• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Dalarna91 skrev 2022-05-20 16:47:23 följande:
    Kan säga att det blir inget denna gång heller.. så får hoppas på nästa månad. Men är väldigt ledsen nu. Har gjort mig super fin med smink och sexiga kläder (sexig städerska). Men nu ligger han i sängen och sover. 
    Förstår att han är trött då han har ett fysiskt tungt arbete. Men är ändå besviken och ledsen. 
    Skickar en stor kram <3 han kanske vaknar till lite senare under kvällen, annars kanske imorgon bitti vilket ju borde räcka om ägglossningstestet var positivt idag? Förstår att det är frustrerande som sjutton..
  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2022-05-20 20:37:53 följande:

    Tack <3 
    Va lite snabb, han ställde upp xD 
    Så hoppas tempen bekräftar ägglossning snart.


    Wohoo håller tummarna!
  • LJM91

    Skicka gärna grafen Dalarna :) som Fyrklöverns säger måste tempen ha varit hög i tre dagar innan ägglossningen kan bekräftas, men kan ändå vara intressant att se.

    Jag började med clear blue advanced ägglossningstest igår, fick blinkande gubbe redan idag på CD16. Vågar dock inte hoppas på en alltför tidig ägglossning, har tidigare cyklar haft blinkande gubbe i typ tre veckor innan det slog om till fast gubbe :P återstår att se vad som händer :)

  • LJM91

    Missade att du redan hade skickat grafen Dalarna xD triangeln betyder att du tog tempen vid en annan tid än din vanliga.

  • LJM91
    Fyrklöverns skrev 2022-05-21 11:22:52 följande:

    Jag blev lite ledsen igår när jag såg att min kurva verkar ha en nedåtgående trend. Vi blev bortbjudna till grannarna på kvällen så jag tänkte ta ett test för att utesluta grav (hållit mig ca 5h). Fick då ett jättesvagt plus på cb vanliga, blev helt chockad, men det var negativt på det digitala. Blev typ knappt ett halvt glas bubbel, var inte så sugen på att dricka. Idag tändes dock hoppet när min temp vände tillbaka. Nu dras jag mellan hopp och förtvivlan. Är så nervös med tanke på missfallet. Ska testa det digitala imorgon igen om inte tempen störtdyker. BIM på måndag och det brukar gå neråt några dagar innan.


    Åh det där ser positivt ut tycker jag, vågar mig på ett försiktigt grattis! Håller alla tummarna för att det digitala visar positivt imorgon <3

    Jag har väldigt oregelbunden ägglossning, tidigaste någonsin har varit CD17 och senaste någonsin CD47.. Så det kan verkligen ske när som helst :)

    Dalarna91, jag håller koll på tappen men än så länge känns den bara hård och stängd.
  • LJM91

    Fyrklöverns, jag upplever att tappen blir mjukare och den lilla öppningen blir större vid ägglossning. Det är dock inte någon enorm skillnad så jag hade lätt kunnat missa den om jag inte samtidigt hade positiva ägglossningstest :P väntar med spänning på resultatet av ditt test idag!

    Dalarna91, tempen kan absolut dippa pga att rummet är kallare, men 36,01 låter lite väl lågt för att ägglossningen ska ha varit redan. Tippar på att den är på gång nu eftersom du har fått ännu starkare test, håller tummarna :) jag kan rekommendera de digitala testerna som förvisso är betydligt dyrare, men man slipper tolka streckens styrka.

  • LJM91

    Härligt att du har en stegring evelinagra1, har du tagit något mer test idag?

    Jag har en fundering som känns löjlig (och lite TMI) men har ändå inte kunnat släppa den på ett par dagar haha.. När vi har sex och min sambo kommer först, så tycker jag det känns som att sperman liksom pressas ut ur fiffin när jag kommer xD har läst att kvinnlig orgasm ska öka chanserna då sammandragningarna ska hjälpa spermierna på traven, men jag funderar på om det inte är tvärtom att de istället pushas ut på fel håll liksom? Känns som navelskåderi, men man blir ju lite lätt knäpp i denna processen känner jag haha.. Vad tänker ni?

  • LJM91
    evelinagra1 skrev 2022-05-23 23:21:55 följande:
    Det digitala visade hög idag, stickan var ungefär samma som igår.

    Haha du är inte ensam om att tänka detta.. tänker även väldigt mycket på att det känns som att all sperma åker ur mig när jag ställer mig upp.. det blir liksom ett vattenfall så fort jag ställer mig upp och måste hålla något för om det inte ska hamn på golvet
    troligtvis övertänker vi nog bara om båda sakerna haha
    Härligt, håller tummarna för er nu :)

    Haha skönt att höra att jag inte är ensam om att tänka på sådana här saker xD jag brukar ligga kvar en stund, men har läst att det inte spelar någon roll alls egentligen. Man kan ju ha sex stående och ändå bli gravid liksom.. Men det känns bättre att ta det säkra före det osäkra för mig haha.
  • LJM91

    Sophiee92, imponerande att lyckas ligga kvar hela natten! Tänker också som du att det är ju garanterat inget som skadar i alla fall, så då kan man lika gärna prova.

    Meeen vad trist att stickan blev svagare igen evelinagra1 :( hoppas det vänder tillbaka och blir starkare snart. Vilken CD är du på nu?

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?