• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Håller alla tummar för dig evelinagra1!


     


    Kanelkringla skrev 2022-03-06 18:23:41 följande:

    Fick mens idag! Kändes ändå okej.. brukar bli mer besviken! Men nu kör vi på en ny månad igen! Testade bidrottningsgelé och de gjorde att min ägglossning flyttades fram fyra dagar! tror jag kör på med det en månad till :) 


    Vad tråkigt att mensen kom, men skönt att besvikelsen inte blev så stor. Lycka till i den nya cykeln!

    Hade ytterst lite brunt på pappret ikväll när jag torkade mig och det brukar vara starten på mensen. Känns knappt ens ledsamt, är bara lättad över att den verkar vara på gång till slut.
  • LJM91
    evelinagra1 skrev 2022-03-06 21:38:35 följande:

    Har dock precis samma symtom som jag haft alla andra månader innan mens så känns redan kört denna månaden tyvärr 


    Det kan ju lika gärna vara graviditetssymtom, men skickar en stor kram i förebyggnade syfte <3 visst är ni på gång med utredning och eventuell behandling, eller har jag drömt det?



    Det har än så länge inte blivit mer av det lilla bruna, så gjorde det tidiga testet i morse. Jag inbillar mig säkert bara men tyckte jag kunde skymta ett väldigt svagt streck? Vet att dessa testen är luriga dock, dyrt var det också :O

  • LJM91

    Tempen är fortfarande hög och fortfarande ingen PMS.. Jag kan ju ha ägglossat i den sista ?dippen? på CD46, isåfall är BIM på tisdag. Tack för titten på testet! Hoppas att din temp fortsätter vara hög imorgon, din kurva ser jättefin ut :)
  • LJM91

    Inga nyheter här Sophiee92, fortsätter bara att vänta och se haha.. Vad är det de kollar när man gör en utredning? Sex försök är ju inte många egentligen, allt upp till ett år räknas ju som fullt normalt. Men förstår känslan av att vilja kolla upp om något är fel, har också funderat på att göra utredning privat men jag misstänker att vi inte kommer få någon hjälp förrän jag har gått ner i vikt, så tänker att jag lika gärna kan avvakta då.

  • LJM91

    Kan inte citera..

    986247391, vad tråkigt att mensen kom :( hoppas att nästa månad blir din månad!

    Sophiee92, så kan det absolut ha varit, oavsett så hoppas jag att få klarhet inom de närmsta dagarna, blir snart galen av ovissheten!
    Vad kan orsaka att man inte har fri passage genom äggledarna? Har nog aldrig hört talas om det, så jag lärde mig något nytt idag :)

  • LJM91

    I morse låg tempen på 36,47 vilket är ett rejält skutt nedåt, så antar att mensen kommer idag eller imorgon. Har fortfarande varken ömma bröst eller mensvärk dock, men det hinner kanske visa sig under eftermiddagen.. Vill bara ge upp, nu lär det ju dröja minst en månad innan nästa ägglossning om cykeln fortsätter dryga sig på det här sättet. Ska skippa ägglossningstesten då min cykel bara har blivit längre och längre sen jag började med dem, tänker att det kanske skapar en stress.

  • LJM91
    Sophiee92 skrev 2022-03-08 15:04:41 följande:
    Hur har det gått idag, fortfarande ingen mens i sikte? Förstår att du snart blir galen av ovissheten. Det tar verkligen på psyket all denna väntan och när man dessutom tror man ägglossat tidigare så måste det bli hundra resor värre!

    Det är tydligen inte så jätte vanligt men i enstaka fall kan man ha fått ärrvävnad på äggledarna efter en infektion t.ex. Tror man oftast får symtom då som feber osv men för vissa kan det uppstå utan att man märker något :/ vet att risken är så liten men just nu börjar jag fundera på allt möjligt som kan orsaka att det inte händer för oss haha.
    Nej ingen mens än så länge, satte precis in menskoppen för att slippa närstudera toalettpappret varenda gång jag är på toaletten :P så min kropp tycker fortfarande att jag ska köra vidare på de senaste veckornas vänta och se-grej..

    Aha okej då förstår jag att det är något som är värt att kolla upp, förstår också känslan av att vilja kolla upp allt som går att kolla upp :) vet du hur lång tid ni kommer få vänta på resultaten av utredningen?
  • LJM91
    Sophiee92 skrev 2022-03-09 07:11:44 följande:
    Smart att sätta in menskoppen :P Fick du något svar tillbaka från NC förresten?

    Nu verkar det som att vi får påbörja utredningen väldigt snabbt, vet inte om jag sa det men vi har en tid för ett första besök nu nästa tis redan. En sån spolning av äggledarna gör man då i samband med ett senare besök, förmodligen inom ett par veckor bara, och då får man svar direkt när spolningen sker. Enligt kliniken så kommer vi vara färdig-utredda innan sommaren :)
    Ja det fick jag, men de kunde inte svara på varför min kurva ser ut som den gör och rekommenderade att kontakta vården om mensen fortsätter utebli utan positivt graviditetstest. Har mensen inte kommit igång på fredag ringer jag gyn!

    Vad spännande, önskar er stort lycka till med utredningen! Du får uppdatera oss efter besöket på tisdag :)
  • LJM91

    PCOtjej95, jag har hört att mängden sekret inte ska påverka så länge det finns sekret inne i själva livmodertappen, och där kan vi ju inte känna den. Jag brukar inte heller ha speciellt mycket sekret.

    Så himla trist med negativt test evelinagra1 :( tycker verkligen det borde vara din tur väldigt snart! Hur känner du dig?

  • LJM91

    Jag har också testat bisolvon från mens fram till ägglossning, både förra cykeln och denna men märkte ingen skillnad på sekretets mängd. Men tänkte också att det inte kunde skada i alla fall :P

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?