• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    evelinagra1 skrev 2022-05-05 21:36:13 följande:
    Absolut ingen ägglossning på gång iallafall, och måste erkänna att jag blev lite besviken att de inte visade något för hör ju hört att en graviditet kan ge utslag på ägglossningstest ibland haha..
    Förstår besvikelsen.. Men hoppas det blir plus på graviditetstestet istället :) jag är fegis som vanligt och vågar inte testa något av det haha..
  • LJM91

    Idag dippade min temp ner under linjen så nu är hoppet ute för denna cykeln :(

  • LJM91

    Verkar bli triss i mens här haha, tråkigt för oss alla såklart men skönt att inte vara ensam i det deppiga :) det ömma i brösten har försvunnit och hade lite mer molvärk idag så mensen är garanterat på gång, kommer väl ikväll eller i natt.

    evelinagra1, jag vet inte riktigt hur lutealfasens längd påverkar men det låter logiskt som du säger att det kanske är svårt för ägget att hinna fästa ordentligt? Jag har 16 dagars lutealfas så aldrig funderat så mycket på det, kanske finns någon annan i tråden med bättre koll :)

  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2022-05-06 19:30:51 följande:

    Följer ni vulverine (jenny koos). Om inte så rekommenderar jag henne. Tycker hon kommer med bra saker. 
    Men enig med dig ljm91 skönt vi ändå har varandra och önskar verkligen att vi alla plussar samtidigt, nästa månad.


    Har läst en del på hennes sida, tycker det verkar vara mycket vettig info. Jag ska testa att äta lite annorlunda denna cykeln och vara mer fysiskt aktiv, och hoppas att det ska stabilisera kroppen lite? Tänkte också försöka få tag på bidrottninggelé och ge det ett försök.

    Mensen kom igång ikväll så då är jag tillbaka på CD1, känns ändå okej faktiskt.
  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2022-05-06 22:04:39 följande:
    Hoppas du inte får lika lång cyklus denna gång. Jag ska börja med bisolvon imorgon. 
    Sen vet jag inte om temperatur mätaren är okej. 
    Tog precis och det verkar inte som det blir någon större ändring. Tagit 3 gånger. Kl 6; 36.48, kl 16; 36.?? Kl 22; 36.33. 
    Jag hoppas också på en tidigare ägglossning, har läst en massa ikväll och beställt hem Donaferty som kunde ha effekt på PCO/PCOS vilket jag absolut misstänker att jag har.

    Kanske kan vara värt att byta ut termometern för att vara på säkra sidan? Tycker det är så svårt att veta vilka man kan lita på.. Har en örontermometer också hemma och den kan visa 36,7 i ena örat och 38,7 i andra xD
  • LJM91

    Det känns inte riktigt passande att säga välkommen tillbaka Fyrklöverns, men tror du förstår hur jag menar <3 beklagar verkligen ditt missfall och hoppas ägglossningen sätter igång direkt igen. Visst hade ni försökt ganska länge innan det tog sig?

  • LJM91

    Kan inte citera dig Fyrklöverns, fy vilken jobbig sits för dig att gå igenom ett missfall samtidigt som din bror fick barn. Det är en tung insikt att vissa blir gravida utan att försöka och kämpa men för andra som verkligen vill och planerar tar det tid, det är riktigt orättvist..

  • LJM91
    Fyrklöverns skrev 2022-05-08 10:40:11 följande:
    Tack för stödet <3 
    Man önskar alla andra väl men ibland känns det verkligen orättvist. Hatar att man känner så men den typen av känslor är svåra att styra särskilt när allt plötsligt tas ifrån en igen.
    Snart blir det vår tur också och då hoppas jag att allting kommer klarna varför man fått kämpa så mycket. 
    Precis så känner jag också, man är glad för andras skull men det kommer ett sting av avundsjuka och ibland kan jag känna lite missunnsamhet i stunder när jag får för mig att andra inte uppskattar sina barn tillräckligt mycket haha.. Sen får jag dåligt samvete sekunden senare xD
  • LJM91
    evelinagra1 skrev 2022-05-08 19:03:09 följande:

    Igår kom mensen och jag mår piss.. jag känner mig arg ledsen och besviken. Arg för att det aldrig går.. hur jävla svårt ska det vara liksom? vi gör allt vi kan men ändå går det inte? 


    men det är bara att ta nya tag.. jag håller tummarna att nästa månad blir våran månad i denna gruppen, hade ju varit så mysigt att följa varandra i en graviditet också


    Åh nej, skickar en stor stor kram till dig <3 vi förstår känslan allihop! Tillåt dig att känna allt du känner just nu, snart kommer du hitta ny kraft. Håller med om att det hade varit supermysigt att plussa tillsammans, vi får hoppas på plus för oss alla nästa cykel :)
  • LJM91

    evelinagra1, det stämmer att jag tog prover, jag köpte deras Fertilitetspaket för 1499, det sved i plånboken men tycker ändå det var värt det. De kollade blodstatus, sköldkörtel och ett antal hormoner, alla mina prover var inom referensvärdet förutom mitt AMH som var väldigt högt. Jag tyckte det var skönt att få koll på värdena, man vet ju aldrig om det kan vara något fel med tex sköldkörteln utan att man har märkt av det.

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?