• zagolik

    Pladderbebisarna Del 7

    {#lang_emotions_heart}Tråden för oss som hängt ihop under några år! Här fortsätter vi vidare! {#lang_emotions_heart}


    ♥ Emil 080327♥
  • Svar på tråden Pladderbebisarna Del 7
  • Thezzizen

    Lurka, du får uppdatera mig ang mojo rojo tror jag!

  • MrsMurphy

    Min granne håller på att "tränga" sig nu som det verkar och nu ringde min bästa kompis och det lutar åt att det blir kejsarsnitt för henne nästa torsdag pga misslyckade vändningsförsök. Och då blir det redan en vecka innan dessa magiska 2 veckor innan bf. Dessutom är det en tjej från byn som hade samma dag som jag och hon fick 3 dagar innan bf och det tog typ nada tid.

    Bitter?? Näääeee då, inte jag! {#lang_emotions_yell} Iofs så är det ju inte av så roliga anledningar för 2 av vännerna men för fan, allt för att strö salt i såren.


    Allt är såååååååå naturligt så...
  • Hannnas

    Thezz... marinera köttet i tid o använd en syra som bryter ner proteinerna så får du det jättemört... vill man göra det snabbt använder man kiwi men det går bra med någon vinäger du gillar i marinaden


    Gott med klipp o färgning! Ska jag boka tid till i början av april så fort jag kan prata i telefon o boka


    .?:*¨¨*:?. Det är jag som är Måns mamma - väntar på lillasyster .?:*¨¨*:?.
  • Thezzizen

    Lättja, haha jag är bitter på varenda födelseannons i tidningen... Bittra på du!

    Hanna, nu pratar du med en som inte har gjort egen marinad ngn gång i hela sitt liv. Tala ur skägget och ge mig ett recept isåfall

    Nu har jag tillomed fått i lilnserna för första gången på jag ve tinte när, får se om lovisa känner igen mig när jag hämtar sen. Kan ju inteha glasisar hos frissan då ser man ju inte va de pysslar med..

  • Hannnas
    Thezzizen skrev 2009-03-19 10:04:17 följande:
    Lättja, haha jag är bitter på varenda födelseannons i tidningen... Bittra på du!Hanna, nu pratar du med en som inte har gjort egen marinad ngn gång i hela sitt liv. Tala ur skägget och ge mig ett recept isåfall Nu har jag tillomed fått i lilnserna för första gången på jag ve tinte när, får se om lovisa känner igen mig när jag hämtar sen. Kan ju inteha glasisar hos frissan då ser man ju inte va de pysslar med..
    haha herregud kvinna, aldrig gjort marinad???

    Jag gör ju aldrig, eller jäkligt sällan iaf, efter recept och kallskuret är inte nåt som jag brukar göra till vardags direkt men det bör ju inte vara någon skillnad...

    Anpassa marinaden efter andra smaker... jag gillar personligen att mariera i lite balsamvinäger, finskuren vitlök, salt/svartpeppar, liite soya och mkt teriyakisås. Skiva upp köttet eller stick små hål i det så att marinaden kan tränga in o lägg det i en plastpåse i kyl med marinaden helst flera timmar innan tillagning

    Vill man laga snabbt o snabbmarinera o ändå få det mört kan man "stryka" köttet eller lägga det i med skivor av kiwi, men det får man inte göra under för lång tid för det bryter ner köttet till mos i slutändan
    .?:*¨¨*:?. Det är jag som är Måns mamma - väntar på lillasyster .?:*¨¨*:?.
  • Thezzizen
    Hannnas skrev 2009-03-19 10:12:06 följande:
    haha herregud kvinna, aldrig gjort marinad??? Jag gör ju aldrig, eller jäkligt sällan iaf, efter recept och kallskuret är inte nåt som jag brukar göra till vardags direkt men det bör ju inte vara någon skillnad...Anpassa marinaden efter andra smaker... jag gillar personligen att mariera i lite balsamvinäger, finskuren vitlök, salt/svartpeppar, liite soya och mkt teriyakisås. Skiva upp köttet eller stick små hål i det så att marinaden kan tränga in o lägg det i en plastpåse i kyl med marinaden helst flera timmar innan tillagning Vill man laga snabbt o snabbmarinera o ändå få det mört kan man "stryka" köttet eller lägga det i med skivor av kiwi, men det får man inte göra under för lång tid för det bryter ner köttet till mos i slutändan
    Det finns färdigt i affären juu........

    Smidigare o sticka hål kanske, eftersom det blir väl helstekning i ugnen kan jag tänka.. och sen skivning.. Nä kallskuret brukar inte vi heller göra, men det bir bra billigare att göra själv än att beställa. Tänkte iaf göra en vitlökssås till som är så himla god... så kanske ska prova din marinad då..
  • Hannnas
    Thezzizen skrev 2009-03-19 10:18:41 följande:
    Det finns färdigt i affären juu........Smidigare o sticka hål kanske, eftersom det blir väl helstekning i ugnen kan jag tänka.. och sen skivning.. Nä kallskuret brukar inte vi heller göra, men det bir bra billigare att göra själv än att beställa. Tänkte iaf göra en vitlökssås till som är så himla god... så kanske ska prova din marinad då..
    min marinad går att göra varm, till kallskuret (el varmt eller låta såsen kallna) men ta då bara teriyakisås, finskuren chili, mkt finuren vitlök i fina skivor, liite soya och en skvätt vinäger.. koka upp o servera varm el kall till, kanongott tycker jag iaf
    .?:*¨¨*:?. Det är jag som är Måns mamma - väntar på lillasyster .?:*¨¨*:?.
  • Honeyflowers

    hallå tjejer!. var på bm-kontroll imorse o allt såg fint ut, fina värden m.m
    Fick en tid om 1 mån med läkare för att diskutera ev. snitt. Känns bra!!

  • Hannnas
    Honeyflowers skrev 2009-03-19 10:29:17 följande:
    hallå tjejer!. var på bm-kontroll imorse o allt såg fint ut, fina värden m.mFick en tid om 1 mån med läkare för att diskutera ev. snitt. Känns bra!!
    Härligt *glad*
    .?:*¨¨*:?. Det är jag som är Måns mamma - väntar på lillasyster .?:*¨¨*:?.
Svar på tråden Pladderbebisarna Del 7