• Melva

    Augustibebisar 2008, del 8

    Blev 1,5 km bara. Nu paus innan styrketräning

  • Melva

    sthlmstjejen: ja, jag tycker ju också det är sent . Ja, vi kan ju inte komma överens om preventivmedel så det får vara. Vi får kramas och pussas lite extra istället .

    Ha ha, så dom håller dig igång!

    Nä, nu är det frukost, jag är vrålhungrig. Sen måste jag ringa hon som sköter förskoleplaceringarna. Ska bli intressant, inte lätt att prata i telefon här hemma alla gånger.

  • Melva

    VT: åh, dit vill jag också , men det blir ju inte läge med småbarn och inte kul att åka på sånt själv ju!

    Vasektomi är ju sterilisering. Dom klipper sädesledarna. En snabb titthålsoperation och sen kontroller i 6 månader för att se att det inte växt igen. Man kan ju ångra om dom kniper ihop dom istället, men det är ju inte 100 det heller.

    Blev helt plötsligt nästan barnfri. Grannen har sin äldre dotter hemma ett tag (hon har en på 6 månader också) och E bestämde när jag stod i duschen att det var dags att gå dit och leka. Jag var glad jag hann bli klar innan hon drog ut V och sprang dit .
    Har suttit och tjötat en stund där, nu är jag hemma för att A behöver sova. Så nu är det väldans tyst!

  • Melva

    Jaha, nu såg jag två vita prickar i underkäken på A också, alltså tand nr 7 och 8. Lika bra att ta alla på en gång , eller så vill han inte vara sämre än syskonen som hade 8 tänder när dom fyllde 1 .

    Ja, jag tror också det är bra att gå ner i vikt mellan barnen. Det blir ju jobbigare att vara gravid med en liten att passa/ta hänsyn till och övervikt samt graviditet på det kan bli rätt tungt. Säger jag som inte gick ner mycket mellan 2an och 3an . Fast å andra sidan var ju inte mellan gammal när jag blev gravid med A.

    Nu har A ätit lunch, mellan precis vaknat och det är dags att hämta E. Sen ska vi ner på stan och handla lite. Maken kommer inte hem ikväll så vi äter nog ute idag

  • Melva

    Grattis till Lyckeli

    sthlmstjejen: grattis till F för dom första stegen .

    Jag är helt slut. Kunde inte somna igår så jag har sovit dåligt och är helt själv med barnen till ikväll. Blä.

  • Melva

    lille08: åh, vilken god natt

    sthlmstjejen: missade att ni blivit av med barnvakt. Vad surt! Bra att kvällen blev bra ändå.

    Nu har jag bokat hotell för mig och maken. Imorgon ska vi slöa oss lite är det tänkt . E ska sova hos farmor och mor kommer hit och sover med V och A. Gillar inte att fråga mor egentligen för det är ju sååååå jobbigt och görs med pust och stånk och stön och sen ska hon tala om för mig hur våra barn är (som om jag inte vet det...). Men vi har inte så många att fråga och E ska få lite ensamtid med farmor och farfar så det fick bli så.

    Nu väntar jag och E på att småbröderna ska somna, sen ska vi mysa i soffan. Ingen idé att krypa upp där förrän dom somnat.

    Under tiden ska hon se Kalle Anka på youtube så nu får jag flytta på mig

  • Melva

    sthlmstjejen: jag ska tänka på dig när jag slipper vällingflaska och springa upp för nattkissande

    Lina S: åh, spa. Har jag aldrig varit på, men skulle gärna åka någon gång. Låter gott.

    Vi skulle väl egentligen kunna få barnvakt lite oftare än vi försöker, men det är inte så kul att fråga någon som gör sig till något offer så fort man frågar (min mor) eller någon som är så sjuk som svärfar (iofs inte han som passar barnen, men ändå han är ju med). Svärmor stressar ju också upp sig en massa så hon är ju helt slut sen.

  • Melva

    Jag tror jag börjar bli sjuk. Vill bara sova och det tar bara emot att träna. Försökte nyss, men det fungerade inte alls. Ska bli gott med en kväll ledig.

    jucea: är det kindtänder på g? dom brukar kännas mer än dom andra eftersom dom är större.

    Nä, nu blir det städa och sen äta lite innan innan mor och maken kommer (Maken lämnar E hos farmor och farfar).

  • Melva

    Nu är vi hemma .

    E hade haft det lite jobbigt igårkväll, men det redde ut sig. Hon saknade sin mamma och pappa lite . A och V hade haft det bra med mormor.

    Vi kollade Harry Potter, gick en sväng på Fjordfestivalen, idkade lite vuxensamvaro och slöade och gottade oss åt att det bara var vi . Åt gott också, men det var lite för starkt för mig. Har haft ont i magen idag.
    Idag tog vi med barnen till karusselerna och det blev en del åka av. Nu har dom somnat och vi ska se film.

    Men vi sov inte så bra, sängen var för mjuk. Vi båda hade ont i ryggarna när vi vaknade.

    Ha så kul ikväll, Rimfolina .

    Lina S: jag är också nöjd om A kan vänta lite. Han går just nu med matstolen som stöd (skjuver den över golvet), men tror inte han kommer gå tidigare än sina syskon (dom gick när dom var 13 och 13½ månader).

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8