• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Ja jag känner efter morgon och kväll, igår kväll kändes den mjukare än vanligt men i morse relativt hård igen :P är på CD36 idag och ingen temphöjning än, tappade tålamodet lite igår och började med ägglossningstester igen.. xD

  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2022-04-14 16:05:18 följande:
    Haha, lite så är jag också. Har faktiskt doppat ett test nu. Jag har 5 st gravtest. Vet inte om jag ska offra ett imorgon för att se om hcg är borta nu. 
    Det kanske kan vara en bra idé att göra ett test för att vara säker på att hcgn är borta, så slipper du fundera kring det när du plussar :)
  • LJM91

    Håller tummarna hårt för dig Sophiee92! För mig fortsätter evighetsväntan på ägglossningen, CD39 idag..

  • LJM91

    Kan inte citera dig Sophiee92, du har helt rätt. Skickade en förfrågan till gyn via 1177 där jag beskrev mina långa cykler och mina resultat på provtagningen jag gjorde, och fick svar att de skulle ringa upp mig för vidare rådgivning inom två veckor. Det är dock snart tre veckor sedan :P har de inte ringt framåt slutet av denna veckan får jag nog ta kontakt igen.

  • LJM91


    Äntligen kom den glada gubben!! Trodde inte det skulle hända alls denna cykeln, CD42 idag. Har haft sex varannan dag i snart fyra veckor nu, började bli en aning less haha. Hoppas verkligen att ägglossningen kommer nu, väntar spänt in temphöjningen.
  • LJM91

    Haha tack för berömmet xD ska försöka få till det ikväll och på fredag också sen får vi hoppas att det räcker. Kände på livmodertappen i morse också, den kändes lite mjukare idag och öppningen var helt klart större, så förhoppningsvis maxar vi chanserna nu. Hur tänker ni andra kring ägglossningen, försöker ni ligga varje dag eller varannan/var tredje för att öka chanserna? Försöker läsa mig till vilket som är mest gynnsamt men står olika var man än läser..

    Kul att vi har så lika BIM Dalarna91, hoppas på plus för oss båda <3

  • LJM91
    Kanelkringla skrev 2022-04-20 15:03:11 följande:

    Håller tummarna för er!! <3
    jag och min sambo låg varannan dag precis som ni, men vi började när de fertila dagarna närmade sig!


    Nu när jag blev gravid var min sambo bortrest en hel vecka men han kom hem precis den dagen jag fick positivt på ägglossningstestet. Då låg vi två- tre dagar! jag tror inte det finns några rätt eller fel utan kör på det som känns bäst :) 


    Tack för tumhållningen! Eftersom jag har så lång och oregelbunden cykel är det svårt att veta när mina fertila dagar närmar sig, så vi får ta det säkra före det osäkra och börja i rejält god tid haha.. Min tidigaste ägglossning har varit på CD16 och min senaste på CD47, så det är verkligen ett stort spann.
  • LJM91

    Idag gick tempen upp så tror jag kan vara rätt säker på att ägglossningen var igår :) hade lite mensvärk under dagen så det verkar ändå som att jag kan känna av ägglossningen lite, har alltid tänkt att jag inte känner den :P vi hade sex i förrgår när jag fick positivt ägglossningstest och för säkerhets skull igår kväll också, så nu är det bara att vänta och hålla tummarna :) tog en stor dos D-vitamin också, vet inte om det har någon effekt men kan inte skada tänker jag.

  • LJM91

    Dalarna91, BIM blir 7 maj för min del. Skönt att få en liten paus i liggandet nu haha. Bara därför så läste jag någonstans att det är bra att fortsätta ha sex regelbundet även efter ägglossningen då det tydligen kunde öka chanserna för att ägget fäster? Ingen aning om det stämmer eller inte, någon annan som har hört det?

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?