• LJM91

    Försöka bli gravid i höst, följas åt?

    Pinkfloweer skrev 2022-02-16 18:58:57 följande:

    Här är en till deppig idag
    ...
    Fick sånt otroligt hopp igår, för första gången visade ägglossningstestet nästan positivt på dqg 16 igårkväll (brukar bli dag 21 typ) och då hade jag tagit två primolut nor tabletter så ja kände det stämmer verkligen det kommer inte påverka min ägglossning alls....men idag när jag kollar på eftermiddagen så är det ännu svagare än igår och inte alls nära positivt längre ...ja är så himla besviken !!!! Ångrar nu direkt att ja ens började me de här skit tabletterna, kan inte sluta nu oavsett att ja vill det, rädd för hur kroppen påverkas isåfall...så nu känns hela månadens lilla chans som helt bortblåst. Det enda ja har är illamående och molvärk till å från i magen. Å illamåendet kom redan efter 2 tabletter....vill inte ens veta hur dag 10 kommer kännas. Tänk om detta hade varit vår chans, och nu har ja förstört den, så himla ledsen


    Åh jag förstår frustrationen och tankarna som snurrar :( brukar du alltid få positiva ägglossningstest eller kan det vara så att du är på gång att ägglossa utan positivt test? Jag fick aldrig positivt utslag denna cykeln men verkar ju (peppar peppar) ha ägglossat ändå. Tänker om du kanske hade druckit mycket innan du gjorde testet eller så?
  • LJM91
    Pinkfloweer skrev 2022-02-16 20:58:47 följande:

    Brukar tyvärr alltid få positivt på ägglossningstest....och det har aldrig någonsin hänt innan att det har backat dagen efter när det varit så nära positivt, då har det verkligen varit positivt dagen efter sen, men tack för pepp iallafall<3 just nu känns allt bara väldigt jobbigt, kanske tabletterna som påverkar känslomässigt med, blev så ledsen bara


    Kanske var det ett försök till att ägglossa men som inte gick hela vägen, har för mig att det kan hända och att kroppen då kommer försöka på nytt igen? Förstår att det känns jobbigt, hoppas verkligen att ägglossningen kommer snart!
  • LJM91

    Kan inte citera dig Sophiee92.. Skickar en stor kram! Känner igen mig i känslan av att något är annorlunda som då gör att man får upp hoppet.. och fallet blir ju så hårt när besvikelsen kommer då. Tillåt dig att vara ledsen ett tag och samla nytt hopp inför nästa cykel!

  • LJM91
    Pinkfloweer skrev 2022-02-17 13:02:12 följande:

    Ljm91 jag tog ett test igen nu efter att ha hållt mig längre å det ser ut såhär igen...känns inte normalt å ha såhär , sen lite starkare å sen såhär igen om vartannat i 2 dygn? Borde väl ändå blivit positivt vid det här laget då:(  bifigar bild....


    Mina ägglossningsstickor är ofta varierande i styrka, de går lite upp och ner för mig. Men om det inte är något du brukar uppleva förstår jag att det känns olustigt. Hur var det nu, hade du ringt och bollat din oro över tabletterna med barnmorska/gyn?
  • LJM91

    Pinkfloweer, förstår att du vill sluta med tabletterna om du mår dåligt av dem, hoppas att ägglossningen kommer igång snabbt och att allt är som vanligt sen :) jag verkar ha ägglossat till slut, på CD 36. Varken det digitala ägglossningstestet eller stickorna visade positivt, men har förstått att det inte är helt ovanligt att man missar stegringen eller att nivåerna inte är tillräckligt höga för att ge utslag. Har BIM den 27e, så nu är det bara att vänta. Försöker att inte bygga upp för stora förhoppningar, men som vanligt är det lättare sagt än gjort..

  • LJM91
    PCOtjej95 skrev 2022-02-18 08:37:27 följande:

    Alltså vad fin du är, tack <3 


    Det är ju verkligen känslomässigt uttömmande detta, oavsett hur mycket man än önskar att man kunde se på det mer lättsamt. Det är ju trots allt bara 20% chans per ägglossning. Det är dock sjukt svårt att tänka så när man är mitt i det. 
    Jag ska också FÖRSÖKA tänka på annat lite, men som du säger så finns det ju ändå med där på något sätt i bakhuvudet vare sig man vill eller inte. 
    Sjukt fint att ha stöd här, har verkligen ingen lust att prata med vänner om detta just nu. Blir för mycket press bara, särskilt när flera är gravida redan. Håller tummarna för oss båda att det snart tar sig för oss. <3 


    Känner igen mig i allt du skriver, det är supersvårt att tänka på annat när man så gärna vill att det ska lyckas. Jag kan också känna enorm avundsjuka på dem som till synes enkelt blir gravida, och att det lite tas för givet att det bara är att bestämma sig så sker det direkt liksom. Med facit i hand önskar jag så att jag och sambon började försöka tidigare än vad vi gjorde, han ville men jag ville vänta eftersom jag var helt övertygad om att det skulle ske på första försöket.. Så dumt tänkt i efterhand :( Håller alla tummarna för att du får ditt plus snart!
  • LJM91
    PCOtjej95 skrev 2022-02-18 13:30:33 följande:
    Åh ja, precis så :( Klart man blir glad för andras skull men det skaver ju lite i bröstet av avundsjuka ändå. Visste att det kunde vara svårt för mig då jag har PCO/S men har ändå fått regelbunden mens nu och även ägglossningsstimulerande, så hoppandes ändå på att det skulle gå hyfsat snabbt nu. Min man har ett barn sedan innan så troligtvis har han ok spermier, men ni vet säkert hur de där "tänk om"-tankarna kan börja mala. :( 
    Jag håller alla tummar för dig med <3 
    Låter ändå som att ni har förutsättningarna för att lyckas, det blir alldeles säkert er tur snart :)
  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2022-02-19 14:13:42 följande:

    Hej igen. Haft ett litet uppehåll då det blev så mycket när jag fick min mens sist. Jag fick veta dagen efter min mens att min ena syster är gravid, vilket slutade med många tårar och känsla av orättvisa. Hon kommer bli en bra mamma men ekonomin, senast i januari frågade hon efter pengar. Sen igår började hon prata om namn till barnet, då kom mer tårar. Sen fick jag höra att min andra syster kanske är gravid (rykten från en nära vän till mamma). Har BIM 24/2. Men tror inte jag är gravid då jag började känna lite kramper som jag gör ca en vecka innan BIM. 
    Hoppas det har gått bättre för er andra. Har tänkt på er och hoppas att nu när jag är inne igen att det är flera som har plussat <3


    Det låter verkligen tufft att ha en eller kanske till och med två familjemedlemmar som är gravida samtidigt som du kämpar, skickar en stor bamsekram <3 vet din familj om att du försöker? Isåfall kanske du kan be dem att undvika för mycket bebisprat om det känns jobbigt för dig. Håller tummarna att dina kramper är gravidsymtom och inte pms!
  • LJM91
    Dalarna91 skrev 2022-02-19 16:18:02 följande:
    Den ena systern som kanske är gravid vet om. Inte den andra. Vill inte be henne undvika bebisprat då jag är glad för henne. Får väl se nästa helg om man får mens eller inte. Hur går det för dig?
    Jag tänker att det går att både vara glad för hennes skull men samtidigt skydda ditt eget hjärta om du förstår hur jag menar :) jag väntar in BIM som är 27/2, dock är tempen lite skum och pendlar en del så är osäker på om jag ens kan vara säker på att jag har ägglossat. Har inga förhoppningar alls, siktar in mig på nästa försök :)
  • LJM91
    986247391 skrev 2022-02-20 18:19:15 följande:

    Jag är så förvirrad! Min ÄL har de senaste månaderna kommit på CD 15,15,15 & 17.  Testar med ÄL-test och fick vad jag trodde var början till stegring på CD9/10 men sen dess har testen bara blivit svagare? Är orolig att jag missat ÄL men känns så märkligt att den skulle komma så tidigt i cykeln? imorgon är CD15 men inte ens nära stegring på testet idag. Hoppas det kommer synas på bilden. Vad tror ni, har jag missat den? 


    När jag fick positivt på sticka hade jag ingen stegring innan, det gick från tvärnegativt till positivt direkt, så ha is i magen :) håller tummarna!
Svar på tråden Försöka bli gravid i höst, följas åt?