• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Usch så tråkigt när mensen kommer :( känner med er alla som väntar på plusset <3 någon dag ska det väl ändå vara vår tur! Jag väntar på ägglossning nu, återstår väl att se hur sen den blir denna cykeln :P

  • LJM91
    Pinkfloweer skrev 2022-01-29 10:51:42 följande:

    Hur många här har spottings innan mens ? Bara generellt nyfiken för jag har det själv och det verkar vara en faktor som kan försvåra bli gravid


    De senaste cyklerna har jag haft spottings en eller två dagar innan mensen sätter igång, på vilket sätt ska det försvåra?
  • LJM91
    Pinkfloweer skrev 2022-01-29 13:11:11 följande:
    Det behöver inte nödvändigtvis försvåra men kan göra då det kan va sammankopplat till hormonell obalans. Finns att läsa på om kvinnors hälsa och vad man kan göra själv för att förbättra på vulverine sida om du inte redan gjort. Jag har precis börjat med hennes kosttillskott lila som ska hjälpa till att stödja en frisk ägglossning.
    Det ska jag definitivt titta vidare på, tack snälla för tipset!
  • LJM91

    Jag är också kvar, läser varje dag men skriver inte så mycket.. Inväntar fortfarande ÄL denna cykeln, är på CD 26 idag.. Börjar bli less på all denna väntan som aldrig känns som den tar slut. Hela denna cykeln har jag känt en hopplöshet, som att det aldrig kommer bli någon graviditet för oss. Detta är vårt femte försök så det känns samtidigt dumt att vara så låg, men det är
    lättare sagt än gjort att hålla hoppet uppe..

  • LJM91

    Kan fortfarande inte citera..

    Kanelkringla, tack för ägglossningspeppen! :)

    Sophiee92, jag har väldigt lång menscykel så det är inget ovanligt för mig, ägglossningen brukar bli någon gång mellan CD 25 och CD 35, så det varierar ganska mycket också. Skönt att din ägglossning har rättat till sig!

  • LJM91
    Kanelkringla skrev 2022-02-01 20:03:12 följande:

    Lite ledsamt här då mensen smygstartade lite nu ikväll! :( jag visste det skulle ske men ändå blir man lika ledsen varje gång! Hade först en stark känsla att jag var gravid men som sedan avtog ju närmare bim kom! Brukar vara nedstämd någon dag sen taggar jag igång igen för nytt försök. Beställde rosenrot nu.. Det verkar ju funka för många! Förra månaden beställde jag Q10... man blir ju desperat haha:) 


    Åh så trist :( håller tummarna för att det är er tur nästa försök!
  • LJM91

    Pinkfloweer, har alltid haft långa. I perioder något kortare, men aldrig så kort som en ?standard-cykel? på 28-30 dagar. Hoppas att du får bra besked hos gyn!

  • LJM91
    Kanelkringla skrev 2022-02-02 06:07:46 följande:

    Har ni eller någon ni känner testat rosenrot? Är rädd för att inte få ägglossning alls av massa preparat!  men många säger ju att de funkar:)


    Jag har testat två gånger tidigare och äter dem nu också, hoppas på tredje gången gillt :P jag är egentligen skeptisk till diverse huskurer, men tänker att det förhoppningsvis inte skadar i alla fall. Men jag kommer nog inte fortsätta efter denna cykeln, jag hade hoppats på att rosenrot skulle korta ner min cykel men det har ju absolut inte hänt tyvärr.
  • LJM91
    Kanelkringla skrev 2022-02-02 07:46:29 följande:
    Åh jag hade också hoppats på kortare menscykel! har 34-36 nu de senaste två månaderna. Brukade ha 27-29 tidigare! men du har fått ägglossning som vanligt iallafall?

    håller tummarna för tredje gången gillt!:)
    Japp ägglossningen har varit som vanligt. Denna cykeln har jag tagit två tabletter om dagen istället för en som jag gjorde de andra två gångerna, så vi får se om det har någon effekt :) tack för tumhållningen!
  • LJM91

    Ni som använder bidrottninggelé, vilket märke och hur tar ni dem? Från mens till ägglossning eller?

Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?