• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Tack för peppen! Håller tummarna för dig också Chilins, jag tror inte jag kommer testa, orkar inte riktigt med tanken på att se ett negativt test just nu..

  • LJM91

    Nu är nervositeten total, BIM imorgon.. Inga ömma bröst som jag brukar ha dagarna innan mens, bara precis bröstvårtorna som är svagt ömmande. Har samma diffusa molvärk nästan konstant som jag har haft sen typ en vecka efter ägglossningen, inga kraftigare kramper som jag också brukar få precis innan mensen sätter igång. Jag har fortfarande inte vågat titta på toalettpappret när jag har torkat mig, så vet ju egentligen inte om mensen är på gång redan. Men det flödar ju i alla fall inte, det hade jag ju märkt i trosan :P kommer nog inte våga testa imorgon, orkar inte ens tänka på att se ännu ett negativt test..

  • LJM91

    Tack snälla för tumhållningarna! Tempen låg på 36,80 idag så det var i alla fall en positiv grej :P återstår att se om mensen gör entré..

  • LJM91

    Kan inte citera dig Sophiee92, har hört om flera andra som inte heller fick blinkande gubbe utan fast direkt, härligt att ägglossningen är på gång :)

  • LJM91

    Tror absolut det är fullt tillräckligt evelinagra1, men förstår känslan av att vilja maxa chanserna :)

    Ingen mens här än så länge, men kom på att jag hade extremt låg temperatur två dagar efter min förmodade ägglossning vilket jag såklart googlade sönder och intalade mig själv var en fallback rise (vet inte om det finns en svensk översättning), men nu är jag istället 99% övertygad om att det var den dagen jag ägglossade och att mensen kommer på tisdag :( försöker att inte ge upp hoppet men inte heller bygga massa förväntningar..

  • LJM91

    Inga nyheter här, vet heller inte längre vad som är inbillning eller önsketänkande och vad som är riktiga känningar i kroppen haha.. Tycker jag är ovanligt känslig för dofter idag, allt som har luktat gott har jag liksom velat inhalera långt ner i lungorna. Kan ju lika bra vara inbillning dock. Brösten ömmar fortfarande inte men tycker att molvärken tilltar lite emellanåt, vilket för min del tyder på att mensen är på ingång. Har fortfarande inte vågat titta på toalettpappret, men inga fläckar i trosorna haha. Såhär olidligt nervös har jag nog inte varit förrän denna cykeln..

  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2022-02-27 20:09:07 följande:
    Jag hade exakt samma symtom denna gång som jag skulle ha mens. Molande värk osv. Vill inte ge falska hopp men ville bara säga hur det va för mig. 
    Tack för peppen! Hur känner du dig idag, kan du njuta av att vara gravid eller är oron lika stor?
  • LJM91
    Sophiee92 skrev 2022-02-27 21:09:40 följande:
    Nej men visst, svårt att separera på önsketänkande, symptom på pms och riktiga graviditets symptom ibland. Man vill ju tänka positivt samtidigt som man inte vill få upp falska förhoppningarna. Men låter ju väldigt positivt med känslighet för dofter och molvärk, är så många som beskriver dom symptomen innan dom plussar. Håller alla tummarna jag kan för dig!

    Iom min ?fasta gubbe? imorse så hade vi sex nu ikväll. Bestämt mig för att det för räcka för den här månaden så får det bli som det blir. Blev så otroligt ledsen förra försöket när det inte tog och jag kände att jag verkligen hade ?givit allt?...! Känns ganska skönt att släppa pressen om än så bara för den här månaden :)
    Tack för peppen! Håller tummarna för dig också, nu är ju spermierna på plats inför ägglossningen :)
  • LJM91

    BIM var antingen i söndags eller idag, beroende på vilken dag jag ägglossade. Brösten ömmar inte dock är bröstvårtorna lite känsliga, ingen direkt mensvärk mer än den svaga molvärken som gör sig påmind lite då och då, och jag har känt ett svagt illamående vissa stunder sen i söndags. Vågar fortfarande varken titta på toalettpappret av rädsla att se blod, vågar inte heller göra ett test. Måste ju göra det ena eller det andra så småningom, men än så länge känns det lite skönt att sväva i ovisshet. Fallet kommer bli hårt om mensen kommer eller om jag testar och det är negativt..

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?