så det kan lika gärna vara så att det inte blir något av det...

  • Melva

    lille08: vad kul .

    Lina S: jo, det blev ju så . Tänkte hålla det lite hemligt och har försökt att inte skriva det rakt ut i den här tråden, men jag lyckades ju avslöja mig själv i en annan tråd .

    Det är dock lite turbulent iom att det är diskussion om vi ska behålla. Jag vill, men inte maken. Det blev liksom en liten olycka innan vi hunnit komma till ett beslut om huruvida vi ska ha en till öht.
    V.7 är jag i nu iallafall.

  • Melva

    Lana: ok, grattis i förskott då .

    S u s s: tack. Ja, vilken vändning ja. Väldigt jobbigt är det dock. Jag är glad, men inte maken...

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8