• Melva

    Augustibebisar 2008, del 8

    lille08: bra att du fick remis ändå och han inte avfärdade det på något sätt.
    Vad kul med inskrivning .

    goshheidi: återkom när du känner att du orkar.

    Idag har jag vikt tvätt, lite mer tvätt och ännu mer tvätt. Har en förmåga att samla det på hög. Det tvättas, men viks inte . Ska plocka i en massa småskräp och sånt sen också. Och sen är det att få in leksakerna på barnens rum i ordning. Finns det ingen speciellt plats för dom så vill inte barnen städa.

  • Melva

    lille08: förstår att du är nervös, men nu blir det ju kollat och du behöver inte gå och fundera på det. OM det nu är något så har du ju verkligen både upptäckt det tidigt och kommit till behandling tidigt (fast jag tror inte det är något).

    Kommer inte ihåg vem som frågade om menssmärtor. Men jag har också hört att det skulle bli lindrigare efter barn (blev det ju för mor om inte annat), men det har inte blivit det för mig. Eller ja, hur det blir nu vet jag inte, men det blev det inte efter dom andra barnen.

    Nu har jag vikt tvätt i mängder, har maskiner på g och ändå har jag bara precis kunnat stänga locket på tvättkorgen. Iofs är det ju en del "kan vänta"-tvätt som ligger där i, men det är ju gott att få undan den också. Kanske ska ta och röja i garderoberna när alla kläder ändå ligger vikta i sängen

  • Melva

    sthlmstjejen: ja, fy jag hade också blivit orolig. Jag vågar fortfarande inte släppa E något, men egentligen borde jag kunna göra det här vi bor. Men vet ju inte vart dom kan ta vägen!

  • Melva

    Sorry, nu kommer gnäll, hoppa över .

    Jag är så j-a nere. Har ingen att prata med (förutom här och hur kul kan ni ha åt att lyssna på det då?). Vill ju så gärna ha ett till. Tänker bara på det och inte f-n blir det bättre av att L bara säger "jag vet att du vill, jag förstår att du är ledsen".

    Jag sitter här i min ensamhet och gråter. Ignorera mig... Ville bara få ur mig l ite.

  • Melva

    Tack alla! Jag vet att mycket talar emot en till nu, rent logiskt (ffa för att L inte vill) och jag tjatar inte, är inte på honom om det. Vill han inte så vill han inte och jag vill ju inte ha en till om inte han vill. Men det känns så jobbigt att veta att det inte blir en till. Konstigt, jag hade ju själv bestämt mig för det för bara några månader sen.
    L vill nog inte prata om det för han är rädd att jag ska övertyga honom, han har svårt för att ändra sig om han bestämt sig om något jobbigt.

    Och ja, L har ju lite att jobba med, men det har han ju om vi har 3 som 4 barn. Situationen kommer inte ändras av det.
    Men jag förstår hans argument, absolut. Bara det att jag känner mig inte klar och det kan han nog aldrig förstå, den känslan. Han har pratat om att vi ska gå och prata med någon om det, men jag vet inte hur det ska gå till.

    Blä!

    lille08: förstår att det har varit en turbulent tid för dig, W har varit mycket sjuk, du är gravid och nu har du hittat en knöl. Klart det kommer ifatt allt på en gång någon gång.

    Fick ju iallafall mensen inatt så nu är pmsen borta, för den här gången.

    Idag blir det att röja bland papper och en massa småplock jag inte hann med igår.

    Och så måste jag få iväg ansökningar och säga upp dagis för mellan. Har ju satt upp honom i kö och hans ka egentligen skolas in samtidigt som äldsta, men jag ska ju ha vårdnadsbidrag för A och honom så då får han ju inte ha dagisplats. Jag har dock glömt säga upp platsen, idiotiskt nog.

  • Melva

    sthlmstjejen: hoppas det håller i sig ett tag iallafall, emnjag gissar att dom glömmer lätt i den åldern. E är ju lite yngre, men hon kan jag inte lita på håller något längre än kanske en vecka, jag måste påminna ändå.

  • Melva

    Jag kan ju inte säga att den där känslan kommer finnas kvar efter en 4, är ju omöjligt att säga. Jag trodde ju faktiskt att jag skulle känna mig klar nu efter A.
    Och kanske det är så att jag bara behöver sörja för att det ska kännas bättre sen, men det är svårt att inte ha hopp när L säger som han gör (och annat runtom).

    S u s s: härligt med semester.

    Jag är lite sugen på att dra iväg någonstans nu, men vi ska ju åka i början av augusti. Känns bara som att hela sommaren hinner försvinna nu, för med tanke på vädret så har det antingen varit för varmt för att åka längre sträckor (vi har inte ac i bilen) eller så regnar det (och så kul är det inte att dra runt på 3 små och en själv en hel dag när det regnar tycker jag).

    Fick räkningen om barnomsorgen idag. Dom har tagit betalt för E, men det skulle ju vara gratis för henne nu. Ska kolla upp det. Det kostar iofs inte många kronor, men gratis är gratis .

  • Melva

    lille08: hon ska skolas in först i augusti, hon är hemma än så länge. Hon fyllde 4 i juni och det ska vara gratis från hösten det år man fyller 4. Har jag läst mig till. Som sagt, det är inte många kronor dom vill ha för henne, men jag ska ändå kolla upp det. Har inte hunnit än, vi har precis ätit lunch och jag hittar inte papperna om förskolan just nu. Vill gärna ha ett direktnummer att ringa till.

  • Melva

    sthlmstjejen: ja, jag letar efter papper nu. Mellan tänkte jag ha hemma på vårdnadsbidrag också och då får han inte ha en plats på förskolan. Tänkte ha dubbelt vårdnadsbidrag så länge jag kan. Vill ju egentligen inte ha lillan på förskola nu heller, men tror hon behöver träffa lite fler barn i sin ålder nu, finns ingen i hennes ålder på öf häromkring.

    Ja, det kommer nog inte bli fler här. Även om jag vill så att jag gråter blod i princip så går det ju inte utan att L är med på det. Skulle jag bli gravid så tror jag nog att han skulle gå med på att behålla, men inte att planera ett och vi har inte sex nu iom att vi är så oense i frågan. Inte för att vi är arga på varandra, ska jag tillägga. Men vi båda känner ju att det vore lite väl högt spel med oskyddat (han vill inte använda kondomer och jag slängde ju mina p-piller pga att jag blev bäng av dom samt han väntar på tid för steriliserings-op).

    Mitt gnällande över det är väl en del i sorgeprocessen. Men det är som dom säger, hoppet dör sist.

    Fy vad tråkigt det är att rensa i papper!

  • Melva

    Sorry för att jag är så ego nu förresten...

Svar på tråden Augustibebisar 2008, del 8