• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    evelinagra1, förstår att du vill kolla fler värden än bara sköldkörteln. Jag tror att werlabs hade fler paket än det jag tog, kanske finns något mindre paket som känns lagom?

  • LJM91

    Välkommen till tråden MommyA, beklagar verkligen din avbrutna graviditet :(

    Sophiee92, håller tummarna hårt för dig denna månaden <3 planerar du testa innan BIM?

    Dalarna, min temp brukar variera från dag till dag men det beror också på vilken tid jag tar den. Tempar du samma tid varje morgon låter det bara positivt att den är jämn :)

  • LJM91

    Dalarna91, höjningen kommer efter ägglossningen, oftast dagen efter :) hur mycket den går upp är lite olika från person till person, min temp ligger på 36,5 eller högre efter ägglossningen.

    Sophiee92, förstår känslan av att inte vilja bli överraskad av mensen. Håll oss uppdaterade när du testar :) jag är på CD7 idag så nu börjar väntan på ägglossning..

  • LJM91

    Sophiee92, jag har börjat med Donaferty som ska ha effekt vid PCOS, jag vet inte om jag har det men finns flera tecken som pekar ditåt. Det är receptfritt så tänker att det inte borde skada även om jag inte skulle ha PCOS :) köpte bidrottninggelé men kunde inte svälja kapslarna och de var väldigt krångliga att dela och greja med..

  • LJM91

    Sophiee92, de innehåller bland annat inositol som ska jämna ut insulinnivåerna om jag har förstått det rätt, PCOS handlar mycket om insulinkänslighet och på något vis är det kopplat till hormonerna, så om insulinnivåerna är jämnare så blir hormonerna också jämnare eller något sånt? Är inte helt hundra på den exakta förklaringen men någonting ditåt haha. Jag hoppas att det ska innebära tidigare ägglossning men vågar inte räkna med det :) vad tråkigt att ditt test var negativt, men än finns det tid för det att slå om och bli positivt!

  • LJM91

    Håller tummarna för att era ägglossningstester blir positiva snart! Jag avvaktar någon vecka till med mina, CD11 idag så ägglossningen är förmodligen långt fram.

    Fyrköverns, jag hade en sån dipp i min förra cykel och för mig betydde det ingenting tyvärr. Men googlade som en galning och läste på flera ställen att en sådan dipp ökar sannolikheten att man är gravid, så det är absolut ett positivt tecken i alla fall, men ingen garanti. Håller tummarna att det är ett gravidtecken för dig <3

  • LJM91

    Åh vad tråkigt att mensen kom Sophiee92, förstår verkligen precis känslan du beskriver.. Känner likadant mellan varven, hopplöshet och rastlöshet typ? En känsla av att livet står och stampar i den här väntan som känns evighetslång, dessutom finns det ju inga garantier för att väntan kommer resultera i en bebis heller. Jag tror det är det som stressar mig mest, att inte kunna vila i att det kommer hända någon gång, för det vet man ju faktiskt inte till 100% säkerhet. När jag dippar ner i de här känslorna försöker jag hitta saker jag är tacksam för här och nu, och försöka uppskatta de saker jag kan göra nu som jag inte hade kunnat göra om jag hade haft barn att ta hand om. Till exempel ta sovmorgon varenda helg, spendera min lediga tid precis hur jag vill, kunna djupdyka ner i projekt här hemma och inte behöva avsluta förrän jag själv vill. Njuta av att min tid bara är min liksom? Skickar stora styrkekramar till dig och hoppas att du snart känner dig bättre igen <3

    Välkommen tillbaka Willow89 och stort grattis till ditt plus! Hoppfullt för oss som har försökt ett tag att höra success stories :) gjorde du något särskilt den månaden ni lyckades?

  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2022-05-18 11:48:45 följande:
    Jag hade väl inte ägglossning i förrgår?! Eller säger appen till när jag haft den?
    Jag tycker inte det ser ut som att du har ägglossat än, tempen brukar stiga i alla fall 0,2 grader efter ägglossning. Visst låg du på runt 36,4 ett par dagar innan mensen kom? Förmodligen är det däromkring din temp konmer vara efter ägglossningen :)
  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2022-05-18 13:22:40 följande:
    Ja den låg kring 35.45. blev lite orolig då vi inte haft sex innan. 
    Det förstår jag, men tror inte ägglossningen har varit än :)
  • LJM91
    Cykelhjul skrev 2022-05-20 10:03:05 följande:

    Jag hoppar in i den här tråden också. 


    Jag har inte försökt lika länge som flera här inne gjort och har inte någon rätt att vara så orimligt deppig som man är idag. En provera kur är påbörjad och snart ska mensen komma, känner mensvärken och pmsen som satt sig som en gråtklump i halsen. Jag är så trött på oklara ÄL stickor, mellanblödningar som man försöker analysera "är det nidblödning? blödning för ägget fäster?" etc. Påbörjade proverakuren några dagar försent för att vara säker man inte stoppade ägglossning dessutom. Så nu är säker hormonerna helt ur spel haha Gråter


    Jag har världens bästa sambo som jag kan ventilera med, men känner mig ändå rätt ensam i känslan av misslyckande.


    Välkommen till oss! Jag kände mig deppig redan när första försöket misslyckades, så du är inte ensam och du har all rätt till att känna precis som du gör :) har du oregelbunden cykel eller vad är anledningen till att du tar provera?

    Dalarna91, härligt med positivt ägglossningstest! Håller tummarna stenhårt :) spännande att se tempen också.
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?