• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Emmissss, kan inte citera dig.. Låter lovande! Har du planer på att testa?

  • LJM91
    PCOtjej95 skrev 2022-02-21 10:32:03 följande:

    Ska försök att inte bli för ledsen nu och försöka att tänka framåt på nästa försök. Vet att vi har många försök kvar innan man behöver oroa sig men det skaver ändå lite i bakhuvudet. Fan att mensen också kom en dag senare än förra månaden. Skulle tempat så jag vetat bättre. Hade så mycket hopp igår men det rann ur mig nu kan jag säga. Urk detta är svårt alltså. 


    Skickar en stor styrkekram till dig! Det är som du skriver fullt normalt att det tar ett antal försök innan man lyckas, men det hjälper inte alltid att tänka så när besvikelsen slår till med full kraft. Känner igen mig så väl i känslorna du beskriver. Hoppas det blir din tur nästa månad!
  • LJM91

    ÄL+12 idag och nu håller jag på och överanalyserar varenda symtom precis som jag lovade mig själv att jag inte skulle göra denna gången.. Tycker jag har mycket mer flytningar än vanligt och konstig molvärk från och till i princip varje dag, men jag är nästan säker på att jag hade likadant förra cykeln och inte var jag gravid då inte. Tror inte jag kommer göra något test utan invänta mensen, och bara testa om den nu mot förmodan skulle utebli.. Prickade inte in ägglossningen så bra som jag hade velat så det känns som att chanserna är ganska små denna gången :(

  • LJM91

    Pinkfloweer, 16 dagar så har ett par dagars väntan kvar. Tack snälla för tumhållningen!

  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2022-02-24 18:43:52 följande:

    Då sitter man här igen och tänker. Från september har jag fått min mens exakt 2 veckor efter positiv ägglossnings test. Så jag ska ha mens idag, men har inte kommit än. Men har haft alla symtom som jag brukar få vid mens. Misstänker jag får den inatt men hoppet kommer nu lite grann. Försöker ignorera hoppet så man inte blir så besviken. 


    Känner igen mig jättemycket i det du skriver, framför allt det där om att hoppet stiger men att man försöker ignorera det för att inte bli besviken. Jag hoppas verkligen att det är din tur denna månaden <3 har du tänkt testa?
  • LJM91

    Jag ser absolut två streck på stickan! Håller alla tummarna för att du får positivt på det digitala imorgon bitti, det låter verkligen som att det har varit väldigt utspätt haha :) det digitala är väl inte heller lika känsligt som stickorna?

  • LJM91

    Stort grattis Dalarna91!! Håller tummarna för att det går hela vägen denna gången, de flesta graviditeter slutar trots allt med en bebis <3

  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2022-02-25 19:33:44 följande:
    Tack <3 vill också få lite symtomer, skulle kännas lite tryggt. Har lite mensvärk i magen men inte så kraftigt. Men börjar övertänka. Speciellt när jag satte in en tampong och tog ut och såg de va lite blod på det, mer blodflytning. Men ser inget när jag torkar mig. 
    Man kan ju ha småblödningar utan att det betyder missfall, men om du är väldigt orolig kanske du kan försöka få ett tidigt ultraljud så fort det finns möjlighet att något kan synas?

    Imorgon har jag BIM och i två dagars tid har jag inte vågat titta på toalettpappret när jag har torkat mig av rädsla att se blod. Jag har nästan konstant väldigt väldigt svag molvärk, har haft sen typ tio dagar tillbaka. Brösten ömmar inte ett dugg men bröstvårtorna gör lite grann, förra cykeln började brösten ömma dagen innan mensen kom och i cykeln innan dess började de fem dagar innan mensen. Eftersom det verkar vara så olika för mig hur kroppen beter sig innan mens vågar jag inte läsa in något i symtomen. Känns bara som att det kommer bli ett otroligt hårt fall när mensen kommer denna gången, även om jag har kämpat för att inte bygga upp stora förhoppningar.
  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2022-02-26 06:24:12 följande:
    Tror jag kommer lugna ned mig när dagen passerat när jag fick missfall sist. Vilket är måndag. 
    Jag gjorde precis som du. Kollade inte och när jag fick något symtom så tänkte jag "tecken på mens". Jag skulle bli mindre besviken då än om jag tänkte "kanske jag är gravid". 
    Skönt att det inte är så lång tid kvar till måndag <3 exakt så tänker jag också, orkar inte höja mina egna förhoppningar genom att tänka att det kanske är gravidsymtom jag känner.. En liten gnutta hopp finns ju dock.,
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?